Kiválasztott Szűrők

Vredestein Quatrac 5 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Árkategória

Vredestein Quatrac 5

A Quatrac 5 Vredestein abroncs referenciaértékként jelent meg a négy évszakos gumik világában a Vredestein. A siker több mint két évtizedes tapasztalaton nyugszik a négyszezonos gumiabroncsok területén. A négyévszakos gumiabroncsok teljesen új generációját képviseli a Vredestein Quatrac 5. A gumiabroncs legújabb verziójába beépített technológiák találékonyságának köszönhetően ez a széria a legelterjedtebbek közé tartozik.

Több évtizedes siker és megízhatóság

A Vredestein négyszezonos gumiabroncsok sikere egyértelműen töretlen a Vredestein Quatrac első generációjának 1993. évi bevezetése óta. Mint minden Vredestein gumiabroncs, az új Vredestein Quatrac 5 kifejlesztése is az Apollo Tyres globális személygépjármű kutatási és fejlesztési mekkájában Enschede-ben, Hollandiában, a cég innovációjainak, tapasztalatainak fő központjában történt.

A téli és a nyári gumiabroncsok kifinomult szimbiózisa.

Az új Vredestein Quatrac 5 gumiabroncs futófelületét karcsú, aszimmetrikus kialakítás jellemzi. A nyári oldala csökkentett arányú profil kiváló kezelhetőséget, kimagasló kormányzási pontosságot és sok oldalirányú tapadást biztosít a száraz és nedves útfelületeken. A téli oldala, amely a fejlett szilpesztes technológiát alkalmazza, kivételes tapadást biztosít hideg vagy havas felületeken. Egy másik feltűnő tulajdonság az aszimmetrikus külső hosszanti hornyai, amelyeknek szélei különböző szögekben vannak elhelyezve a gumiabroncs futófelületében. Ez tovább optimalizálja a gumiabroncs merevségét, ami nagyobb stabilitást és fokozott kezelhetőséget eredményez a száraz útfelületeken.

A technológiák kavalkádját felvonultató gumi: Vredestein Quatrac

Számos új technológia debütált a Vredestein Quatrac 5-ben, például a 3D Grip Claws. A gumiabroncs közepén a lamellák között elrendezve biztosítják a tökéletes tapadást kanyarokban és lehetővé teszik a gyorsabb gyorsulást még havas és jeges utakon is. A Vredestein Quatrac 5 gumik másik új aspektusa a teljes szilika futófelület keverék, amelyet egy speciális polimer összetétel jellemez. Ez biztosítja a nagy kopásállóságot, hosszú élettartamot biztosítva, miközben a nyomás kiegyensúlyozott eloszlása ​​egyenletes kopási mintát eredményez. A futófelület keverék kifejlesztése a Vredestein legújabb innovációján alapult, amely tandemkeverési technikát alkalmaz. A gumi vegyület első keverési és szilanizációs fázisa egyidejűleg zajlik.

Díjnyertes és elismert konstrukció

A Vredestein Quatrac 5 jó eredményt nyújt az EU gumiabroncs címkéinek mindhárom kategóriájában. Ezek után jogos eredmény, hogy a gumiabroncs megkapta a zöld címkét. A Vredestein Quatrac 5 a Three Peak Snowflake szimbólummal és M&S kódolással is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a négyéves gumiabroncs megfelel az iránymutatásoknak azokban az országokban, ahol a téli gumiabroncsok kötelezők.

Egy igazán költségkímélő gumiabroncs: Vredestein Quatrac

Összefoglalva a Vredestein Quatrac 5 ára teljesen arányban van az optimalizált teljesítménnyel, amit minden körülmények között képes biztosítani köszönhetően a rengeteg innovációnak. A Vredestein Quatrac 5 gumi kulcsfontosságú eleme az alacsony gördülési ellenállás, amely csökkenti az üzemanyag fogyasztást. A Vredestein Quatrac 5 ár összehasonlítása során figyelembe kell venni, mennyit meg lehet takarítani ezzel az abronccsal, így igazán kitűnő vétel.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 44
továbbiak megtekintése 20
ebből 44
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé