Kiválasztott Szűrők

Kisteherautó Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Kisteherautó gumi

Tisztában vagy azzal, hogy fontos a megfelelő gumiabroncs kiválasztása a járművéhez? Használja az alábbi hasznos tippeket, hogy többet tudjon meg arról, hogy milyen gumiabroncsokat kínálunk, hogy megtekinthesse, mi illik a legjobban a járműhöz és a vezetési stílusához. Végtére is, a gumiabroncsok mindazok, amelyek az Ön és az út között vannak. Ez a rész bemutatja, milyen tudnivalók vannak a kisteherautó, pick-up és SUV autógumik terén.

A teherautók általános feltörekvése az utóbbi években fellendült, és most számos vidéki és sok városlakó egyaránt családi járműként is választotta őket. Természetesen az egyre növekvő érdeklődés az ilyen típusú szállításhoz, utazáshoz magasabb minőséget és fejlettebb gumiabroncs-opciókat eredményez, így a járművezetők hatalmas mennyiségű kisteherautó gumiabroncs közül tudnak választani.

A pick-up, kisteherautó gumiabroncs futófelületek olyan tervezésűek, ahol a személyes preferenciák is a kiválasztási folyamat részévé válnak, szinte ugyanúgy, mint a jármű használatának szempontjai esetén. Például gyakori, hogy valaki használja teherautóját az off-roading-ra, és így ez a kemény kisteherautó agresszív futófelület tervezést kíván. Ez minden bizonnyal segítséget nyújt, de akkor is hasznos lehet, ha megpróbálják kiszabadítani a sárból vagy egyéb területekről.

Kisteherautó gumi árak

Nagyjából ugyanúgy, hogy a meleg időjárásnak kitett gumiabroncs gyakran azt jelenti, hogy a hideg időben nem fog jól teljesíteni, az off-road teljesítményre tervezett gumiabroncs nem fog működni az úton is.

A fékezés, a gyorsítás, a kormányzás és a felfüggesztés egy közös dolog: a gumiabroncsok minősége mindezeket érinti. A kopott gumiabroncsok durva túrákhoz vezethetnek, vagy - még rosszabbhoz is – ami miatt elveszítik a jármű irányítását. A rossz gumiabroncsok nem sokkal jobbak. A jobb oldali gumiabroncs az akadályok elkerüléséhez szükséges reakcióképességet, a rövid pihentetési távolságokat segíti elő, amelyek segítik a pánikfékezési helyzeteket és az útmegtartást mind száraz, mind nedves körülmények között.

A kisteherautó gumi árak szintén nagy eltéréseket mutathatnak. Az árazás nem tartalmazza a telepítést - néha ez szabadon változhat, a kiskereskedőtől függően -, és többletköltségek keletkezhetnek a kiegyensúlyozás miatt, a korábbi gumiabroncsok ártalmatlanításakor stb. Ha az online vásárlás során egyes eladók ingyenes szállítást kínálnak, de mások nem; az egyes gumiabroncsra vonatkozó szállítási költségek néha jelentősek lehetnek.

Érdemes jól körülnézni a kínálatban, ehhez pedig segítséget nyújt keresőnk, kisteherautó gumi olcsón találásához.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 3039
továbbiak megtekintése 20
ebből 3039
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé