Kiválasztott Szűrők

Hankook Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória

Olcsó Hankook gumit keres?

Az alábbi cikkben igyekszünk segíteni, hogy megtalálja a legjobb, mégis olcsó gumikat. A Hankook Tire-t 1941-ben alapította Jae Hun Chung, majd a Chosun Tire Company, és 1968-ban a Hankook Tire Manufacturing nevet kapta. A "Hankook" kifejezés magára a koreai mivoltára utal (szó szerint koreai gumiabroncsokat jelent).

A Hankook gumik minősége és múltja

A Hankook Tire világszerte hírnevet szerzett, nagyrészt a radiális gumiabroncsok és a torzított gumiabroncsok gyártása miatt növekedett folyamatosan. A cég jelenleg gumiabroncsokat szállít eredeti autógumi gyártóként. Amellett, hogy évente mintegy 92 millió gumiabroncsot gyártanak, a vállalat akkumulátorokat, könnyűfém kerekeket és fékbetéteket is forgalmaz.

A Hankook Tire Co. azt jelentette be, hogy a vállalat 1,1 milliárd dollárt fektet be egy gyár létrehozására Nyugat-Jávában, Indonéziában, a világ 5. legnagyobb gumiabroncs gyártójának terveként. 2011. június 9-én egy ázsiai, észak-amerikai és egy közel-keleti országba exportáltak regionális termelésre. 2013 októberében a vállalat bejelentette, hogy új gyárat kíván megnyitni Tennessee-ben. A cég székhelye Dél-Koreában található, és Dél-Koreában, a Kínai Népköztársaságban és Magyarországon vannak termelő létesítményei. Az indonéziai és az egyesült államokbeli gyártási létesítmények építés alatt állnak. Műszaki központja van Koreában, Daejonban, Akron, Ohio, USA, Langenhagen, Németország, Osaka, Japán, és persze Kína területén.

2016 áprilisában bejelentette, hogy az észak-amerikai székhelyét a New Jersey-i Wayne-ből Nashville-be, Tennessee-be költöztetik. Ez a lépés arról számol be, hogy legfeljebb 200 munkahelyet teremt Davidson megyében, és a vállalat 5 millió dollárt fektet be a folyamatba.

A motorsport bevonása

A Hankook Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában motorosportot indított. Az FBR-rel (Farnbarcher Racing) írták alá a Ferrari F430 GT-t a Hankook Tires-ral a 2009-es Le Mans Series szezonban. Gumiabroncsokat szállítottak a Primetime Race csoporthoz, amely 2008-ban futott le az amerikai Le Mans Series GT2 osztályában. Az IMSA Prototype Lites, az amerikai Le Mans sorozat támogatási sorozatát 2007 és 2009 között szállították, gumiabroncs formájában. 2009 óta a Hankook Team Farnbacher a Le Mans sorozat GT osztályában versenyzett. Ezenkívül a Hankook KTR csapathoz olyan gumiabroncsokat is szállítanak, amelyek a Super GT-ben és az ázsiai Le Mans-szériában is versenyeztek. A Formula 3 Euroseries-hez is szállítottak gumiabroncsokat.

A Hankook a skót rally bajnokság sorozatában is részt vett. A gumiabroncsokat az európai alapú Intercontinental Rally Challenge-ban is használták. 2011 óta a Hankook a gumiabroncs szállítója a Deutsche Tourenwagen Masters-nek, a világ egyik legnépszerűbb túrakocsik sorozataként. Ezenkívül a Hankook a Formula Drift pilótáját, Chris Forsberget, háromszoros bajnokot is támogatja (legutóbbi bajnoksága a legutóbbi 2016-os szezonban).

A világ több mint 180 országában történő értékesítés révén a Hankook Tire a hetedik helyen szerepel a globális árbevétel listájában. A vállalat több mint 21 000 alkalmazottat foglalkoztat négy regionális központban, több mint 28 tengerentúli leányvállalatban és öt kutatási és fejlesztési központban szerte a világon. Bevételeinek 70 százaléka a tengerentúli piacokon keresztül érkezik.

A Hankook gumiabroncs csoport Dél-Koreában található, és jelenleg a hetedik legnagyobb gumiabroncsgyártó a világon. A Hankook gumiabroncsok eredeti felszereléseit a Hyundai Motor Company, a Toyota, a Ford teherautók, a General Motors teherautók, a Nemzetközi Truck és a Motor Corporation gyártják.

Az olcsó Hankook gumi vásárlása nem lehetetlen feladat

A Hankook gumik minősége a toplistán szerepel, de könnyen találhatunk pénztárcánknak megfelelő abroncsot a Hankook gumi kereső segítségével, ahol könnyedén és áttekinthetően szerezhet tudomást a Hankook gumiabroncs árak mindegyikéről. Jól gondolja át, milyen típusú közlekedésre szeretné megtalálni a legideálisabb Hankook gumikat, téli vagy nyári szezonra, és ellenőrizze vásárlás előtt a járműhöz illő gumiméretet! Ha nem ismeri vagy tudja fejből autója gumiabroncs méretét, csak egyszerűen nézze meg a jelenleg használt gumik oldalfalán. Ha minden paraméter stimmel, akkor honlapunkon keresztül csak pár klikkeléssel meg is rendelheti őket, vagy megkeresheti az Önhöz legközelebb elérhető gumiszervizt.

Sikeres vásárlást kívánunk az új Hankook gumikhoz! .

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 2464
továbbiak megtekintése 20
ebből 2464
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé