Minden, amit tudnia kell a drift gumikról

Mi a drift gumi?

A driftelés olyan sportág, amely megköveteli a vezető részéről, hogy viszonylag nagy sebességgel haladjon a kanyarodás során, hogy a gumiabroncsok viszonylag nagy távolságokra csússzanak. De ez a sport elég könyörtelen és megalázó a rendszeresen használt gumiabroncsoknak. Ezért talált ki a világ különleges drift gumiabroncsokat, és így sokkal jobb.

A legjobb drift gumiabroncs jellemzően sekély és szinte csupasz futófelület mintája van, széles hornyok, erős bordák és kemény vulkanizált gumiabroncsok, amelyek erősséget és tartósságot kölcsönöznek. Amikor a driftelés napi normává válik a versenyzők számára, mint Ön és én, a rendszeres gumiabroncsok elakadhatnak és nem tudják biztosítani a szükséges teljesítményt. Ezért van szükség külön a drifteléshez optimalizált gumiabroncsokra, ha bárhová akar jutni ebben a sportban.

A gumiabroncsok olyan egyediek és exkluzívak, mint amilyennek hangzik. Nem olyan nehéz megtalálni, de a legjobb gumiabroncsra rálelni, amely maximális teljesítményt és tartósságot biztosít, már keményebb dió. Maradjon velem, hogy megismerje az öt legkedveltebb kedvencünket.

Milyen gumiabroncsokat használnak a drifteléshez?

Nem egyszerűeket, az biztos. Általában elülső gumiabroncsokat keresnek, amelyek szélesek és agresszív futófelület-mintázattal rendelkeznek. Ezek általában V-alakúak vagy széles és mély hornyok és lamellák helyezkednek el rajta. A középső erezet általában módosul, hogy jobban ellenálljon a nyomásnak és a stressznek, és immunis legyen az égésre és hőveszteségre. Az oldalfalakat általában erősítik, hogy szilárdabb tapadást biztosítsanak a talajon és csökkentsék a súrlódást.

A hátsó gumiabroncsok, vagyis azok, amelyekkel valójában driftelnek, általában vékonyabb futófelületűek, és néha egyáltalán nem bordázottak. Ez elősegíti a könnyű kormányozhatóságot, csökkenti a súrlódást és a hőmennyiséget, és kevesebb anyagot hagy a betonon.

A futófelület mintáján kívül a tartósság is fontos szerepet játszik. A driftelés csökkentheti a gumiabroncs futófelületének mintázatát, és egészségtelen lehet az anyag számára. Győződjön meg arról, hogy a használt gumi szakszerűen ellenállt a stressznek és a nyomásnak, és nem lesz hajlamos a kiégésre.

Milyen méretű gumiabroncsok szükségesek a drifteléshez?

Minden olyan méret, ami a legjobban illik a járműhöz, működni fog. De a prémium minőségű drift élmény érdekében a szélesebb méretű és alacsonyabb profilú gumiabroncsok a legjobbak. A drift versenyzőknek szélesebb gumiabroncsokra van szükségük, mivel jobb tapadást és nagyobb felületet nyújtanak. Ez a legjobb olyan felhasználók számára lenne, akik kiegyensúlyozottabban és stabilabban akarják tartani az autót. Ami az alacsonyabb profilú gumiabroncsokat illeti, csökkentik az autó által megkívánt erőt ahhoz, hogy a gumiabroncsok forgatónyomatékát előállítsák.

Ettől eltekintve, a drift gumiabroncsokat általában úgy kell optimalizálni, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek. Ha magasabb gyorsulásra törekszünk, akkor a keskenyebb és kisebb gumiabroncsok működnének jobban. Azonban a csúcssebesség megszerzése érdekében a magasabb gumiabroncsok meglepően jók.

Az is fontos, hogy a gumiabroncsok illeszkedjenek a járműhöz. Ne vásároljon olyan gumiabroncsot, amely jó a drifteléshez, de rossz a jól illeszkedés elérésében. Általában azokat kell keresni, amelyek a leginkább kényelmesek.

Mi a rossz driftelés a gumiabroncsok esetében?

A driftelés egészségtelen lehet a gumiabroncsok számára, különösen a futófelület mintázatára és teljesítményére vonatkozóan. A driftelés a futófelület mintázatának kopását okozhatja, a mély és ígéretes hornyok kopottakká és sekélyekké válhatnak. Ezért van szükség arra, hogy olyan gumiabroncsokat vásároljunk, amelyeknél a súrlódás és a túlzott húzás csökkentése érdekében kezdetektől fogva kisebb hornyok vannak.

A driftelés túlzott hőt okozhat a gumiabroncsokban, amelyek vagy megolvadhatnak és füstölhetnek, vagy összpontosíthatja a tüzet. A hőálló anyagból készült gumiabroncsok a legmegfelelőbbek a drifteléshez, és biztonságosabbak. Általában csak a driftelésre specializált gumiabroncsokat vásárolja meg a legjobb élményért.

Szélesség: Magasság: Átmérő:
sebesség index:

Hol érheti el a drift gumiabroncsokat?

Drift gumiabroncsokat online megtalálni igen könnyű. Több száz weboldal és márka értékesíti a használt és új drift gumiabroncsokat. Azonban az igazi probléma a jó márka megtalálása. Megértjük, hogy ha sok időt és pénzt költene valamire, emellett azt szeretné, hogy kiváló minőséget kapjon.

Ezért kialakítottuk az öt legkedvezőbb gumiabroncs-márka listáját az Ön kényelme érdekében.

  • Falken Drift Gumiabroncsok  

A Falken Tires már 1983 óta van a piacon, és nem hiába vannak csupán 35 éve a piacon. A Falken gumiabroncsok növekedést, fejlesztést és a világegyetem fordulatát jelentik, és nagyon jól teljesítettek. 
A Falken Drift gumiabroncsok kitűnő minőségű futófelületet mutatnak, amely sok erőfeszítést igényel a kopás terén. Technológiája hihetetlenül innovatív, és igazán nem vagyunk meglepve.

  • Federal Drift Gumiabroncsok

A Federal gumik hússzor jobbak, mint bármelyik gumiabroncs, amit a piacon találhatunk, és hamarosan meg fogja tudni, hogy miért. Ezek a gumiabroncsok nagyobb stabilitást és szilárdabb tapadást biztosítanak, mivel az oldalfalak merevek és szilárdak. 
A futófelületek kialakítása maximális teljesítményt nyújtanak, és többnyire V alakúak. Nagyon szerettük ezeket, és Ön is fogja.

  • Kenda Drift Abroncsok

Kenda azt jelenti, hogy "tiszta vízből született", és amikor tisztaságot és kizárólagosságot kínál, a Kenda Tires felér nevéhez. A széles gumiabroncsok széles választékát kínálják, amely a nehéz driftelés érdekében optimalizálható. Ezek rendkívül egyedi futófelület mintájúak és haláli tapadást nyújt az úton.

  • Nexen Drift Abroncsok

A Nexen Tires látta az online piac kanyarját, 71 éves tapasztalata a területen pedig kiemelkedő és kiterjedt. A drift gumiabroncsok széles és lineáris hornyokat, mély lamellákat kapott és a középső erezet erős, mint az ígéretek és a tartósság, amely biztosítja a gumiabroncs teljesítményét.

Természetesen hogyan hagyhatnánk őket ki? A Dunlop Drift Tires gumiabroncsok talán az egyetlenek, amelyekről már régóta tudunk, és megvan rá az okunk. A gumiabroncsokat egyedülálló és kitűnő futófelület-mintákkal tervezték, amelyek biztonságos tapadást biztosítanak az úton, és olyan anyagokat használnak, amelyek csökkentik a feketedést, kegyelmet kölcsönözve az egyébként kíméletlen aszfaltnak. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Válasz neki: {{replyComment.author}}
Minden mező kitöltendő
A megjegyzés sikeresen elküldve

Felfelé