Kiválasztott Szűrők

215 55 R17 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


215 55 r17 gumi méretjelölések

A gumiabroncs méretjelölései jelzik a gumiabroncs fizikai méreteit és jelzik a gumiabroncs burkolatának alakját vagy teherbírását is.

215x55 r17. Az egyes számok és betűk jelentése a következő:

215 mm széles

/ 55 = Profil - a szélesség százaléka. Gumiabroncsok esetén, ahol az arányt nem mutatják, a profil = 82 %.

R = radiális.

17 = A felni átmérője hüvelykben.

Ha szerepel még egyéb jelzés, pl. 82 = gumiabroncsonkénti terhelési index a sebesség besorolásakor.

T = sebességérték

Néhány jármű gumiabroncsa a fenti típusú méretjelölést használja, míg mások továbbra is a régebbi jelöléseket használják, például a 31 / 10.50 R15 LT. E jelölések jelentése a következő:

31 = a gumiabroncs külső átmérője, hüvelykben.

10.50 = a gumiabroncs keresztmetszeti szélessége, hüvelykben.

R = radiális szerkezet.

15 = Keréktárcsa átmérő hüvelykben.

LT = könnyű teherautó.

Az off-roaderek gyakori problémája a két méretű rendszer cseréje anélkül, hogy zavarná a külső átmérőt, ahol csak a 2-3 %-os eltérés az elfogadható.

215 55r17 vásárlása

A vásárlási folyamat megkönnyítése érdekében a gumiabroncsok összes különféle tulajdonságát meg kell vizsgálni. Minden gyártó arra törekszik, hogy egyedi tulajdonságokkal rendelkezzen. Ezt az abroncsok különféle alkotóelemein alapulva valósítják meg. A biztonság mindig a fő faktor. A járművezetők gyakran nem veszik észre, hogy a gumiabroncsok mennyire fontosak a biztonság szempontjából. Jó anyagokból kell készülniük, és a futófelület kialakítása fontos szerepet játszik ebben. Amikor 215 55 r17 gumiabroncsot vásárol, és az egyes márkákra különös tekintettel, ezekre kell összpontosítania. A teljesítmény olyan szempont, amely nemcsak a biztonság, hanem a jármű kezelésének kényelme érdekében is érdekes.

215 55 r17 gumi eladó lehetőségek után kutakodva igen eltérő árakkal szembesülhetünk, azonban gumikeresőnk segítségével rátalálhat a legjobb 215 55 r17 gumi ár opciókra.

Mikor cseréljem a 215 55 17 gumikat?

Mivel ez az a része, amelyet autója hajt, a gumiabroncsokkal sokkal fontosabbak foglalkozni, mint ahogy azt szoktuk gondolni. A jó gumik beszerzése az útra mindig jó kiindulás. Néhány száz mérfölddel később még a legjobb gumiabroncsok is fokozatosan elhasználódnak, ez befolyásolja az autó teljesítményét és biztonságát.

Gyakran a gumiabroncsok egyaránt a figyelmen kívül hagyott és a legfontosabb alkotóelemek bármely utazás során. Mint az utolsó védvonal az autó és az út között, a gyorsulás, a fékezőerő és a forgatónyomaték minden erejét át kell adni a gumiabroncsokon, mielőtt az autóját akár egy centire is elmozdítaná. Még ha a világ legerősebb autójával is rendelkezik, ez semmit sem jelent, hacsak nem rendelkezik megfelelő gumiabroncsokkal is.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 355
továbbiak megtekintése 20
ebből 355
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé