Visszaküldési irányelv

Információ a törlési jogáról

A szerződést tizennégy napon belül felmondhatja anélkül, hogy indokolnia kellene.

Az áruk megvásárlása esetén a törlési idő tizennégy nappal kezdődik azon a napon, amikor Ön vagy egy harmadik személy, akitől Ön - a fuvarozó kivételével - nevezte magát, birtokba vette az árut. Ha a megrendelt árut részleges szállítmányok szállítják, az időtartam az utolsó áruk kézhezvételének napján kezdődik; ha az áru szállítására vonatkozó szerződés több részleges szállítást vagy tételt ír elő, akkor az időszak az utolsó részleges szállítmány vagy tétel beérkezésének napján kezdődik;

Annak érdekében, hogy érvényt szerezzen a lemondási jogának, tájékoztatnia kell erről a szerződést (pl. Postai úton vagy postai úton), a szerződés megszüntetéséről szóló döntéséről (TyresNET GmbH, Amalienstr. 71 80799 München Németország, E-Mail: info@tyres.net). email).

Elegendő, hogy a lemondási értesítést időben elküldje a határidő betartásához.

A lemondás következményei

Ha megszünteti a szerződést, a késedelem nélkül és legkésőbb a lemondási értesítés kézhezvételétől számított tizennégy napon belül visszafizetjük Önnek az Öntől kapott összes befizetést, beleértve az összes szállítási költséget (kivéve a az a tény, hogy a szokásos szállítástól eltérő szállítási módot választottál). Visszatérítési célokra ugyanazt a fizetési módot használjuk, amelyet az eredeti tranzakcióban használt, kivéve, ha kifejezetten másként állapodtak meg; semmilyen számlára nem számol fel többletköltséget a visszatérítésért.

Mi gyűjtjük az árut tőled.

Viseljük az áruk visszaküldésének költségeit.

Az áruk károsodása esetén, ha van ilyen, akkor csak kártérítést fizet, ha a riasztás a felesleges kezelés miatt a feltételek, a jellemzők és a működés megvizsgálásán kívül esik.

A lemondási jogokról szóló információk vége

Felfelé