Kiválasztott Szűrők

Tehergépkocsi Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Márka

EU címkézés

eddig:

Eladó


Tervezés

Tehergumi

A tehergépkocsi gumiabroncs fontos része a tehergépkocsi felszerelésének, és hogy a teljes gumiabroncs ipar olyan csodálatos termékeket produkál, amelyeket alig veszünk észre, miközben naponta használjuk őket. A teherautó gumik hatalmas súlyok elbírására és biztonságos szállítására lettek tervezve.

Nagy teherbírású gumiabroncs - tehergumi

A gumiabroncsok létfontosságú járműalkatrészek, mivel összekapcsolják, viszik a teherautókat és a pótkocsikat az úton, és lehetővé teszik a sofőrök számára, hogy biztonságosan haladjanak a különböző terepeken. Mivel ilyen fontos szerepet játszanak a jármű működtetésében, hasznos lehet a járművezetők számára, hogy megértsék, hogyan lehet megakadályozni a kopást. Tudjon meg többet a gumiabroncsok alkatrészeiről, hogy hasznos tanácsokat kapjon. Nézzen körül tehergumi kereső segítségével oldalunkon, hogy megtalálja a legjobb és olcsó teherautó gumi kínálatokat.

Tények a kereskedelmi teherautó gumikról

Sokkal többféle teher gumiabroncs létezik, mint gondolná. Például, tudta-e, hogy egy gumiabroncs több mint 200 alapanyagból áll? A futófelület geometriája jelentősen megváltozott, a gumiabroncs váll- és futófelületének méretével és kialakításával együtt. A gumik például kifinomultabbá váltak, elsősorban a vonóerő javítása érdekében, nem csak akkor, amikor új egy gumiabroncs, hanem a gumiabroncs teljes élettartama alatt is.

Az új gyártási folyamatok lehetővé tették a fejlődést. Ezek további tapadást biztosítanak a futófelületen, amely alacsony gördülési ellenállásra lett tervezve. A mai burkolatok általában újra felhasználhatók, a korábbi gumiabroncsokkal ellentétben, és igazi megtakarítást eredményeztek a gumiabroncs teljes életciklusára nézve.

Talán a legfontosabb javulás, amit el lehetett érni, az az, amit nem láthat: a gumikeverék. A gumiipari kémiai folyamatok, valamint a gumiabroncs egyes területein a különböző vegyületek keverékének képessége lehetővé tette a gumiabroncsgyártók számára, hogy optimalizálják a gumiabroncsok kialakítását.

A „kettős energia” vegyületek egy felső réteget alkotnak, amely kivételes eltávolítási futást és alsó réteget biztosít, amely lehetővé teszi a futófelület haladását úgy, hogy minimálisra csökkenti a belső burkolat hőmérsékletét, alacsony gördülési ellenállást ad és a hosszabb élettartamot biztosít - mondja Paul Crehan, a Michelin, amerikai gumiabroncsgyártó termékmarketing igazgatója.

A teher gumiabroncsok ma már üzemanyag takarékos gumiabroncs oldalfalain elhelyezett egyedi energiatermékek segítségével csökkentik a gördülési ellenállást, és jelentősen csökkentették a szabálytalan kopást, akár 15 %-kal javultak a megtett kilométereken.

A tehergépkocsi gumiabroncs kelendő árucikk ma, különösen a hosszú távra tervező szektorokban, ahol az üzemanyag-hatékonyság igen fontos költségvetési tényező. Ezt gyakran a gumiabroncs gördülési ellenállásának mértéke határozza meg. A gumiabroncs gyártók a SmartWay gördülési ellenállási indexet használják a gumiabroncsok üzemanyag-megtakarítási potenciáljának rangsorolására, de ezeket a számokat soha nem osztják meg az abroncsfogyasztókkal.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1
ebből 1
Ez egy fizetett hirdetés

Olcsó teherautó gumi

A kereslet növekedése magával hozta nem csak az innovációs eljárásokat, hanem azt is, hogy egyre több gyártó révén juthatunk hozzá jó minőségű teher gumiabroncs termékekhez. Oldalunkon tehergumi kereső segítségével megtekintheti, milyen teherautó gumi ár verziókkal találkozhatunk a kereskedőknél, kitől tudunk akár rendelni, sőt arra is választ próbálunk adni, mely szolgáltató érhető el Önhöz legközelebb. Sikeres keresést! 

Felfelé