BMW Autó válogatás

BMW Kiválasztott jármű | Autogumik.net

A BMW gumi rejtelmei

A BMW nyári gumi megfelel az EU gumiabroncs címkézési előírásainak. Az EU gumiabroncs címke fontos információkat tár fel a gumiabroncsra vonatkozóan. Fontos, hogy elolvassa és megértse az EU gumiabroncsok jelzéseit. Ez segít kiválasztani a megfelelő BMW nyári gumi méretet. Az üzemanyag hatékonyság szempontjából az „A” a legnagyobb teljesítményű gumiabroncs. Míg a „G” a legkisebb teljesítményű gumiabroncs. A kevesebb gördülési ellenállás, kevesebb fogyasztású üzemanyag és alacsonyabb CO2-kibocsátás a nagyobb teljesítményű gumiabroncsok nagyszerű tulajdonságai. Az „A” gumiabroncsok szintén a nedves tapadási teljesítmény legmagasabb szintjét képviselik, ami rövidebb féktávolságot eredményeznek.

A legmagasabb zajszintet egy fekete hullám jelöli, ami azt is jelzi, hogy a törvényi határértéken belül van. Számos BMW által jóváhagyott BMW téli gumi létezik. A BMW által jóváhagyott gumiabroncs kiválasztása biztosítja a legjobb gumiabroncsok elérését a BMW modell járművekhez. A BMW gumi ára a választott gumiabroncs márkanévétől és modelljétől függ. Az EU gumiabroncs-címkéjén szereplő információk a BMW gumiabroncsok költségeit is befolyásolhatják. Ha olcsó BMW gumiabroncsokat vásárol, érdemes választania alacsonyabb teljesítményű gumiabroncsokat.

A megfelelő BMW gumi méret kiválasztása

Amikor a BMW járművekhez tartozó legjobb BMW téli gumi piacán számtalan kínálat érhető el. Mindig ellenőrizze, hogy a BMW által jóváhagyott gumiabroncsokat választotta-e. Számos gyártó rendelkezik a BMW jóváhagyásával, például a Goodyear, a Continental, a Dunlop, a Pirelli és a Bridgestone. Ha olyan luxusautót vezet, mint egy BMW, a BMW téli gumiabroncsainak kiválasztása szempontjából fontos a biztonság és a teljesítmény, amelyet a téli vezetés megkövetel. A BMW által jóváhagyott gumiabroncsokat kifejezetten úgy gyártják és szigorúan tesztelték, hogy megfeleljenek a kivételesen magas minőségi, vezetési kényelmi, kezelhetőségi és biztonsági előírásoknak. Ezeket a gumiabroncsokat 50 különböző minőségi kritérium teljesítésére tesztelték. Annak érdekében, hogy BMW-je a legjobban és legstílusosabban nézzen ki, érdemes megfontolnia a BMW felnik vásárlását is, amikor abroncsokat tervez beszerezni. Ezek mellett arra is gondoljon, hogy Önnek mindig teljes mértékben működőképes pótkerékkel is kell rendelkeznie.

Felfelé