Kiválasztott Szűrők

225 45 R17 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


A megfelelő 225 45 r17 gumi felszerelése a járműre

Fontos a jármű általános működése és biztonsága szempontjából, hogy a megfelelő 225 45r17 gumi kerüljön kiválasztásra. Az abroncsválasztásának tükröznie kell a vezetési feltételeket, valamint a jármű válaszadására és kezelésére vonatkozó preferenciáit. Meg kell értenie, hogy milyen gumiabroncsméret megfelelő járművéhez, hogy a gumiabroncsok vásárlásakor megfelelő döntést hozhasson.

Szerencsére meglehetősen egyszerű a jármű számára a megfelelő r17 225 x 45 gumiabroncsméret meghatározása. Az összes szükséges információ azonnal elérhető a jármű tulajdonosának kézikönyvében vagy valahol a járművön belül. Ha már tudja a gumiabroncs méretét, és szeretné megtalálni a járművéhez megfelelő r17 225 x 45 gumiabroncsot, és a megfelelő 225 45 r17 gumi árakat, oldalunkon minden további információt megtalál.

Amit tudni kell 225 45r17 méretű gumi kereséséhez

Míg a tényleges fizikai mérések, például a szélesség és az átmérő tényezők a legfontosabbak a megfelelő gumiabroncsméret megtalálásában, vannak további részletek, amelyeket figyelembe kell venni. Az olyan dolgok, mint a terhelési index és a sebesség ráta, szintén nélkülözhetetlenek a megfelelő gumiabroncsok megtalálásához.

Ahol megtalálja a gumiabroncs méretét: Nem számít, milyen járművet vezet, könnyűnek kell lennie a gyártó által ajánlott gumiabroncsméret megtalálásának. A legjobb hely a kereséshez a használati útmutató. Ne aggódjon, ha nem találja meg a kézikönyvet; a 225x45 r17 gumiabroncsok illesztésére vonatkozó útmutatót a következő helyeken találhatja meg:

  • A vezetőoldali ajtó oszlop
  • A kesztyűtartó ajtaján belül
  • A tank nyílásán belül
  • Magán a gumiabroncson

Feltéve, hogy a méret megfelelő, a gumiabroncs méretére vonatkozó adatokat a jelenlegi gumiabroncsok oldalfalán találhatja meg. Mindazonáltal, függetlenül attól, hol találja meg a gumiabroncs méretét, dekódolnia kell a számok és betűk sorozatát.

225 45 17 gumi adatainak olvasata

Vessen egy pillantást arra, hogy az egyes számok vagy betűk egyenként mit jelentenek az abroncsméret adatokban megadott sorrendben. Példaként ezt a gumiabroncs-méretet fogjuk használni: 225 45 r17

Gumiabroncs szélessége

A sorozatban elsőként megjelenő szám a „225”. Ez a szám az abroncs névleges szélessége (milliméterben) az egyik oldalfaltól a másikig.

Oldalarány

A perjel után a sorozat következő száma „45”. Ez a szám a gumiabroncs oldalaránya - lényegében a gumiabroncs profiljának a peremtől kifelé mutatott magassága, amelyet a gumiabroncs szélességének százalékában mutat be. Ezt a számot úgy számoljuk ki, hogy a gumiabroncs magasságának szakaszát elosztjuk a gumiabroncs szélességének szakaszával. Tehát, ha egy gumiabroncs oldalaránya 45, ez azt jelenti, hogy a gumiabroncs magassága a szélességének 45 %-a.

Felépítés

A gumiabroncs jelölések sorozatában egy szám helyett egy betű következik. Ez a betű jelzi a gumiabroncs burkolatában alkalmazott szerkezet típusát, amely példánkban a radiális szerkezethez „R”. További példák a „B” az előfeszítő réteghez vagy a „D” az átlós szerkezethez.

225 45 r17 gumi ár tekintetében javasoljuk, használja gumikereső alkalmazásunkat, hogy megtalálja a legideálisabb választását autójához. Ne feledje! A gumiabroncs elsődleges a biztonságos vezetés biztosításához.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 504
továbbiak megtekintése 20
ebből 504
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé