Kiválasztott Szűrők

Taurus Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Imerje meg a Taurus gumi termékeket!

A Taurus gumi nagyon kedvelt a kis márkák között. Stílustervezése megkülönbözteti és lenyűgöző vezetési dinamika jellemzi. Megfizethető árral és gazdaságos üzemanyag-takarékossággal rendelkezik. Amikor az utastér tágas és nagy, kényelmes akár öt ember számára is, szükség van a rendkívüli stabilitást biztosító kerekekre. Többek közt, erre a célra is tudjuk ajánlani a Taurus gumi márkáját, amit weboldalunk segítségével a legjobb áron tudja elérni.

Miért ajánljuk a Taurus gumiabroncsokat?

A jó és olcsó Taurus gumik felszerelése növeli a teljesítményt, a biztonságot és a vezetés minőségét. A megfizethetőbb gumiabroncsokat is az ügyfelek széles skálájához igazítják. Néhány gumiabroncs közül a nyári gumiabroncsok és a téli gumiabroncsokat a meleg és a hideg évszakokra lettek tervezve. Szezonális gumiabroncsokat is kínálnak olyan régiók számára, ahol csak a rövid téli időszakok jellemzők. Ezek a gumiabroncsok azonban nem olyan hatékonyak, mint a speciális gumiabroncsok azokon a területeken, ahol szélsőséges időjárási viszonyok is vannak. A Taurus gumiabroncs árak pontos megismeréséhez használja segítségként a Taurus gumi kereső lehetőséget.

A rendszeresen használt gumiabroncsok ideálisak a betonozott utakhoz, például az autópályákhoz. Azonban ezek kevésbé alkalmasak a durva útviszonyok kezeléséhez, tehát nem alkalmasak pl. off road célra. Ilyen esetekre szüksége lesz egy szett terep gumiabroncsra, hogy a szabadban lévő durva ösvényeken is tudjon megfelelően haladni. Előfordulhat persze az is, hogy nagy futófelületű gumiabroncsra van szüksége, mert ez lehetővé teszi, hogy biztonságosan haladjon, még akkor is, ha a gumiabroncs sérülést szenvedett.

A futófelület mintázatok befolyásolják a teljesítményt és a felületi ellenállást. Az idősödő gumiabroncsok csökkentik a gumi élettartamát az időjárás és a terep károsító hatásai miatt. A teljesítménycsökkent anyagszálak akadályozzák a levegő szabad áramlását a hornyokon keresztül, ami a gumiabroncs hűtéséhez szükséges. A megnövekedett hőkibocsátás balesetet is okozhat, akár defekt is előfordulhat.

Szintén a kopott gumiabroncsok okozhatnak nagyobb porozitást, vagy akár szivárgást is eredményezhetnek, ezáltal megnövelve a kilyukadás valószínűségét. A legtöbb állományban megtalálható Taurus gumiabroncsok gumiabroncsnyomás-figyelő rendszerrel (TPMS) vannak felszerelve, amelyek nyomon követik a légnyomást és a hőmérsékletet. Ezek az eszközök adatokat szolgáltatnak a jármű számítógépére, hogy figyelmeztessék a vezetőt, ha az egyes gumiabroncsok jelentősen alacsonyabb nyomással rendelkeznek.

Amit a Taurus gumi gyártóról tudnia kell

A Taurus gumi gyártó egy európai gumiabroncsgyár, amely az egyik vezető gumiabroncs-gyártó céghez tartozik. A személygépkocsi gumiabroncsgyár a minőségellenőrzési rendszert átmentette, és független könyvvizsgálók tanúsítják a minőséget.

Egy kis történelem. A Magyar Ruggyanta Árugyár, a Taurus Gyár 1882-ben alakult. Később 1913-ban a Taurus márka életre kelt, 1973-ban a márkanevet a vállalat által gyártott összes termékre alkalmazták. Ez azt is jelenti, hogy az Emergé (olajipari berendezések), Palma (kempingfelszerelések, fújtatók stb.), Cordatic stb. cégek elfogadták a Taurus Hungarian Rubber Works nevet. A személygépkocsi gumiabroncsok gyártását 2013-tól kezdték meg közel 100 évvel a márkanév születése után, a Michelinnek köszönhetően, mivel 1993-ban privatizációnak köszönhetően a Michelin vásárolta fel. Az új szabadalmon alapuló abroncsgyártás az 1920-as évektől kezdődött el a hazai Taurus gyárban, és indult el hódító útjára hazánkban és külföldön is.

Használja a Taurus gumi keresőnket!

A Taurus gumiabroncs árak megengedik, hogy a hétköznapi ember is minőségi gumiabroncsokhoz jusson. A Taurus gumiabroncs lehetővé teszi a minőségi és biztonságos közlekedést, a gumiabroncs ár keresőnk segítségével pedig pénztárcánk szerint választhatjuk ki a legjobb, olcsó Taurus gumi opciónkat. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás szempontja fontos kérdés, vagyis, hogy az adott Taurus gumiabroncs modell milyen hatással van a jármű üzemanyag-felhasználására, ezzel ugyanis jelentősen csökkenthetők az üzemeltetési költségek. Azt ajánljuk, hogy a lehető legkisebb gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncsot válassza, hiszen az egyes kategóriák közötti különbségek akár 0,1 – 0,15 l/100 km értékeket is elérhetnek.

A Taurus gumik minősége mindig kiváló, ezt minőségi ellenőrzések és tanúsítványok sora is biztosítja. Gyakorlatilag azt mondhatjuk, hogy a Taurus a Michelin budget kategóriás gumijait gyártja és forgalmazza. Válassza ki a megfelelő méretet és mintázatot, hogy járműve számára a legmegfelelőbb legyen!

Az Ön választásához jelenleg nincsenek rendlekezésre álló termékek.

Ennek a boltnak jelenleg nincs elérhető ajánlata

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 41425
továbbiak megtekintése 20
ebből 41425
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé