Kiválasztott Szűrők

Matador Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória

A pozsonyi spanyol virtust kínáló Matador gumi gyártó

A Matador, a.s. (részvénytársaság) egy multinacionális gumiabroncs-gyártó, amely Púchovban, Szlovákiában található, valamint az ennek megfelelő vállalatcsoport. Termelésének 87 %-át 80 országba szállítja világszerte. Nem csak gumiabroncsokat, hanem kapcsolódó és hasonló termékeket és szolgáltatásokat is termel. Számos kereskedelmi társaság és egy üzletkötő hálózat áll rendelkezésére. A legnagyobb export ügyfelek az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Németország és a FÁK államok. A Matador ma már gyárt szállítószalagokat, autóalkatrészeket és gépeket.

A Matadort Pozsonyban 1905-ben alapították (1911-ig, a Matador - Gummi és Balata Werke néven), amely elsősorban gumitömlők és övek gyártásával foglalkozott a pozsonyi Petržalka új létesítményeiben. 1925 óta abroncsokat gyártott (az első gumiabroncsgyártó volt Csehszlovákiában). A gumiabroncsokat az 1930-as évek sok csehszlovák gépjárműhöz illesztették, így a Škoda, a Tatra, az Aero és mások márkakereskedéseivel együttműködve hozzájárultak a közép-európai autóipar fejlődéséhez. A céget 1946-ban államosították és 1995-ben privatizálták. Kereskedelmi neve Matadorex a privatizáció óta.

A Púchov-i Matadorot 1947-ben "gumiabroncsgyártóként" alapították (1947-ben "állami tulajdonú vállalkozásként"). A termelés 1950-ben kezdődött. A "Gumárne 1. mája" nevet kapta, és a termékeket Barum védjegy alatt értékesítette. Fokozatosan kibővítette termelését, és 1962-től a csövek monopóliumgyártója és a gumi szállítószalagok fő gyártója (1955 óta) lett Csehszlovákiában. Az 1970-es években kezdett gyártani radiális gumiabroncsokat. A vállalat 1987-ben alapította saját K + F központját (jelenleg "Vipo"), és technikai segítséget nyújtott az indiai, indonéziai, etiópiai, kambodzsai, burmai, szíriai, törökországi, iráni és jugoszláviai gumiipari munkálatok megépítéséhez. 1991-ben részvénytársasággá alakult és privatizációra került sor 1992-1994 között.

Púchovban 1998 szeptemberében alakult a "Continental Matador" vegyesvállalat a gumiabroncsok gyártására. 1999-ben a vállalat átalakulása végső fázisba került a menedzsment változásával és a divízióirányítással. A Társaság menedzsmentje a német modellt alakítja át.

A Matador gumik minősége a kényelmet szolgálja

2001-ben a Matador volt az első olyan közép-európai vállalat, amely megfelel az ISO / TS 16949 műszaki előírásoknak. Ez a gépjárműipar minőségbiztosítási rendszere, amelyet a fontosabb autóipari egyesületek fogadtak el. 2001 decemberében a Det Norske Veritas cég kiadta az ISO 9001: 2000 szabvány szerinti irányítási minőségbiztosítási tanúsítványt, amely érvényes a gumiipari gépek és berendezések tervezésére, gyártására, összeszerelésére, szervizelésére és értékesítésére, valamint a tervezésre és fejlesztésre, a gyártásra, a szerszámok szervizelésére és értékesítésére. 2007-ben a Continental AG felvásárolta a Matador Rubber Division 51 %-át. A Continental és a Matador Group 2008. július 1-jén megállapodott a Continental Matador Rubber további 15 %-os részvényárainak átruházásáról.

2010 májusában a Continental megnyitotta Púchov új termelési csarnokát, amely lehetővé tette az utasszállító és könnyű tehergépkocsi gumiabroncsok gyártásának kapacitásának növelését.

A professzionális Matador gumi mindenkié

Vagyis a Matador gumi árak a minőséghez képest abszolút nem elrugaszkodottak. A Matador gumiabroncsok készen állnak bármilyen küldetésre, mert szakemberek fejlesztették ki őket. A Matador sokéves sikeres tapasztalata a gumiabroncsok fejlesztésében dinamikus, modern és hatékony termékekben tükröződik. A Matador készen áll minden kihívásra.

A rangos Continental Csoport részeként a Matador hosszú ideje hagyományosan megfelel a magas minőségi követelményeknek az európai gyártási és technológiai kompetenciáknak köszönhetően.

A Matador gumiabroncs dinamikus: modern márka tele energiával, nagyon aktív és nagy ambíciókkal rendelkezik. Ezek mellett tapasztalt, mivel több mint 110 éves tapasztalattal rendelkezik a gumiabroncs gyártó iparban. Széles termékválasztékot kínál, amely minden szegmensre és minden időjárási körülményre kiterjed. A Matador márka hosszú hagyományt, széles portfoliót és megbízható teljesítményt képvisel. 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 467
továbbiak megtekintése 20
ebből 467
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé