Kiválasztott Szűrők

155 70 R13 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


155 70 r13 gumi cseréje előtt

Mielőtt eldöntené, melyik új 155 70 r13 gumit szerezze be, nagyon hasznos tudni, hogy melyik típus szerepel már az autóján. A szerelőnek jó információforrásnak kell lennie arról, hogy mely gumiabroncsok lesznek a legmegfelelőbbek, de a szükséges gumiabroncsok teljes mértékben attól függenek, hogy hol és mikor vezet.

Sokféle típusú gumiabroncs létezik, amelyek tökéletesen megfelelnek a különböző célokra, így el kell olvasnia a leírásokat, és meg kell néznie, melyik vonatkozik Önre és a vezetési szokásaira.

Hogyan vannak megjelölve a 155 70r13 gumiabroncsok?

A gumiabroncsokat „szerviz típusú indikátorok” jelzik, amelyek 8-10 betűből és számból állnak. Ezek nagyon bonyolultak lehetnek a képzetlen szem számára, de csak néhány információra van szüksége ahhoz, hogy helyesen azonosítsa a már meglévő gumiabroncsokat.

Ha a kód „p” -vel kezdődik, ez azt jelenti, hogy a gumiabroncsok „p-metrikus” méretűek, amelyeket személygépjárművekhez (autók, kisbuszok, könnyű kisteherautók) terveztek. Ha a kód elején nincs betű, akkor ez azt jelenti, hogy a gumiabroncsok metrikus méretűek. Ezt a gumiabroncsot leginkább az európai autókon használják.

A gumiabroncskód előtti T betű azt jelenti, hogy a gumiabroncsot csak ideiglenes tartalékként tervezték, és csak addig szabad használni, amíg a gumiabroncs cserélhető vagy rögzíthető.

LT az a kód, amelyet gumiabroncsokhoz használnak olyan járművekhez, amelyek nehéz teherhordozásra vagy más járművek vontatására szolgálnak. Ha a kód ST betűvel kezdődik, akkor ez azt jelenti, hogy a gumiabroncsot soha nem tervezték úgy, hogy autóra vagy kisteherautóra szereljék, hanem hajókon vagy pótkocsikon kell használni.

A betűk utáni számok sorozata 155 70r13 gumi esetében

Ezek nem olyan bonyolultak, mint amilyennek látszanak. Az első három szám a gumiabroncs szélességét mutatja milliméterben. A következő két szám a gumiabroncs magassága a felnik és a futófelület között, a gumiabroncs oldalszélességének százalékában kifejezve.

Az öt szám után újabb betű lesz. Ez a levél a gumiabroncs felépítésére vonatkozik. Az 155 70r13 guminál az R azt jelenti, hogy a gumiabroncs sugárirányú, D jel átlós szerkezetet és B azt jelenti, hogy a gumiabroncs hevederszerkezete van. Az ezt követő szám a keréktárcsa átmérője, hüvelykben. Ez 8 és 28 közötti szám lesz.

Ezután szóköz lesz, és ezt követő három betű és szám kombinációja lesz a gumiabroncs üzemi leírása. Ezt egy indexben vagy könyvtárban kell megnéznie, hogy pontosan megnézze, mit jelent a tiéd. Tehát, ha van a r13 155 x 70 jelzéssel ellátott gumiabroncs, ez azt jelenti, hogy ez személyszállító járművekhez alkalmas gumiabroncs, oldalsó szélessége 155 mm, magassága (a felniktől a futófelületig) a 155 mm 70 %-a. Egy 13 hüvelykes kerékre készült.

155 70 r13 gumi eladó darabjait keresve számos ajánlatba futhatunk bele, ám érdemes a legjobb 155 70 r13 gumi ár megtalálásáért gumikereső alkalmazásunkat használni. Ezáltal megismerheti széles körben a márkák kínálatát, illetve az általuk ajánlott árat. Ezután könnyedén tud választani, és a rendelési folyamatban is segítségére állunk.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 64
továbbiak megtekintése 20
ebből 64
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé