SzŇĪrŇĎk megnyit√°sa

A gumiabroncsok méretei

Index

√Ār

Ft
eddig:
Ft

EU címkézés


eddig:

Eladó

M√°rka

Minden mutat√°sa

Tov√°bbi lehetŇĎs√©gek

Tervezés

Average Test Review

eddig:

A tehergépkocsi gumiabroncs fontos része a tehergépkocsi felszerelésének, és hogy a teljes gumiabroncs ipar olyan csodálatos termékeket produkál, amelyeket alig veszünk észre, miközben naponta használjuk ŇĎket. A teherautó gumik hatalmas súlyok elbírására és biztonságos szállítására lettek tervezve.

Nagy teherbírású gumiabroncs - tehergumi

A gumiabroncsok létfontosságú jármŇĪalkatrészek, mivel összekapcsolják, viszik a teherautókat és a pótkocsikat az úton, és lehetŇĎvé teszik a sofŇĎrök számára, hogy biztonságosan haladjanak a különbözŇĎ terepeken. Mivel ilyen fontos szerepet játszanak a jármŇĪ mŇĪködtetésében, hasznos lehet a jármŇĪvezetŇĎk számára, hogy megértsék, hogyan lehet megakadályozni a kopást. Tudjon meg többet a gumiabroncsok alkatrészeirŇĎl, hogy hasznos tanácsokat kapjon. Nézzen körül tehergumi keresŇĎ segítségével oldalunkon, hogy megtalálja a legjobb és olcsó teherautó gumi kínálatokat.

Tények a kereskedelmi teherautó gumikról

Sokkal többféle teher gumiabroncs létezik, mint gondolná. Például, tudta-e, hogy egy gumiabroncs több mint 200 alapanyagból áll? A futófelület geometriája jelentŇĎsen megváltozott, a gumiabroncs váll- és futófelületének méretével és kialakításával együtt. A gumik például kifinomultabbá váltak, elsŇĎsorban a vonóerŇĎ javítása érdekében, nem csak akkor, amikor új egy gumiabroncs, hanem a gumiabroncs teljes élettartama alatt is.

Az új gyártási folyamatok lehetŇĎvé tették a fejlŇĎdést. Ezek további tapadást biztosítanak a futófelületen, amely alacsony gördülési ellenállásra lett tervezve. A mai burkolatok általában újra felhasználhatók, a korábbi gumiabroncsokkal ellentétben, és igazi megtakarítást eredményeztek a gumiabroncs teljes életciklusára nézve.

Talán a legfontosabb javulás, amit el lehetett érni, az az, amit nem láthat: a gumikeverék. A gumiipari kémiai folyamatok, valamint a gumiabroncs egyes területein a különbözŇĎ vegyületek keverékének képessége lehetŇĎvé tette a gumiabroncsgyártók számára, hogy optimalizálják a gumiabroncsok kialakítását.

A „kettŇĎs energia” vegyületek egy felsŇĎ réteget alkotnak, amely kivételes eltávolítási futást és alsó réteget biztosít, amely lehetŇĎvé teszi a futófelület haladását úgy, hogy minimálisra csökkenti a belsŇĎ burkolat hŇĎmérsékletét, alacsony gördülési ellenállást ad és a hosszabb élettartamot biztosít - mondja Paul Crehan, a Michelin, amerikai gumiabroncsgyártó termékmarketing igazgatója.

A teher gumiabroncsok ma már üzemanyag takarékos gumiabroncs oldalfalain elhelyezett egyedi energiatermékek segítségével csökkentik a gördülési ellenállást, és jelentŇĎsen csökkentették a szabálytalan kopást, akár 15 %-kal javultak a megtett kilométereken.

A tehergépkocsi gumiabroncs kelendŇĎ árucikk ma, különösen a hosszú távra tervezŇĎ szektorokban, ahol az üzemanyag-hatékonyság igen fontos költségvetési tényezŇĎ. Ezt gyakran a gumiabroncs gördülési ellenállásának mértéke határozza meg. A gumiabroncs gyártók a SmartWay gördülési ellenállási indexet használják a gumiabroncsok üzemanyag-megtakarítási potenciáljának rangsorolására, de ezeket a számokat soha nem osztják meg az abroncsfogyasztókkal.

Több...

ūüöõ Itt Teherg√©pkocsi az √°rakat √∂sszehasonl√≠tani

Több...

K√©rj√ľk v√°lasszon ki az √∂sszehasonl√≠t√°shoz legfeljebb 4 term√©ket:

ebbŇĎl 2911
továbbiak megtekintése 20
ebbŇĎl 2911
Ez egy fizetett hirdetés

Olcsó teherautó gumi

A kereslet növekedése magával hozta nem csak az innovációs eljárásokat, hanem azt is, hogy egyre több gyártó révén juthatunk hozzá jó minŇĎségŇĪ teher gumiabroncs termékekhez. Oldalunkon tehergumi keresŇĎ segítségével megtekintheti, milyen teherautó gumi ár verziókkal találkozhatunk a kereskedŇĎknél, kitŇĎl tudunk akár rendelni, sŇĎt arra is választ próbálunk adni, mely szolgáltató érhetŇĎ el Önhöz legközelebb. Sikeres keresést! 

Több...

A klasszikus weboldalhoz