Kiválasztott Szűrők

Pirelli P Zero Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Árkategória

Pirelli P Zero

A P Zero Pirelli minőségű gumi, a cég nyári gumiabroncsai közé tartozik, amelyek a Pirelli motorsport 100 éves tapasztalatából származnak, és amelyeket nagy teljesítményű sportautók, sportkocsik és luxusszedánok vezetői számára fejlesztettek ki. A Pirelli P Zero sorozat eredetileg az Aston Martin DB9, az Audi R8, a Ferrari 599 GTB Fiorano, a Lamborghini Murcielago, a Maserati Quattroporte Sport GT és a Mercedes-Benz AMG járműveken került bemutatásra.

Sportos megoldás hosszú élettartammal

A Pirelli P Zero gumiabroncs speciális szilícium-dioxid összetételű keverékkel rendelkezik, amelynek köszönhető, hogy a vezetés első néhány kilométere alatt az abroncs még hideg, valamint a gumiabroncs teljes élettartama alatt következetes teljesítményt nyújt. A futófelület keveréket a Pirelli S aszimmetrikus alakjába öntik, amelyben a kerületi és oldalsó hornyok elhelyezkedése és szélessége minimálisra csökkentik az alakváltozást. A futófelület alatti keverékben található speciális nanokompozitok védik a burkolatot a romlástól, és elősegítik a sportos vezetést. A Pirelli P Zero gumik belső felépítése kétszintes acélszíjakat tartalmaz, amelyek poliamid huzalrétegekkel vannak megerősítve. Valamint nejlon és aramid huzal integrációjával, amely kordában tartja a gumiabroncs profiljának deformációját.

Egy versenyképes gumi: Pirelli P Zero

A Pirelli a Formula 1 tapasztalataira támaszkodva javította gumiabroncsai stabilitását. Az F1 gyöngytechnológia egy merev keverékre alapoz, amely gyorsan reagál a kormányzásra és javítja az oldalsó tapadást. A Pirelli szerint az új P Zero kiszámíthatóbb viselkedést mutat az egyenletes erőeloszlásnak köszönhetően agresszív vezetés során. A szelektív vegyület és a gyöngyszerkezet a kormánykeréken keresztüli kommunikáció javulásához vezet. A nedves időjárási teljesítmény érdekében a Pirelli P Zero gumi több felületi barázdát és mélyebb, szélesebb csatornákat kapott.

Egy hangtalan gumiabroncs: Pirelli P Zero

A gumiabroncsok által okozott zaj egy luxusautó legrosszabb rémálma, és még a nem luxusautók számára is előnyös a csendesebb gumiabroncs. A Pirelli új mintázatának célja a kabin zajának csökkentése. Keresztirányú hornyok vannak elrendezve, hogy megzavarják a levegő zaját. A kapott hangot különböző frekvenciákon továbbítják, ezáltal csökkentve a hangerőt. Az új futófelületminta párhuzamosan fejti ki hatását a Pirelli PNCS-szel (Pirelli Noise Canceling System), a gumiabroncsban lévő poliuretán szivacsréteggel, hogy tompítsa a rezgéseket.

Pirelli minőség megfizethető áron

A Pirelli P Zero ára pontosan úgy lett kialakítva, hogy egyenértékű legyen a tudásával. A súlycsökkentés és az új, magas szilícium-dioxid tartalmú komponensek használata is kedvez a pénztárcának. A Pirelli mérnökei a gumiabroncsok egyenletesebb kopására összpontosítottak egy kiterjesztett tartományú profillal. A laposabb kialakításnak köszönhetően az új Pirelli P Zero egyszerűen hosszabb ideig tart, mint valaha. A Pirelli P Zero ár összehasonlítása a nyári gumiabroncsok kategóriájában megegyezik a teljesítménnyel, amit nyújtani képes.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 181
továbbiak megtekintése 20
ebből 181
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé