Kiválasztott Szűrők

Személygépkocsi Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Gumik személygépkocsira

Minden autó modell eltérő. A gépkocsijával járó gumiabroncsok függenek az autó teherbíróképességétől, maximális sebességétől és egyéb jellemzőitől. Ellenőrizheti az autók kézikönyvet, vagy csak ellenőrizheti autóválasztójukat. Mindig válassza ki a megfelelő gumiabroncs méretét az autónak. A gumiabroncs mérete a gumiabroncs oldalán található.

Autógumi személygépkocsira

Ha Ön sportos vezető, olyan gumiabroncsokra van szüksége, amelyek száraz és nedves úton is magas tapadási fokozattal rendelkeznek, és amelyek gyorsan képesek reagálni, és maximális stabilitást biztosítanak.

Városi környezetben a járművek többet fogyasztanak. Az alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok kiválasztásával azonban pénzt takaríthat meg. Mivel gyakrabban kell fékezni és felgyorsulni, hosszú gumiabroncsokra van szükség. Mindig ellenőrizze, hogy a gumiabroncsok kiváló féktávolságot nyújtanak, mivel gyakrabban és gyorsabban kell fékezni városi környezetben (kerékpárosok, gyalogosok, közlekedési lámpák miatt stb.).

Ha sokat utazik az autópályákon, az átlagosnál gyorsabban halad. Ezért nagy teljesítményű gumiabroncsokra lesz szüksége, amelyek biztosítják a biztonságot, függetlenül az időjárástól. Mivel valószínűleg sokszor és hosszú távolságokat tesz meg, válasszon olyan gumiabroncsot, amely maximális kényelmet nyújt (zaj, vibráció, ...).

Az SUV-oknak 4x4-es gumiabroncsokra van szükségük, amelyek ütésállóak, és kiváló teljesítményt és vonóerőt kínálnak az utakon és a terepen egyaránt. Ha a SUV-ot leginkább az utakon használja, a legjobb, ha olyan gumiabroncsot választ, amely kényelmet nyújt az utakon, néhány extra funkcióval az off-road körülményekhez.

Autógumik olcsón megfelelőt

Az gumiabroncs ár az Ön igényeitől függ. Nem minden gumiabroncs azonos. Minden gumiabroncsnak van erőssége és gyengesége. Néhány hosszú élettartamú, mások jó tapadást kínálnak, megint mások csendesek és sima vezetést biztosítanak. Egyetlen gumiabroncs sem minden szempontból a legjobb, minél többet tud befektetni, annál jobb lesz a minőség, és ennek következtében a vezetési élmény.

Ezek a lehetőségek szűkítik a választékot: olcsó gumik segítségével pénzt takaríthat meg például a Goodride, az Atturo, a Minerva és a Kenda által, ami hosszú élettartamot is jelenthet. Az olyan abroncsok, mint a Kumho, a Toyo, a Nexen, a Hankook és a Falken által kínált gumiabroncsok a lehető legjobb kényelmet kínálják kedvező áron. Ezek például gumiabroncsokat kínálnak a családi utakra, vagy az eco comfort számára. Ha szeretne csendesen utazni, a legjobb kényelmet és a maximális biztonságot, a Pirelli, a Michelin, a Continental, a Dunlop és a Bridgestone prémium gumiabroncsai lehetnek a legjobb választás. Az olasz gumiabroncs beszállító Pirelli díjnyertes lett 2015-ben, melyet a gyártás és a formatervezés magas színvonalának elismeréséért szerzett meg.

A legfontosabb azonban, hogy az autógumi méretek mindig a megfelelőek legyenek.

Autógumi árak összehasonlítása

Oldalunk olyan alkalmazást, gumiabroncs keresőt kínál, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő méretű gumiabroncsot, mielőtt bemutatná Önnek a megfelelő gumiabroncsokat, a piacon elérhető legjobb áron. Az autógumi árukereső megkönnyíti a dolgát. Egyszerre csak egy kényelmes mozzanat történik: csak ki kell választania a gumiabroncs méretét, és ha úgy dönt, átirányítjuk a legjobb kereskedőkhöz, kiválaszthatja, hogy a gumiabroncsokat az otthonába szállíttatja, vagy közvetlenül a legközelebbi szervizbe. A fizetés után értesítést kap, amikor a gumiabroncsok készen állnak.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 24385
továbbiak megtekintése 20
ebből 24385
Ez egy fizetett hirdetés

Autógumi vásárlás

A gumiabroncsokat helyi márkakereskedőktől vagy online webshopokban is meg lehet vásárolni. Számos előnye van az online vásárlásnak: gyakran a választási lehetőségek köre szélesebb, a vásárlás menete is sokkal kényelmesebb, ha nem kell tényleges boltba menni. Továbbá, az olcsóbb árak mellett a minőség továbbra is nagyszerű, mert az online árak többnyire olcsóbbak, mint egy fizikai áruházban. Az autógumi olcsón nem egyenlő az olcsó minőséggel, csak körültekintően kell kiválasztani a megfelelő személyautó gumi opciókat.

Ha nagyon egyedi gumiabroncsot keres, akkor fontos, hogy olyan forrást válasszon, amely kifejezetten gumiabroncsokat kínál. Hasonlítsa össze a gumiabroncs árakat és a szerelés végső árát. A felszerelést érdemes egy profi szervizzel elvégeztetnie, pénzügyi szempontból is.

Felfelé