Kiválasztott Szűrők

Continental EcoContact 6 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Continental EcoContact 6

Az EcoContact 6 Continental minőségű gumi, ami rengeteg ígéretes tulajdonsággal rendelkezik. Hosszabb élettartamú, üzemanyag hatékonyabb gumiabroncs, amely kiváló kormányzási pontosságot és rövid megállási távolságot biztosít. Hosszabb teszteknél a kopási arány 20% -kal alacsonyabb volt, mint az előző EcoContact 5-nél. További tesztek az alacsonyabb gördülési ellenállás miatt az üzemanyag fogyasztás 15% -kos csökkenését mutatták ki.

A GreenChili 2.0-ás gumiabroncs: Continental Eco Contact 6

A Continental EcoContact 6 egy speciális vegyület felhasználásával készül. Ennek megvalósítása során a szilícium-dioxid komponenst újra formálták a kiegyensúlyozottabb eloszlás érdekében, ami a polimerek erősebb kötését és alacsonyabb deformációt eredményez vezetés közben. A GreenChili 2.0 nevű vegyület innovatív adalékai segítik az érintkező futófelületet jobban alkalmazkodni az útfelülethez, és ez lehetővé teszi a fékezőerők hatékonyabb továbbítását, miközben a jó útérintkezés kevesebb problémát és nagyobb futásteljesítményt jelent.

Kimagasló kezelhetőség és biztonság

A Continental Eco Contact 6 gumi futófelületi mintája a szélességtől függően három, négy vagy öt bordával érkezik. Ez lehetővé teszi a gumiabroncs számára a jó tapadást és a precíziós kezelést. A futófelület bordái és a hornyok kiegyensúlyozott aránya elősegíti a víz elvezetését a futófelületről esőben vezetéskor, és csökkenti a vízre felúszás kockázatát. A vállhornyok ezután eloszlatják a vizet a külső felületre, távol az érintkező felülettől, így még jobb tapadást eredményeznek nedves utakon. A száraz utakon való vezetéshez a Continental EccoContact 6 gumiabroncs aszimmetrikus, lekerekített sarkokkal ellátott futófelületi geometriát kapott, amely növeli a kanyarodás stabilitását, pontosabb kezelhetőséget és nagyobb tapadást eredményez. Nedves utakon a ferde szélekkel ellátott lamellák extra tapadást biztosítanak, és hatékonyabbá teszik a futófelületet.

ContiSeal, ContiSilent és SSR

A Continental Eco Contact 6 mindezeken felül három saját szabadalmú technológiát kínál. Az első a ContiSeal, amelynek célja a sérült gumiabroncs élettartamának növelése. Idegen eredetű tárgyak, például szögek behatolása esetén nincs szükség azonnali abroncscserére. A ContiSeal egy ragacsos, viszkózus tömítőréteg. A második a ContiSilent, ami egy zajcsökkentő technológia, amelyet a Continental fejlesztett ki. Úgy tervezték, hogy csökkentse a belső zajt minden útfelületen. A Continental EccoContact 6 gumik belseje poliuretánhabbal van ellátva, amelyet ragasztóval rögzítenek a futófelület belső felületére. A harmadik az SSR, ami egy megerősített részegységen alapul. Lyukadás esetén ez megakadályozza az oldalfal összetörését a felni és az út között, valamint a gumiabroncs lecsúszását a felniről.

Egy igazán átgondolt gumi: Continental Eco Contact 6

A Continental Eco Contact 6 ár összehasonlítása kimutatja, hogy mindezen innovációk, amit a széria által nyújt, kitűnő választássá teszik. A garantált minőség és megbízhatóság mellett ez az abroncs hosszútávon az egyik legkifizetődőbb konstrukció. Mindezeknek köszönhetően a Continental Eco Contact 6 ára az értékéhez mérten lett kialakítva.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 207
továbbiak megtekintése 20
ebből 207
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé