SzŇĪrŇĎk megnyit√°sa

A gumiabroncsok méretei

Index

√Ār

Ft
eddig:
Ft

EU címkézés


eddig:

Eladó

M√°rka

Minden mutat√°sa

Tov√°bbi lehetŇĎs√©gek

Average Test Review

eddig:

Minden autó modell eltérŇĎ. A gépkocsijával járó gumiabroncsok függenek az autó teherbíróképességétŇĎl, maximális sebességétŇĎl és egyéb jellemzŇĎitŇĎl. EllenŇĎrizheti az autók kézikönyvet, vagy csak ellenŇĎrizheti autóválasztójukat. Mindig válassza ki a megfelelŇĎ gumiabroncs méretét az autónak. A gumiabroncs mérete a gumiabroncs oldalán található.

Autógumi személygépkocsira

Ha Ön sportos vezetŇĎ, olyan gumiabroncsokra van szüksége, amelyek száraz és nedves úton is magas tapadási fokozattal rendelkeznek, és amelyek gyorsan képesek reagálni, és maximális stabilitást biztosítanak.

Városi környezetben a jármŇĪvek többet fogyasztanak. Az alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok kiválasztásával azonban pénzt takaríthat meg. Mivel gyakrabban kell fékezni és felgyorsulni, hosszú gumiabroncsokra van szükség. Mindig ellenŇĎrizze, hogy a gumiabroncsok kiváló féktávolságot nyújtanak, mivel gyakrabban és gyorsabban kell fékezni városi környezetben (kerékpárosok, gyalogosok, közlekedési lámpák miatt stb.).

Ha sokat utazik az autópályákon, az átlagosnál gyorsabban halad. Ezért nagy teljesítményŇĪ gumiabroncsokra lesz szüksége, amelyek biztosítják a biztonságot, függetlenül az idŇĎjárástól. Mivel valószínŇĪleg sokszor és hosszú távolságokat tesz meg, válasszon olyan gumiabroncsot, amely maximális kényelmet nyújt (zaj, vibráció, ...).

Az SUV-oknak 4x4-es gumiabroncsokra van szükségük, amelyek ütésállóak, és kiváló teljesítményt és vonóerŇĎt kínálnak az utakon és a terepen egyaránt. Ha a SUV-ot leginkább az utakon használja, a legjobb, ha olyan gumiabroncsot választ, amely kényelmet nyújt az utakon, néhány extra funkcióval az off-road körülményekhez.

Autógumik olcsón megfelelŇĎt

Az gumiabroncs ár az Ön igényeitŇĎl függ. Nem minden gumiabroncs azonos. Minden gumiabroncsnak van erŇĎssége és gyengesége. Néhány hosszú élettartamú, mások jó tapadást kínálnak, megint mások csendesek és sima vezetést biztosítanak. Egyetlen gumiabroncs sem minden szempontból a legjobb, minél többet tud befektetni, annál jobb lesz a minŇĎség, és ennek következtében a vezetési élmény.

Ezek a lehetŇĎségek szŇĪkítik a választékot: olcsó gumik segítségével pénzt takaríthat meg például a Goodride, az Atturo, a Minerva és a Kenda által, ami hosszú élettartamot is jelenthet. Az olyan abroncsok, mint a Kumho, a Toyo, a Nexen, a Hankook és a Falken által kínált gumiabroncsok a lehetŇĎ legjobb kényelmet kínálják kedvezŇĎ áron. Ezek például gumiabroncsokat kínálnak a családi utakra, vagy az eco comfort számára. Ha szeretne csendesen utazni, a legjobb kényelmet és a maximális biztonságot, a Pirelli, a Michelin, a Continental, a Dunlop és a Bridgestone prémium gumiabroncsai lehetnek a legjobb választás. Az olasz gumiabroncs beszállító Pirelli díjnyertes lett 2015-ben, melyet a gyártás és a formatervezés magas színvonalának elismeréséért szerzett meg.

A legfontosabb azonban, hogy az autógumi méretek mindig a megfelelŇĎek legyenek.

Autógumi árak összehasonlítása

Oldalunk olyan alkalmazást, gumiabroncs keresŇĎt kínál, amely lehetŇĎvé teszi, hogy kiválassza a megfelelŇĎ méretŇĪ gumiabroncsot, mielŇĎtt bemutatná Önnek a megfelelŇĎ gumiabroncsokat, a piacon elérhetŇĎ legjobb áron. Az autógumi árukeresŇĎ megkönnyíti a dolgát. Egyszerre csak egy kényelmes mozzanat történik: csak ki kell választania a gumiabroncs méretét, és ha úgy dönt, átirányítjuk a legjobb kereskedŇĎkhöz, kiválaszthatja, hogy a gumiabroncsokat az otthonába szállíttatja, vagy közvetlenül a legközelebbi szervizbe. A fizetés után értesítést kap, amikor a gumiabroncsok készen állnak.

Több...

ūüöó Itt Szem√©lyg√©pkocsi az √°rakat √∂sszehasonl√≠tani

Több...

K√©rj√ľk v√°lasszon ki az √∂sszehasonl√≠t√°shoz legfeljebb 4 term√©ket:

ebbŇĎl 22055
továbbiak megtekintése 20
ebbŇĎl 22055
Ez egy fizetett hirdetés

Autógumi vásárlás

A gumiabroncsokat helyi márkakereskedŇĎktŇĎl vagy online webshopokban is meg lehet vásárolni. Számos elŇĎnye van az online vásárlásnak: gyakran a választási lehetŇĎségek köre szélesebb, a vásárlás menete is sokkal kényelmesebb, ha nem kell tényleges boltba menni. Továbbá, az olcsóbb árak mellett a minŇĎség továbbra is nagyszerŇĪ, mert az online árak többnyire olcsóbbak, mint egy fizikai áruházban. Az autógumi olcsón nem egyenlŇĎ az olcsó minŇĎséggel, csak körültekintŇĎen kell kiválasztani a megfelelŇĎ személyautó gumi opciókat.

Ha nagyon egyedi gumiabroncsot keres, akkor fontos, hogy olyan forrást válasszon, amely kifejezetten gumiabroncsokat kínál. Hasonlítsa össze a gumiabroncs árakat és a szerelés végsŇĎ árát. A felszerelést érdemes egy profi szervizzel elvégeztetnie, pénzügyi szempontból is.

Több...

A klasszikus weboldalhoz