SzŇĪrŇĎk megnyit√°sa

A gumiabroncsok méretei

Index

√Ār

Ft
eddig:
Ft

EU címkézés


eddig:

Eladó

M√°rka

Minden mutat√°sa

Tov√°bbi lehetŇĎs√©gek

Average Test Review

eddig:

Tisztában vagy azzal, hogy fontos a megfelelŇĎ gumiabroncs kiválasztása a jármŇĪvéhez? Használja az alábbi hasznos tippeket, hogy többet tudjon meg arról, hogy milyen gumiabroncsokat kínálunk, hogy megtekinthesse, mi illik a legjobban a jármŇĪhöz és a vezetési stílusához. Végtére is, a gumiabroncsok mindazok, amelyek az Ön és az út között vannak. Ez a rész bemutatja, milyen tudnivalók vannak a kisteherautó, pick-up és SUV autógumik terén.

A teherautók általános feltörekvése az utóbbi években fellendült, és most számos vidéki és sok városlakó egyaránt családi jármŇĪként is választotta ŇĎket. Természetesen az egyre növekvŇĎ érdeklŇĎdés az ilyen típusú szállításhoz, utazáshoz magasabb minŇĎséget és fejlettebb gumiabroncs-opciókat eredményez, így a jármŇĪvezetŇĎk hatalmas mennyiségŇĪ kisteherautó gumiabroncs közül tudnak választani.

A pick-up, kisteherautó gumiabroncs futófelületek olyan tervezésŇĪek, ahol a személyes preferenciák is a kiválasztási folyamat részévé válnak, szinte ugyanúgy, mint a jármŇĪ használatának szempontjai esetén. Például gyakori, hogy valaki használja teherautóját az off-roading-ra, és így ez a kemény kisteherautó agresszív futófelület tervezést kíván. Ez minden bizonnyal segítséget nyújt, de akkor is hasznos lehet, ha megpróbálják kiszabadítani a sárból vagy egyéb területekrŇĎl.

Kisteherautó gumi árak

Nagyjából ugyanúgy, hogy a meleg idŇĎjárásnak kitett gumiabroncs gyakran azt jelenti, hogy a hideg idŇĎben nem fog jól teljesíteni, az off-road teljesítményre tervezett gumiabroncs nem fog mŇĪködni az úton is.

A fékezés, a gyorsítás, a kormányzás és a felfüggesztés egy közös dolog: a gumiabroncsok minŇĎsége mindezeket érinti. A kopott gumiabroncsok durva túrákhoz vezethetnek, vagy - még rosszabbhoz is – ami miatt elveszítik a jármŇĪ irányítását. A rossz gumiabroncsok nem sokkal jobbak. A jobb oldali gumiabroncs az akadályok elkerüléséhez szükséges reakcióképességet, a rövid pihentetési távolságokat segíti elŇĎ, amelyek segítik a pánikfékezési helyzeteket és az útmegtartást mind száraz, mind nedves körülmények között.

A kisteherautó gumi árak szintén nagy eltéréseket mutathatnak. Az árazás nem tartalmazza a telepítést - néha ez szabadon változhat, a kiskereskedŇĎtŇĎl függŇĎen -, és többletköltségek keletkezhetnek a kiegyensúlyozás miatt, a korábbi gumiabroncsok ártalmatlanításakor stb. Ha az online vásárlás során egyes eladók ingyenes szállítást kínálnak, de mások nem; az egyes gumiabroncsra vonatkozó szállítási költségek néha jelentŇĎsek lehetnek.

Érdemes jól körülnézni a kínálatban, ehhez pedig segítséget nyújt keresŇĎnk, kisteherautó gumi olcsón találásához.

Több...

ūüöź Itt Kisteheraut√≥ az √°rakat √∂sszehasonl√≠tani

Több...

K√©rj√ľk v√°lasszon ki az √∂sszehasonl√≠t√°shoz legfeljebb 4 term√©ket:

ebbŇĎl 3023
továbbiak megtekintése 20
ebbŇĎl 3023
Ez egy fizetett hirdetés

A klasszikus weboldalhoz