Kiválasztott Szűrők

Bridgestone Turanza T005 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Árkategória

Vizes út, a Bridgestone Turanza t005 gumijával nem lehet probléma!

Sok autós legnagyobb félelmét a vizes, csúszós utak jelentik. Lehet egy rossz, szerencsétlen pillanat, amikor elveszítjük autónk felett az uralmat. Mit tehetünk azért, hogy lehetőleg elkerüljük az ilyen helyzeteket? Kezdjük az alapoknál, keressünk egy jó minőségű autógumi típust, ami segítségünkre lehet, és növelheti biztonságunkat az utakon.

A Bridgestone az egyik legismertebb gumimárka a piacon és ez nem véletlen. A Bridgestone Turanza autógumik a lehető legnagyobb biztonságot kínálják, bármikor, bármilyen utakon. A Bridgestone beszállítója olyan nagy márkáknak, mint a BMW, a Mercedes vagy a Volkswagen.

Miért olyan kiváló minőségűek a Bridgestone Turanza t005 autógumik?

A Bridgestone olyan futófelület mintázatot készített, melyek abszolút modernek, ráadásul ezt olyan remek gumi anyagok összetétele mellett, amik rendkívül alkalmasak a tapadás fokozására, a kormányozhatóság és a megbízhatóság növeléséhez. Mindezeket extrém körülmények között is garantálja. Ráadásul a Bridgestone autógumik híresek a defekttűrő technológia alkalmazásáról is.

Hogy soha ne veszítse el az irányítást…

Nézzük, milyen jellemzőkkel szolgálhat a Bridgestone Turanza autógumi a számunkra. Először is az optimalizált mintázatának vállrésze nagy térfogatú vágatokkal készült, amik lehetővé teszik a sokkal jobb vízáramlást, az elosztott üres rész a Turanza gumi felületének középső részén pedig jobb vízelvezetést kínál. A vállrész blokkok közt érintkezés történik, ez pedig segít a különféle deformációkat megelőzni. Ez pedig részt vesz abban, hogy autónk Bridgestone Turanza gumijai mindig teljes felületükkel érintkezzenek az úttesttel, még fékezéskor is.

A karkasz is fejlesztésre került. A Bridgestone Turanza egyedi acél és merev poliészter erősítést kapott, amely könnyebben kezelhető, emellett alacsony gördülési ellenállást tesz lehetővé. Ez pedig nem csak a széndioxid-kibocsátást, de benzinfogyasztásunkat is visszafoghatja.

A Bridgestone gumijaihoz új anyagkeverési technológiát alkalmaztak, ami javítja a szilika diszperzióját a Nano Pro-tech™ szilikatartalmú anyagot tekintve. Ez szintén a tapadás fokozását eredményezi vizes útfelületeken.

Miért olyan veszélyesek a vizes utak?

Ha nem vesszük időben észre, hogy autónk gumijai eléggé kopottak, és beköszönt egy jó kis esős szeptember, komoly veszélynek tehetjük ki magunkat és a velünk utazókat. Ha az autógumik erőteljesen kopott mintázattal bírnak, már nem képesek olyan vízelvezetésre, mint fiatalkoruk hajnalán. A kopott mintázat pedig azt eredményezi, hogy adott esetben megszűnik az autógumi és az útfelület közötti tapadás. Hosszabb fékút, megcsúszás és akár baleset is bekövetkezhet emiatt.

Tehát fontos, hogy mielőtt hosszabb útra indulnánk, vagy időjárás változásra lehet számítani (azaz leginkább tavasszal és ősszel), mindenféleképp ellenőrizzük autónk gumijainak állapotát. És ha szükséges, cseréljük le őket. Ha pedig egy nagyon jó minőséget és biztonságot garantáló autógumit keres, ajánljuk a Bridgestone Turanza autógumit, ami remek befektetést kínál ezen a téren.

A Bridgestone Turanza a legnagyobb biztonságot kívánja nyújtani, így, ha Önnek is a biztonság a legfontosabb utazásai során, ez a legmegfelelőbb választás.

A Bridgestone Turanza autógumiját a Német Autóklub is ajánlotta, akiktől elnyerte a „Nagyon ajánlott” és „A legjobb teljesítmény nedves úton” jelzőt 2014-ben. A Bridgestone Turanza t005 ár és élettartam terén is ráadásul piacvezető. 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 283
továbbiak megtekintése 20
ebből 283
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé