Kiválasztott Szűrők

185 65 R15 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


185 65 r15 gumi legfőbb jellemzői

A gumiabroncsméret kalkulátor nem tartalmaz információkat az autó gyártmányáról és modelljéről. De nem szabad elfelejteni autójának képességeit …

Az új méret kiválasztásakor sok járművezető úgy dönt, hogy ugyanabban a méretben és átmérőben marad - ezeket a gumiabroncsokat ekvivalensnek nevezik. Az alternatívák viszont eltérő méreteket kínálnak. Általában nagyobbakat - ilyen módon történő frissítésre, a plusz méretre utalnak.

Hogy mennyire fontosak a r15 185 x 65 gumiabroncsok? Nagyon, hiszen ezzel kezdődik a vezetés maga is, ill. a biztonság. Ez gyakran olyasmi, amit magától értetődőnek tekintünk, amíg nincs vele problémánk. Az első dolog, amire gondolni fog, az az, hogy be fog fektetni a legjobb 185 65 r15 gumiabroncsokba. A legjobb pedig az az eset, amikor a legjobbat a legolcsóbban kapjuk meg. De ez általában sajnos nem ilyen egyszerű.

Milyen gumiabroncsméret elfogadható, pl. 185 65r15 gumi esetében?

A gumiabroncsméret összehasonlító eszközök használatakor fontos tudni a külső átmérő különbségét. Ezt százalékban szokták megadni: a pozitív szám nagyobb/szélesebb, míg a mínusz szám negatív változást jelent. Ezekre az eredményekre vonatkozóan ajánlott, hogy csak azokat az opciókat használja, amik 1,5 és 2% között.

Mikor kell megváltoztatni a gumiabroncs méretét?

Nem mindenkinek kell megváltoztatnia a gumiabroncs méretét a korábbihoz képest. A legtöbb járművezetőnél ezt a jármű bizonyos vezetési paramétereinek elérése vagy javítása érdekében javasolt megtenni. Az alternatív méretek különféle fejlesztéseket kínálhatnak, például rövidebb féktávolságot, vagy akár hátrányokat, ezért fontos megérteni, hogy mire számít az autó gumiabroncsainak váltásától.

A 185 65r15 gumi átmérőjére keresve remek találatokat kaphatunk az új gumiabroncsméret megtalálásához, de szem előtt kell tartania néhány fizikai korlátot. Gumiabroncs kalkulátorunk például nem veszi figyelembe az Ön autóját vagy modelljét. Mint ilyen, mindig tartsa szem előtt a jármű fizikai igényeit és paramétereit.

185 65 15 gumi átmérő szempontjából

Hasonlóképpen, legyen óvatos a gumiabroncs átmérőjének megváltoztatásakor. Nem cserélheti ki például a szokásos 225/40 R18 gumiabroncsot egy 185/65 R15 gumiabroncsra, mivel a kisebb modellhez 15 hüvelykes kerekek szükségesek, amelyek nem tudnak illeszkedni a nagyobb 18 hüvelykes kerekek féktárcsáira.

Hasonlóképpen nem lehet felmenni egy 185x65 r15 gumiabroncsról egy 225/40 R18 gumiabroncsig, mert a hely a kerekek ívében jelenik meg. Az autókat egyszerűen nem úgy tervezték, hogy ilyen nagy változásoknak megfeleljenek, ezért rendszeresen alkalmazzák az 1,5 % és a -2% közötti szabályt.

A legbiztonságosabb megoldás az, ha egyenértékű opciókat választ ugyanazzal a felni átmérővel. Ha azonban más méretű abroncsot szeretne használni, érdemes szakembert felkeresni, aki készséggel tud javasolni vagy nem javasolni bizonyos méreteket.

185 65 r15 gumi eladó

Használt autógumikból rengeteget találhatunk az interneten, azonban nem javasolt a 185 65 r15 gumi ár tekintetében az olcsót választani. Egy gyárból frissen kikerült abroncs garantálni tudja a vállalt minőséget, míg használt vásárlásakor mindig vállalunk valamennyi kockázatot.

A használt gumiabroncsok cseréje során különösen fontos ellenőrizni az ajánlott méretet, mivel előfordulhat, hogy az autó előző tulajdonosa nem telepítette a megfelelő gumiabroncsokat. Sportautók esetén feltétlenül hasonlítsa össze az első és a hátsó gumiabroncsokat, mivel ezek eltérőek lehetnek.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 378
továbbiak megtekintése 20
ebből 378
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé