SzŇĪrŇĎk megnyit√°sa

A gumiabroncsok méretei

Index

√Ār

Ft
eddig:
Ft

EU címkézés


eddig:

Eladó

M√°rka

Minden mutat√°sa

Tov√°bbi lehetŇĎs√©gek

Average Test Review

eddig:

A minden szezonra ideális gumiabroncsok, más néven négy évszakos gumiabroncs, közepes idŇĎjárási viszonyokkal rendelkezŇĎ országokban való használatra készülnek.

Olyan országokba, mint például az Egyesült Királyság, ahol a tél kevésbé súlyos és jellegzetesen hidegebb és nedves, és alacsony a valószínŇĪsége a hónak. Mivel úgy tervezték, hogy megbirkózzon a kevésbé szélsŇĎséges éghajlati viszonyokkal, ezért is nevezik négy évszakos gumiabroncsnak, mivel tavasszal, nyáron, ŇĎsszel vagy télen is használható.

Az 4 évszakos gumiabroncsok alapvetŇĎen ötvözik a nyári gumiabroncsok és a téli gumiabroncsok elemeit, hogy olyan gumiabroncsot hozzanak létre, amely mindkét szempontból elŇĎnyös, így egész évben használhatóak. A vezetŇĎknek nyugalmat biztosítanak, függetlenül attól, hogy az idŇĎjárás mikor fordul váratlanul. Bár a négy évszakos gumiabroncsok az adott évszakban nem felelnek meg a speciális nyári vagy téli gumiabroncsok teljesítményének, ezeknek az erŇĎsségeknek jó kombinációja.

A 4 évszakos gumi

Íme néhány elŇĎnye a négy évszakos gumira váltásnak:

El tudja kerülni a nyári és a téli gumiabroncsok közötti váltás költségeit - A nyári és téli gumiabroncsok vásárlása költséges lehet, különösen, ha a felszerelés költségeit is befolyásolja. A 4 évszakos gumiabroncsok minden szezonban elkerülik a gumiabroncsok birtoklásából és tárolásából eredŇĎ nehézségeket, és egész évben használhatóak.

Jobb téli teljesítményt nyújt, mint egy nyári gumiabroncs - Az egyedülálló és összetett futófelületeknek köszönhetŇĎen minden idŇĎjárási helyzet esetén jobb tapadást biztosít, mint a nyári gumiabroncsok hideg, téli körülmények között. A többévszakos gumiabroncsot úgy terveztek, mint a télit, és a gumiabroncs oldalán a hópehely szimbólum is látható. Ez azt jelenti, hogy a gumiabroncsot téli körülmények között engedélyezték, és használható olyan európai országokban, ahol jogszabályi követelmény a téli gumiabroncsoknak az év egyes hónapjaiban való felhelyezése.

Jobb nyári teljesítmény, mint egy téli gumiabroncs esetén - Speciálisan kialakított futófelületük van, ami azt jelenti, hogy jobban fognak mŇĪködni, és jobban kezelik a száraz, meleg utakat, mint egy téli gumiabroncs.

Négyévszakos autógumi ára, használata, megéri-e?

A négy évszakos gumiabroncsok mind a nyári, mind a téli gumiabroncsok tulajdonságait ötvözik, hogy egy jó és teljes körŇĪ gumiabroncsot alkossanak. A négy évszakos gumiabroncsok olyan közbensŇĎ gumikeverékbŇĎl készülnek, amely elegendŇĎ tapadást biztosít a meleg, száraz utakon, de ugyanúgy nem keményedik meg, mint a nyári gumiabroncsok hideg idŇĎben. Ezenkívül a négy évszakos gumiabroncsok egyedülálló futófelület-mintázattal rendelkeznek hornyokkal, hogy megkönnyítsék a vizes úton való megcsúszás gátolását, és nagy sŇĪrŇĪségŇĪ lamellákat, amelyek jeges körülmények között biztosítják az autó irányíthatóságát.

Ez azt jelenti, hogy a legjobb négy évszakos gumiabroncsok az egyetlen gumiabroncsok, amelyek egész évben használhatóak. A kompromisszum az, hogy az „összes szezon” gumiabroncsai nem tudják a legjobb teljesítményt nyújtani. A legjobb nyári gumiabroncsok nyáron jobban teljesítenek a négy évszakosnál, ahogy a legjobb téli gumiabroncsok mindig kitŇĪnnek a hóban. De a jó, teljes körŇĪ teljesítményért, a négy évszakos gumiabroncsokat nem lehet megverni.

Több...

ūüöó Itt Szem√©lyg√©pkocsi N√©gy√©vszakos Gumik az √°rakat √∂sszehasonl√≠tani

Több...

K√©rj√ľk v√°lasszon ki az √∂sszehasonl√≠t√°shoz legfeljebb 4 term√©ket:

ebbŇĎl 2070
továbbiak megtekintése 20
ebbŇĎl 2070
Ez egy fizetett hirdetés

Négyévszakos gumi ár – egy garnitúra egész évre, vagy jobb a kettŇĎ?

A gumiabroncsok egyedülálló keveréke miatt az év bármely idŇĎszakában felszerelhetŇĎk a négy évszakos gumik. Az All Season gumiabroncsok a nyári és téli gumiabroncsok tulajdonságait ötvözik, és egész évben alkalmasak a használatra. Így, amikor a hŇĎmérséklet elkezd csökkenni, közepes konzisztencia, félig a merev nyári gumiabroncsok és a lágyabb téli gumiabroncsok között teszi ŇĎket alkalmazkodóképessé és alkalmasak az elhúzódó használatra, függetlenül az éghajlattól. Az ilyen sokoldalúság korlátozásokkal jár.

Tehát a vezetŇĎ saját vezetési stílusa és preferenciája alapján kell döntsön, hogy inkább tart két garnitúra gumit használatban, vagy egyet egész évben. A gyakorlatban egy átlagos vezetŇĎnek anyagi szempontból talán mindegy (a négy évszakos gumit sŇĪrŇĪbben kell újra cserélni az állandó használat miatt). Ellenben az igen szélsŇĎséges idŇĎjárás miatt lehet, hogy nagyobb biztonságot nyújtanak a téli ill. a nyári garnitúrák. A kereséshez ajánljuk keresŇĎnket, hogy megtalálja a legjobb négyévszakos gumikat, ill. az olcsó négyévszakos gumi árusító helyeket.

Több...

A klasszikus weboldalhoz