Kiválasztott Szűrők

Pirelli Cinturato P7 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Pirelli Cinturato P7

A Cinturato P7 Pirelli berkekben az első zöld gumiabroncs. Alapvetően kevesebb nyersanyagból előállított túrakerék. A zöld autóktól kezdve a zöld gumiabroncsokig és akár a bioélelmiszerekig is a zöld szó pozitív konnotációval rendelkezik. De a Pirelli nemcsak a zöld presztízst követi. A Cinturato P7-et úgy tervezték és gyártották, hogy a környezet védelme mellett tiszteletben tartsa a teljesítményt is. Ennek a gumiabroncsnak csökkentett káros anyag kibocsátása van, és 6% -kal kevesebb alapanyagból készül. Ideális sportos kompakt járművekhez, gyors szedánokhoz és sportkupékhoz.

Kopásálló és takarékos megoldás

A gyártó a legújabb anyagokat és futófelületminta tervezést használta a Pirelli Cinturato P7 modellnél. A Pirelli a szilícium-dioxid és a speciális polimerek egyedülálló keverékét használta a Cinturato P7 gördülési ellenállásának maximalizálására, és ez a tapadási mutatókra sem hatott negatívan. De ez még nem minden. A Pirelli speciális szilícium-dioxid alapú vegyülete hozzájárul a kopás minimalizálásához, miközben javítja az irányíthatóságot. Ez csökkenti a gumiabroncs gördülési ellenállását a maximális üzemanyag takarékosság érdekében. Mindezek a tulajdonságok hozzájárulnak a Pirelli Cinturato P7 környezetbarát jellegéhez is.

Rendkívül kiváló irányíthatóság végsebességen

A Pirelli Cinturato P7 gumiabroncs aszimmetrikus futófelület kialakítással és öt bordás mintázattal rendelkezik, hogy a gumiabroncs érintkezési felületét optimalizálja. Még szélesebb vállblokkokkal és kompakt központi blokkokkal készült, amelyek gyorsabb kanyarodást, pontosabb kormányzást és jobb általános stabilitást kínálnak. A Pirelli Cinturato P7 gumik sportosabbnak érződnek, mint egy átlagos gumiabroncs, miközben javítják a kezelhetőségét. A Pirelli gumiabroncsok egyik legnagyobb erőssége a fékteljesítmény, és ez érezhető mind a nedves, mind a száraz utakon. Alapvetően magasabb sebességnél is megtartják a tökéletes egyensúlyt és a vezérlést.

Egy defektbiztos és csendes gumiabroncs: Pirelli Cinturato P7

A Pirelli Cinturato P7 gumi esetében a Seal Inside technológia lehetővé teszi a vezetés folytatását anélkül, hogy a légnyomás csökkenne, ha a gumiabroncsot sérülés érné. Ez további nyugalmat biztosít a hosszabb utakon. Élvezheti a Cinturato P7 csendességét köszönhetően a Pirelli PNCS zajszűrő rendszerének. Alapvetően ez egy hangelnyelő eszköz, amelyet a gumiabroncs kerületi falán helyeznek el. Az eredmény zavartalan vezetés magasabb sebességnél is. Más gumik alacsony sebességen még csendesek, de nagyobb iramnál zajossá válhatnak, de a Pirelli Cinturato P7 nem! A gyártó az összes trükköt felhasználta egy olyan abroncs előállításához, amely csendesen gurul durva aszfaltfoltokkal tarkított felületen is.

A megfizethetetlen minőségű gumi: Pirelli Cinturato P7

A Pirelli Cinturato P7 ára nem olcsó, de a vásárló megkapja azt, amiért fizet. A kategóriájában a legcsendesebb és legkényelmesebb gumik közé tartozik. Mivel nyári gumiabroncs, nem elsősorban az egész évben történő vezetésre szolgál, amit a Pirelli Cinturato P7 ár összehasonlítása kapcsán figyelembe kell venni.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 55
továbbiak megtekintése 20
ebből 55
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé