Kiválasztott Szűrők

Kormoran Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


A Kormoran gumi gyártója szárnyra kel

A Kormorant Lengyelország vezető gumiabroncs-gyártója, Stomil Olsztyn gyártja. A gumiabroncsgyártó iparág 28 éves tapasztalatával a Kormoran jó hírnévre tett szert az emberek körében. A tehergépjármű- és buszabroncs-piacon egyre növekvő részesedése az ágazat egyik fő szereplőjévé teszi. A világ legnagyobb Michelin gumiabroncsgyártó leányvállalata által gyártott Kormoran szilárd alapot hozott létre az európai piacon. Több mint 1.000.000 gumiabroncsot értékesített a Michelin általi megszerzését követő öt éven belül.

Minőségi termelés elérhető áron - ez volt a Kormoran egyedülálló értékesítési javaslata. Jó futófelület és tapadás, a Kormoran gumiabroncsai minden évszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtanak - akár nyáron, akár a fagyos télen.

A Kormoran 1994-ben alakult az Olsztyn Stomil gyárban, Olsztynben, Lengyelországban. A Kormoran neve az anyag közelében található kormoránok nagy számától származik. A gyári Kormoran gumiabroncsok elsősorban nehéz tehergépkocsikhoz és mezőgazdasági járművekhez lettek tervezve. A Kormoran az elkerülhetetlen és elérhető gumiabroncs-partnerként írja le magát. Elsősorban Kelet-Európa számos országában vált ismertté: Lengyelország, Oroszország, Horvátország, Bosznia, Macedónia, Magyarország és Románia. Több mint ötmillió Kormoran gumiabroncsot értékesítettek 2005 óta több mint 2400 üzletben Európában.

A Kormorán gumiabroncsok több mint 28 éves tapasztalattal rendelkeznek, és míg a teherautó- és autóbusz-piacok egyre nagyobb arányban vannak jelen, a vállalat jelentős hírnévvel bír a személygépkocsik és autók számára is. A Kormoran anyavállalatát egy évtizeddel ezelőtt vásárolta meg a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója, a Michelin. 2002 óta a Stomil Olsztyn és a Michelin gumiabroncsok gyártják Lengyelországban, Romániában, Magyarországon, a Kormoran márkanév alatt. 2005-ben a vállalat teljes mértékben a Michelin cégtől függött. A cég legfontosabb kínálata a nyári, téli és a szezonális gumiabroncsok.

Milyen a Kormoran gumik minősége? Mennyire magasak a Kormoran gumiabroncs árak?

Az elmúlt 28 év tapasztalatainak kihasználásával és a Michelin anyavállalatán keresztül történő szakértelem kiaknázásával a Kormoran képes olyan gumiabroncsok készítésére, amelyek a minőséget a megfelelő áron kínálják. Ez az egyedülálló értékesítési elv a Komoran részéről és büszkék is magukra, valamint arra, hogy a gumiabroncsok teljesítménye minden időjárási körülmények között, beleértve a téli szezont is, kiváló.

Ez a vállalat széles skálájú gumiabroncsokat kínál teherautók és autók, SUV-k és köztes modellek számára. 1998-ban a világhírű Michelin együttműködött a lengyel gyártókkal, hogy új, korszerű, gépkocsi gumiabroncsgyártó üzemet hozzon létre.

Tippek Kormoran gumi vásárláshoz

Ez a gumiabroncs kiváló választás lehet minden vezető számára. Kormoran gumi vásárláskor nemcsak minőséggel, hanem pénztárca kímélő árakkal is találkozunk. Kormoran gumiabroncs vásárlásnál (ahogy más abroncsok esetében is) tisztában kell lennie a szükséges paraméterekkel. Tudnia kell, milyen típusú gépjármű számára vásárolna, általában hogyan használja az autót pl. hosszú utakra, rövid utakra, gyakran autópályán stb. Lehetséges, hogy a szezonális váltás miatt keres új téli vagy nyári gumiabroncsokat. Ezek után ellenőrizze autója gumijainak oldalfalán a méretet, majd keresőnk segítségével pár kattintás után akár meg is rendelheti új Kormoran gumiabroncsait.

Találja meg a legmegfelelőbb olcsó Kormoran gumi típust, és élvezze annak minden előnyét!

Az Ön választásához jelenleg nincsenek rendlekezésre álló termékek.

Ennek a boltnak jelenleg nincs elérhető ajánlata

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 41412
továbbiak megtekintése 20
ebből 41412
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé