Kiválasztott Szűrők

Falken Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória

Japán fegyelem az utakon: a Falken gumi gyártó

A Falken Tire a japán Sumitomo Rubber Industries (SRI) tulajdonában álló személygépkocsi, könnyű tehergépjármű és közepes tehergépjármű gumiabroncsok márkája. 1983-ban jött létre Japánban, majd két évvel később Európában, és 1988-ban mutatkozott be az észak-amerikai piacon. A Falken most már önálló márkává vált, amely az UHP (Ultra High Performance) termékekre összpontosít professzionális motorsporttal, hogy fejlessze és javítsa a termékeket világszerte.

A Falken a motorosok világának egyik legfontosabb szereplője, mind a pályán, mind a terepen, többek között az amerikai Le Mans sorozat, a Tudor United SportsCar bajnokság, a Formula Drift királya. A japán vállalat észak-amerikai székhelye Rancho Cucamonga-ban, Kaliforniában van. A további Falken Tire forgalmazási helyek magukba foglalják az Illinois, Florida, New Jersey és Texas állam raktárait.

Megtapasztalhatja a Falken által tesztelt profi technológiát a cég teljes utas-, könnyű teherautó-, SUV-, CUV- és téli gumiabroncsain.

2015 júniusában a Sumitomo és a Goodyear bejelentette, hogy feloszlatják világszerte a partnerségüket. A megállapodás részeként a Sumitomo megvásárolta a Goodyear Dunlop Tires North America-t, amely egy Tonawanda gyártási üzemet is magában foglalt a New York-i Buffalo közelében. A Sumitomo Rubber USA-ból származó üzem 2016 januárjában kezdte el gyártani a Falken Tire márkájú gumiabroncsokat.

A Falken gumik minősége tükröződik a szponzorációban

A Falken Tire Corporation számos motorsport tevékenységben vett részt, köztük a Tudor United Sports Car Championship IMSA, a korábbi amerikai Le Mans Series ALMS, a brit Drift Championship, az Irish Drift Championship, a Drift Allstars európai sorozat, a James Deane pilóta, a Formula Drift Series Formula D, Az ADAC 24 órás Nürburgring és a nemzetközi Drift sorozat. Az IMSA GT osztályba tartozó versenyzők Wolf Henzler és Bryan Sellers voltak, akikben egy Porsche 911 RSR-t kísérleteztek. A Formula Drift versenyre jelenleg a Daijiro Yoshihara, a Justin Pawlak, a James Deane, a Piotr Wiecek, a Ken Gushi, a Jeff Jones, a Matt Field és az Aurimas "Odi" Bakchis. A British Drift Championship verseny jelenlegi versenyzői Matt Carter, Paul Cheshire és Alan Green. A nemzetközi drift sorozat jelenlegi 2010-es versenyzői Remmo Niezen, Lars Verbraeken és Lennard Wanders.

A Falken szponzorált olyan versenysorozatokat, mint az ALMS és a hazai bajnokságok, mint például a Super Taikyu sorozat, a 24 órás Nürburgring és a sodródó sorozat, mint a Formula D és a D1 Grand Prix. A Falken korábban a British Drift Bajnokság címvédője volt 2010-ig, amikor a Maxxis Tires címvédő lett.

A Falken Tire 1985-ben mutatkozott be az észak-amerikai piacon zászlóshajóként, és a radiális gumiabroncs márkák vezetője lett. A 2015-ben Észak-Amerikában rendezett 30. évfordulója alkalmából a Falken Tire jól ismert, önálló márkává vált. A Tire Rack a Falken Azenis ultravékony gumiabroncsait kínálja sportkocsik, pro-touring járművek és modern, izmos kocsik számára, az új személygépkocsik és könnyű teherautók eredeti felszerelésénél használt Falken gumiabroncsok mellett.

A Falken professzionális Formula DRIFT versenyeket használ Észak-Amerikában, valamint a VLN Nürburgring sorozat Európában (többek között a legendás 24 órás versenyen a Nordschleife-on), hogy továbbfejlessze és javítsa teljesítménygumi-technológiáját.

Hogyan vásároljunk olcsó Falken gumit?

A Falken gumik minősége bizonyára senkinek sem okoz csalódást, minden tudatos autóhasználónak javasoljuk. Hogy olcsó Falken gumi kerüljön Önhöz, javasoljuk, nézze meg a Falken gumiabroncs árak megismeréséhez gumi keresőnket. Az árak mellett megtudhatja, hol található gumiszerviz Önhöz legközelebb. 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1327
továbbiak megtekintése 20
ebből 1327
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé