Kiválasztott Szűrők

225 40 R18 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


225 40 r18 gumi vásárlása újonnan

A gumiabroncs átmérője számológépünk remek eszköz új gumiabroncsméret megtalálásához, de szem előtt kell tartania néhány fizikai korlátozást. Gumiabroncs-kalkulátorunk például nem veszi figyelembe az Ön autóját vagy modelljét. Mint ilyen, mindig tartsa szem előtt a jármű fizikai igényeit és paramétereit.

Hasonlóképpen, legyen óvatos a gumiabroncs átmérőjének megváltoztatásakor. Nem cserélheti ki például a szokásos 225/40 R18 gumiabroncsot egy 185/80 R13 gumiabroncsra, mivel a kisebb modellhez 13 hüvelykes kerekekre lenne szükség, amelyek nem tudnak illeszkedni a nagyobb 18 hüvelykes kerekek féktárcsáira.

Hasonlóképpen nem lehet felmenni egy 185/80 R13 gumiabroncstól egy 225/40 R18 gumiabroncsig, mert a hely a kerekek ívében megjelenik. Az autókat egyszerűen nem úgy tervezték, hogy ilyen nagy változásoknak megfeleljenek, ezért rendszeresen alkalmazzák az 1,5% vagy a -2% szabályokat.

A legbiztonságosabb megoldás az, ha egyenértékű opciókat választ ugyanazzal a kerékátmérővel. Ha azonban más méretű abroncsot szeretne használni, szakembereink mindig segítséget nyújtanak.

225 40r18 szabvány méret

Ezt a gumiabroncsméret-átalakítót az új gumiabroncsméretek és az eredeti méretek összehasonlítására fejlesztették ki - ez az opció, amelyet az autó gyártója ajánl, ahogy az a kézikönyvben szerepel.

Emiatt alapvető fontosságú, hogy ismeri a jármű eredeti gumiabroncs méretét. Ha már rendelkezik alternatív gumiabroncsméretekkel, akkor ezeket nem használhatja a számológéphez, mivel többek között gyorsan kikerül a méretkülönbség biztonságos határértékeitől. Például, bár ez az előző csere 1,5% -án belül lehet, nagyon valószínű, hogy ezen a tartományon kívül esik az eredeti gumiabroncshoz képest, és következésképpen az autó tervezett kialakításához. Ellenőrizze a gumiabroncs méretű konfiguráló eszközünket.

Hol vásároljak 225 40 18 gumit

Az autó gumiabroncsának cseréjéhez szükség van tartalék alkatrészre, kerékcsavarra a rögzítőanyák meglazításához (vagy megfelelő méretű aljzatra, hosszú fogantyúval) és egy erős emelőre. Jó ötlet egy téglát vagy fadarabot is használni - ez az extra biztonság és stabilitás érdekében az autó másik oldalán lévő egyik kerékhez felcsavarható.

Ez különösen akkor fontos, ha a talaj nem olyan, mint szeretné. Ha lágy talajon áll, akkor egy darab masszív deszka praktikus elem, amelyet a kocsi alá lehet tenni, mielőtt felemelné az autót.

Ha ezzel mégsem szeretné terhelni mindennapi életét, vagy csak nem igazán járatos a házi szerelésekben, ajánlott megkeresnie a legjobb 225 40 r18 gumi árat, illetve gumis árat, aki fél óra alatt lecseréli és ellenőrzi gumijait.

Nem lehet pontosan megmondani, hogy meddig tart egy gumiabroncs. A gumiabroncsok élettartama és futásteljesítménye a tényezők kombinációjától függ: a kialakítástól, a vezető szokásaitól, az éghajlattól, az útviszonyoktól és a gumiabroncsok gondozásától. Legalább öt év használat után a gumiabroncsokat évente legalább egyszer alaposan ellenőrizni kell egy szakemberrel. Még akkor is, ha használható állapotban vannak, és nem kerültek le a futófelület kopásjelzőjére, akkor is lehet probléma az abroncsokkal. Ez vonatkozik a pótkerékre is.

A legtöbb szakember azt tanácsolja, ha lehet, rendszeresen cseréljük gumiabroncsainkat, amikor az elért egy bizonyos kort. Öreg abroncsok már nem nyújtanak maximális biztonságot.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 351
továbbiak megtekintése 20
ebből 351
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé