Kiválasztott Szűrők

Személygépkocsi Négyévszakos Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Négyévszakos autógumi

A minden szezonra ideális gumiabroncsok, más néven négy évszakos gumiabroncs, közepes időjárási viszonyokkal rendelkező országokban való használatra készülnek.

Olyan országokba, mint például az Egyesült Királyság, ahol a tél kevésbé súlyos és jellegzetesen hidegebb és nedves, és alacsony a valószínűsége a hónak. Mivel úgy tervezték, hogy megbirkózzon a kevésbé szélsőséges éghajlati viszonyokkal, ezért is nevezik négy évszakos gumiabroncsnak, mivel tavasszal, nyáron, ősszel vagy télen is használható.

Az 4 évszakos gumiabroncsok alapvetően ötvözik a nyári gumiabroncsok és a téli gumiabroncsok elemeit, hogy olyan gumiabroncsot hozzanak létre, amely mindkét szempontból előnyös, így egész évben használhatóak. A vezetőknek nyugalmat biztosítanak, függetlenül attól, hogy az időjárás mikor fordul váratlanul. Bár a négy évszakos gumiabroncsok az adott évszakban nem felelnek meg a speciális nyári vagy téli gumiabroncsok teljesítményének, ezeknek az erősségeknek jó kombinációja.

A 4 évszakos gumi

Íme néhány előnye a négy évszakos gumira váltásnak:

El tudja kerülni a nyári és a téli gumiabroncsok közötti váltás költségeit - A nyári és téli gumiabroncsok vásárlása költséges lehet, különösen, ha a felszerelés költségeit is befolyásolja. A 4 évszakos gumiabroncsok minden szezonban elkerülik a gumiabroncsok birtoklásából és tárolásából eredő nehézségeket, és egész évben használhatóak.

Jobb téli teljesítményt nyújt, mint egy nyári gumiabroncs - Az egyedülálló és összetett futófelületeknek köszönhetően minden időjárási helyzet esetén jobb tapadást biztosít, mint a nyári gumiabroncsok hideg, téli körülmények között. A többévszakos gumiabroncsot úgy terveztek, mint a télit, és a gumiabroncs oldalán a hópehely szimbólum is látható. Ez azt jelenti, hogy a gumiabroncsot téli körülmények között engedélyezték, és használható olyan európai országokban, ahol jogszabályi követelmény a téli gumiabroncsoknak az év egyes hónapjaiban való felhelyezése.

Jobb nyári teljesítmény, mint egy téli gumiabroncs esetén - Speciálisan kialakított futófelületük van, ami azt jelenti, hogy jobban fognak működni, és jobban kezelik a száraz, meleg utakat, mint egy téli gumiabroncs.

Négyévszakos autógumi ára, használata, megéri-e?

A négy évszakos gumiabroncsok mind a nyári, mind a téli gumiabroncsok tulajdonságait ötvözik, hogy egy jó és teljes körű gumiabroncsot alkossanak. A négy évszakos gumiabroncsok olyan közbenső gumikeverékből készülnek, amely elegendő tapadást biztosít a meleg, száraz utakon, de ugyanúgy nem keményedik meg, mint a nyári gumiabroncsok hideg időben. Ezenkívül a négy évszakos gumiabroncsok egyedülálló futófelület-mintázattal rendelkeznek hornyokkal, hogy megkönnyítsék a vizes úton való megcsúszás gátolását, és nagy sűrűségű lamellákat, amelyek jeges körülmények között biztosítják az autó irányíthatóságát.

Ez azt jelenti, hogy a legjobb négy évszakos gumiabroncsok az egyetlen gumiabroncsok, amelyek egész évben használhatóak. A kompromisszum az, hogy az „összes szezon” gumiabroncsai nem tudják a legjobb teljesítményt nyújtani. A legjobb nyári gumiabroncsok nyáron jobban teljesítenek a négy évszakosnál, ahogy a legjobb téli gumiabroncsok mindig kitűnnek a hóban. De a jó, teljes körű teljesítményért, a négy évszakos gumiabroncsokat nem lehet megverni.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 3318
továbbiak megtekintése 20
ebből 3318
Ez egy fizetett hirdetés

Négyévszakos gumi ár – egy garnitúra egész évre, vagy jobb a kettő?

A gumiabroncsok egyedülálló keveréke miatt az év bármely időszakában felszerelhetők a négy évszakos gumik. Az All Season gumiabroncsok a nyári és téli gumiabroncsok tulajdonságait ötvözik, és egész évben alkalmasak a használatra. Így, amikor a hőmérséklet elkezd csökkenni, közepes konzisztencia, félig a merev nyári gumiabroncsok és a lágyabb téli gumiabroncsok között teszi őket alkalmazkodóképessé és alkalmasak az elhúzódó használatra, függetlenül az éghajlattól. Az ilyen sokoldalúság korlátozásokkal jár.

Tehát a vezető saját vezetési stílusa és preferenciája alapján kell döntsön, hogy inkább tart két garnitúra gumit használatban, vagy egyet egész évben. A gyakorlatban egy átlagos vezetőnek anyagi szempontból talán mindegy (a négy évszakos gumit sűrűbben kell újra cserélni az állandó használat miatt). Ellenben az igen szélsőséges időjárás miatt lehet, hogy nagyobb biztonságot nyújtanak a téli ill. a nyári garnitúrák. A kereséshez ajánljuk keresőnket, hogy megtalálja a legjobb négyévszakos gumikat, ill. az olcsó négyévszakos gumi árusító helyeket.

Felfelé