Kiválasztott Szűrők

Uniroyal RainSport 5 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Árkategória

Az Uniroyal Rainsport 5 gumik bemutatása

Az Uniroyal Rainsport 5 gumik az új nyári gumiabroncsuk a Rainsport sorozatból, mely nagyon jó választás azoknak az ügyfeleknek, akik középkategóriás terméket keresnek, nagyon jó műszaki paraméterekkel. Az Uniroyal Rainsport 5 gumi elsősorban nehéz időjárási körülmények közötti vezetésre készült, különösen heves esőzés esetén tesz jó szolgálatot. A márka jól ismert az abroncsok gyártásáról, amelyek nedves felületeken történő biztonságos vezetésre alkalmasak. Ez a modell a személygépkocsiknak és a 4x4-eseknek szól.

Az Uniroyal Rainsport 5 gumiabroncs jellemzői

A nedves felületekkel való küzdelem során a jó tapadást elsősorban a Rainsport 5 Uniroyal aszimmetrikus futófelületének köszönheti, amelynek kétirányú barázdái nagyon gyorsan képesek elvezetni a vizet. Ezenkívül a gumiabroncsot Shark Skin technológiával látták el az aquaplaning és az új lamellaváltozások - Aqua-Twist - megakadályozására, amelyek úgy bővültek, hogy növeljék a biztonságot és az irányíthatóságot, még a futófelület részleges kopása után is. Az előző - RainSport 3 modellhez képest - a futófelület is nagyobb kopásállóságot nyert. A gumik is halkabbak.

Uniroyal Rainsport 5 gumi - az esős idők profija

Legyen az nyári, téli vagy egész éves gumiabroncs - az Uniroyal abroncsai első körben esőgumik, amelyek mindig megbízhatóan és biztonságosan oldják meg a nedves időjárási viszonyokat. Az Uniroyal biztonságos gumiabroncsokat kínál, amelyek garantáltan kényelmes és biztonságos vezetést tesznek lehetővé - különösen nedves úton. Ennek oka, hogy az Uniroyal gumiabroncsokat kifejezetten nedves körülmények között történő optimális kezelhetőségre tervezték.

1868-as alapítása óta az Uniroyal folyamatosan fejleszti termékeit, hogy különösen a rossz időjárási viszonyokra jobban felkészüljenek. A természettől ihletet nyerve, az Uniroyal kifejlesztette a Shark Skin Technology technológiát, amelynek gumiabroncs profilja hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a cápa bőre, hogy még hatékonyabban tudja kiszorítani a vizet, ha alacsony az ellenállóképesség. Emellett az Uniroyal gumiabroncsai nem csak akkor teljesítenek különösen jól, ha esik az eső - vizuálisan is vonzóak.

Uniroyal Rainsport 5 árak

Az Uniroyal gumiabroncsok keresésekor ajánljuk az Uniroyal Rainsport 5 ár összehasonlítás lehetőségét oldalunkon. Az Uniroyal egy Continental márka, és profitál a gyártó kiterjedt infrastruktúrájából mind a kutatás és fejlesztés, mind a gyártás tekintetében. Ennek az erőteljes teljesítmény-meghajtónak a támogatásával az Uniroyal kiemelkedő ár-érték arányt tud felajánlani.

Azonban mindannyian szeretnénk a legjobb vásárlási lehetőségeket megtalálni és mi ehhez kínálunk remek lehetőséget. Nem csak arra tud rákeresni, hogy melyik abroncs illik pontosan az ön autójára, hanem arra is, hogy honnan és mennyiért tudja megrendelni a legideálisabb gumikat autójához. Végigvezetjük a teljes folyamaton, így könnyedén, kanapéja kényelméből tudja megoldani az időszakos gumicserét!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 126
továbbiak megtekintése 20
ebből 126
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé