Kiválasztott Szűrők

205 50 R17 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


205 50 r17 gumi tulajdonságai

Van egy másik kétjegyű számunk a 205 50r17 gumi jelölésében, ez a kerék mérete, amelyre az abroncs illeszkedik. A mérések kissé keverése érdekében ez hüvelykben van kifejezve, tehát a példánkban szereplő 17 azt jelenti, hogy az autónak 17 hüvelyk átmérőjű kerekei vannak.

A 205x50 r17 kerékméret és a gumiabroncs oldalarányával kombinálva a kerék teljes átmérőjét adja meg. Fontos ezt megérteni, mert az autógyártók gyakran különböző kerekek és gumiabroncsok kombinációit készítik a különböző modellekre. Például a sorozat legalapvetőbb modelljeiben lehet 15 hüvelykes kerék, 50 méretű gumiabroncsokkal felszerelve, de ugyanazon autó magasabb specifikációjú változata 16 hüvelykes kerekekkel lehet ellátva, amelyek 55 aspektusú gumiabroncsot tartalmaznak.

205 50r17 további momentumai

A legfontosabb dolog, amelyet itt meg kell jegyeznünk, hogy az összes gördülő átmérő - a kerék és a gumiabroncs együttesen - azonos lesz. Ha fontolóra veszi az autója korszerűsítését, ezért alapvető fontosságú, hogy mind a kerék, mind a gumiabroncs mérete megfelelő legyen. Ennek elmulasztása kockáztatja a sebesség rossz értelmezését, és azt is jelentheti, hogy a gumiabroncsok dörzsölik a karosszériát. Ugyanez vonatkozik arra, ha pótkereket vásárol egy olyan autóhoz, amelyhez pót javítókészlet került; nem feltétlenül kell ugyanolyan méretűnek lennie, mint a közúti kerekeknek, feltéve, hogy a gördülő átmérője megegyezik.

Amely a gumiabroncs oldalán a végső jelöléshez vezet bennünket. Ez egy másik betű, gyakran V vagy W, amely a gumiabroncs sebességére utal, majd egy olyan szám, például 91, amelyet a gumiabroncs képes elviselni. A gumiabroncsok cseréjekor, ahol lehetséges, meg kell próbálnia meg egyeztetni az eredeti minősítést. A gumiabroncs felszerelése nagyobb sebességgel vagy terhelhetőséggel nem fog ártani, de mindenképpen kerülje az alacsonyabb gumiabroncsot.

Miért pl. a 205x50 r17 a leggyakoribb abroncsméretek?

Mivel a legnépszerűbb járművekhez vannak felszerelve. Ha olyan modellt vezet, mint a Ford Mondeo, az Audi A3, a Honda Civic vagy a BMW 3-as sorozat, akkor nagy esélye van, hogy gumiabroncsának mérete, például; a 205 50r17 gumi. Nagyméretű 4x4-eshez, mint például a Range Rover Sport vagy a Mercedes GLE, nagyobb valószínűséggel talál nagyobb, szélesebb abroncsot, például; egy 275/40 R20. Egy kis ferdehátún, mint például a Ford Fiesta vagy a Kia Rio, találhat valami olyasmit, mint egy 195/55 R16.

Fontos dolog az autó ellenőrzése, mert a specifikációk a modell különféle kiadásainál és a díszítési szintek között változhatnak, vagy előfordulhat, hogy egy korábbi tulajdonos valamilyen más kereket és gumiabroncsot szereltetett fel valamikor. Ellenőrizze magukat a gumiabroncsokat, vagy ha nem biztos benne, nézze meg az autó használati útmutatóját.

Fontos megjegyezni, hogy még akkor is, ha megértettük a méretet, vannak különböző r17 205 x 50 gumiabroncsok. Vannak téli gumiabroncsok, amelyek például jobb időben jobb tapadást biztosítanak. Egyes gumiabroncsok alacsonyabb gördülési ellenállást mutatnak az üzemanyag-megtakarítás érdekében, és néhány járműhöz speciális, sík gumiabroncsokra van szükség.

205 50 r17 gumi eladó példányait és a legjobb 205 50 r17 gumi ár megtalálásához használhatja webes gumikereső szolgáltatásunkat, hogy gyorsan találja meg a legjobb választást.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 307
továbbiak megtekintése 20
ebből 307
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé