Kiválasztott Szűrők

Apollo Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Az Apollo gumi gyártó már hazánkban is elérhető

Az Apollo Tires a világ 17. legnagyobb gumiabroncsgyártója, 2017 márciusában 140,53 milliárd frank (2,09 milliárd amerikai dollár) éves konszolidált árbevételt tudhatott magáénak. 1972-ben alapították. Első üzemét Perambra, Thrissur, Kerala, Indiában indította el. A cégnek jelenleg négy gyártóegysége van Indiában, egy Hollandiában és egy Magyarországon. Közel 5,000 márkakereskedője van Indiában, amelyből több mint 2500 kizárólagos üzlet.

Az Indiából származó bevételeinek 69 %-át, Európából 26 %-ot és más földrajzi pontokról 5 %-ot számol bevételeiből. Az Apollo 2016 márciusában jelentette be a kétkerekű gumiabroncs szegmensbe történő belépését szerződéses gyártással. 2016 novemberében a társaság Andhra Pradesh kormányával egyetértési megállapodást írt alá egy új gyár létrehozására Andhra Pradesh-ban, a gumiabroncsok kétkerekű és pick-up teherautók gyártására. A cég második európai üzemét 2017 áprilisában a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor nyitotta meg.

A gumigyártó társaságot 1976-ban alapították, és a Rohit Singh, a Bharat Ltd. Raunaq International Pvt. támogatta. Az Apollo Tires nevet ugyanabban az évben regisztrálták. Az első üzemüket 1972-ben alapították Perambraban, Thrissurban, Keralaban, Indiában, majd 1991-ben a Limda, Gujarat, Indiában. 1995-ben szerezték meg a Premier Tires Limited PTL-t. 2008-ban új üzemet indítottak Chennai Tamil Naduban, Indiában. Egy évvel később 2009-ben a hollandiai Vredestein Banden BV (VBBV) gumiabroncsgyártó céget szereztek egy nem nyilvános összegért.

Eredeti termékkínálatuk az indiai piacon kétkerekű gumiabroncsok értékesítése volt. Azonban 1996-ra a Dunlop afrikai műveleteinek megszerzésével bővítették a műveleteket Indián kívül is. 2013-ban az afrikai Dunlop márkanevét eltávolították Dél-Afrikai Köztársaság legnagyobb részével együtt a Sumitomo Rubber Industries of Japanban. Ugyanabban az évben indították el a Global K & F Központot Enschedeben, Hollandiában.

Az Apollo Tires jelenleg az Apollo és Vredestein márkájú gumiabroncsait értékesíti Európában. A vállalat jelenleg két gumiabroncsgyárat működtet Európában; Hollandiában és Magyarországon. Ezt a második európai termelési létesítményt 2017 április 7-én nyitották meg.

Az Apollo gumik minősége tartja a színvonalat

Ez egy rendkívül nagy teljesítményű gumiabroncs, amely 16 és 18 hüvelyk közötti méretben készül. Különösen fejlett, hogy zajmentes vezetési élményt nyújtson a kiváló kanyarodás mellett. Az Apollo létfontosságú szerepet játszott a gumiabroncs-iparban, és ezt mutatja radiálja is. Pl. az Aspire 4G a legjobb teljesítményt nyújtja, amelyet egy autó kérhet. Biztosítja a szükséges tapadást minden felülethez, így jó tapadást biztosít a nedves felületeken is.

Keményen fékezi az autót, melynek köszönhetően képes a gördülékenyítésre, és ha szükséges, kisebb távolságban álljon meg. Jó egyensúlyt és stabilitást tart fenn egészében. A sugárirányú pontos kormányzási válasz a jármű irányítását és vezérlését tükrözi. A hagyományos kereteken túlmenően ez a gumiabroncs segít az üzemanyag-hatékonyságnak, és alacsonyabb zajszintet bocsát ki, így kényelmes, nyugodt hajtást tesz lehetővé.

Olcsó Apollo gumi megtalálása

Ahhoz, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb olcsó Apollo gumi termékeket, keresse fel honlapunkon az Apollo gumi kereső alkalmazását, amellyel megadhat minden szükséges kritériumot, majd kiválaszthatja a listából, azt amelyikre szüksége van. Jól gondolja át a szükséges méretet, hogy mire és hogyan szokta autóját használni.

Ezek után listázásaink segítségével könnyen kiválaszthatja és meg is rendelheti a termékeket, vagy ha szükséges, az Önhöz legközelebbi gumiszervizt. 

Az Ön választásához jelenleg nincsenek rendlekezésre álló termékek.

Ennek a boltnak jelenleg nincs elérhető ajánlata

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 41321
továbbiak megtekintése 20
ebből 41321
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé