Kiválasztott Szűrők

Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Gumi

Információkat keres a járművéhez illő gumiabroncsok és kerekek terén? Tekintse meg termékkínálatunkat, találja meg a legjobb és legolcsóbb gumiabroncsokat és a legolcsóbb gumikat.

Ezenkívül szolgálhatunk bemutató cikkekkel, beleértve a tippeket, trükköket, ill. a kerekekhez és abroncsokhoz kapcsolódó útmutatókat.

A gumiabroncs alapok

Ha Ön új a gumiabroncsok piacán, a gumiabroncs specifikációkban szereplő összes változó és zavaró szakzsargon, amelyet a gumiabroncsok értékesítőitől vagy a "szakemberektől" hallhat, meglehetősen stresszessé teheti a vásárlást. Talán szeretné, hogy teljes mértékben megértse a már meglévő gumiabroncsait, a használat koncepcióit, vagy az oldalfal jelölések jelentőségét? Mit jelentenek ezek a dolgok?

Ebben a cikkben megvizsgálunk pár fontos alapvető kérdéskört, amik választ fognak nyújtani arra, hogyan is zajlik egy gumi vásárlás. Megfejtjük a gumiabroncs zsargonjának egy részét. A cikk végén meg fogja érteni, hogy a gumiabroncs hogyan támogatja az autóját.

Olcsó gumiabroncs, a legolcsóbb gumi

A vásárlók többségének a költségvetés mindig gyakorlati határt szab majd arra vonatkozóan, hogy milyen gumiabroncsok állnak a rendelkezésükre. Ha csökkenteni akarja a költségeket, de még így is nagyszerű szezonális gumiabroncsokat szeretne, akkor honlapunkon listát találhat arról, hogy melyek a legjobb és egyben olcsó gumiabroncsok.

Áraink mind az egyéni kereteket, és természetesen mind a 4 gumiabroncs (egy teljes készlet) költségét vizsgálják. Mindig célul kell kitűzni, hogy ugyanaz a gumiabroncs legyen felszerelve mind a 4 kerékre. Továbbá, nem minden autónak van hely a tartalék gumiabroncs, pótkerék számára, gyakran helytakarékossági terméket használnak. Mégis, ha van a helye, érdemes egy ötödik, további gumiabroncsra is befektetni a gyári kiegészítő helyett.

A gumiabroncsok fontossága

A gumiabroncsok az egyetlen érintkezési pontok az útfelületen. Nem hagyhatja figyelmen kívül a gumiabroncsok állapotát, mert veszélyeztetheti nem csak önmagát és utasait, hanem más úton közlekedőket is. Javasoljuk, hogy legalább havonta egyszer ellenőrizze gumiabroncsait.

Az országos felmérések azt mutatták, hogy a vizsgált járművek közel 36 %-a veszélyes gumiabroncsokat használ. A biztonsági szakértők széles körben egyetértenek azzal, hogy a gumiabroncsok teljesítménye - különösen nedves körülmények között - drámai módon romlik, ha a futófelület mélysége kevesebb, mint 2 mm.

A kopott gumiabroncsok szintén jelentősen gátolják az autó teljesítményét. Ne felejtsük el, hogy egy kopott gumiabroncs csökkenti a fékezőerőt, a kormányzást és a gyorsítást, amelyek mindegyike létfontosságú a biztonságos vezetés szempontjából. Másrészt nagymértékben közrejátszik a fogyasztás növekedésében is.

Mikor kell cserélni a gumiabroncsokat?

Legalább 50 ezer mérföldet várnánk a gumiabroncsoktól, amelyek minden új járművel érkeznek, de a gumiabroncsok élettartama számos tényezőtől függ. Íme néhány általános irányelv.

A tényezők között szerepel a gumiabroncs minősége, függetlenül attól, hogy ez egy nyári gumiabroncs vagy egy négyévszakos gumiabroncs; a gépkocsi típusa, amelyre fel van szerelve, a futófelület minősége - vagyis a futófelület várható élettartama -.

A megfelelő abroncs kiválasztásakor ne csak az ár legyen az egyetlen szempont. A legolcsóbb gumi esetében is nézzük meg a gumiabroncs jelölések, jelzések listáját. Jellemzően az emberek többsége két garnitúrát használ, és évszaknak megfelelően cserélik. Értelemszerűen a téli gumiabroncsok jobb tapadást nyújtanak a hideg, esetlegesen havas, jeges úton. Míg a nyári gumik a melegebb időszakban alkalmasabbak (kisebb a tapadás, és kisebb fogyasztás).

Ezenkívül, ha meghatároztuk, milyen célból szeretnénk vásárolni és mennyit szeretnénk rászánni, ne felejtsük el a megfelelő gumi méretet kiválasztani. Oldalunkon van lehetőség a gumi árak mellett, a gumiabroncs kereső segítségével szűrőt alkalmazni a gumiabroncs méretek és a gumiabroncs márkák szempontjából is.

Gumi vásárlás vagy gumi rendelés?

Ha aggódik, hogy nehéz lesz megtalálni a megfelelő termékeket az autójához, akkor gumiabroncsokat kereshet online, gumiabroncs kereső szolgáltatással. A következő lépés már csak az, hogy személyesen szeretné megvásárolni új gumiabroncsait, vagy kényelmesen otthonról rendeli meg, hogy házhoz érkezzenek meg.

Az összes gumiabroncsot megvásárolhatja online áruházunkban. Ha pedig nem tudja őket átszerelni, akkor sincs gond, könnyedén találhat megfelelő szolgáltatót a szereléshez. Sikeres keresést kívánunk! 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 41429
továbbiak megtekintése 20
ebből 41429
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé