Kiválasztott Szűrők

Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Nyári gumik

A nyári gumiabroncsok kifejezetten optimális teljesítményt nyújtanak nyári időjárási viszonyok között. A vegyületek és formatervezés jó tapadást és kezelést tesz lehetővé mind száraz, mind nedves utakon melegebb körülmények között, miközben garantálja a maximális biztonsági teljesítményt, ha a hőmérséklet 7 ° C felett van.

Ezenkívül magasabb szintű élettartamot és üzemanyag hatékonyságot biztosítanak, ami segít a gépkocsi költségeinek csökkentésében.

A nyári autógumi előnyei

A legfontosabb előnyök a következők: Érzékenység - gyorsabb és pontosabb, különösen erős kanyarodáskor. Kezelése - a lágyabb gumikeverékekkel kiváló teljesítményt és kormányozhatóságot nyújtanak. Kényelem - fokozott kényelmet nyújtanak a vezetési élmény maximalizálása érdekében. Zaj - alacsonyabb zajszintet biztosítanak, így csendesebb vezetést tesznek lehetővé. Gazdaságosság - segít csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást, pénzt takarít meg, minden tankolásnál.

Azok a vezetők, akik a nyári és a téli gumiabroncsok között váltanak, általában akkor cserélik le a nyári autógumit, amikor a hőmérséklet folyamatosan 7 ° C alatt van. Ezen a ponton a nyári gumiabroncsban lévő vegyület és a gumiabroncs kezd megszilárdulni, így kevésbé érzékeny és csökken az optimális teljesítmény.

Nincs kemény szabály arra vonatkozóan, hogy mikor kell váltani, de az ügyfelek nagy része október közepétől április közepéig vált, az időjárástól függően.

Nyári gumi vásárlás

Bár a nyári időjárás nem olyan kemény, mint a téli hónapokban, nem engedheti meg magának, hogy megfeledkezzen a karbantartás és a biztonság szempontjairól.

Két veszély jelenthet komoly problémákat – a magas hőmérséklet és az eső. Amikor forró napok következnek, a gumiabroncsok hőmérséklete gyorsabban növekszik, következésképpen a gumiabroncsokon belüli fűtött levegő ennek hatására tágul, és a nyomása gyorsan nő. Ez tovább súlyosbítja a meglévő károkat és gyenge pontokat, növelve a kilyukadás és az esetleges durrdefekt veszélyét.

Ezért, mindig ellenőrizze az autó és a nyári gumik állapotát is. Többek közt a gumiabroncsok nyomását is ellenőrizze.

Ha nincs megfelelő futófelület mélység, ez akadályozza a fékezést, a gyorsítást és a megfelelő kanyarodást, de a legnagyobb veszély a megcsúszás veszélye.

Nyári gumi árak

Természetesen rengeteg verzióból, márkából tudunk választani. Így az nyári gumi árak csak pénztárcánkon múlnak. Fontos, hogy olyat válasszunk, ami teljes mértékben megfelel a célnak, így a minőség egyáltalán nem utolsó szempont.

A vizes felületen való megcsúszás nagyon gyakori a nyári hónapokban. Ez akkor fordul elő, amikor a víz felhalmozódik és az autónak nem megfelelő tapadást nyújt. Ez a tapadásvesztés a kerekek csúszását okozza, és megakadályozza a járművet, hogy reagáljon a kormányra, a fékezésre vagy a gyorsulásra, és ennek következtében a jármű az irányítástól függetlenül elkezdhet csúszni vagy forogni.

A vizes felületen való megcsúszás esélyeinek csökkentése érdekében egyszerűen ellenőrizze a futófelület mélységét, és cserélje le, amikor kopott.

Ha nem biztos benne, hogy milyen a futófelület mélysége, vegyen egy 20 Ft-os érmét, és helyezze a gumiabroncs mélyedéseibe. Mindezek szem előtt tartásával érdemes megjegyezni azonban, hogy a legtöbb autós és biztonsági csoport azt javasolja, hogy cserélje le a gumit, ha annak futófelületete 3 mm-nél kevesebb, hogy az optimális tapadást megőrizze.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 13324
továbbiak megtekintése 20
ebből 13324
Ez egy fizetett hirdetés

A legjobb és egyben olcsó nyárigumi

Nyári gumi olcsón nem lehetetlen feladat, oldalunk és a nyári gumi kereső segítségével könnyedén megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelőt. A nyári gumi vásárlás is külön rászánt időt kíván, minden esetben jól nézzük át a legjobb nyári gumi specifikációt is, nem mellesleg ügyeljünk rá, hogy a megfelelő méretet válasszuk ki autónkhoz.

Eladó nyári gumi rengeteg webshopban, honlapon, csere-bere oldalon fellelhető, az autógumi nyári szezon előtt fellendülő piacot mutat. Tehát csupán némi idő, utánajárás és egy kis szerencse kell a legjobb nyárigumi megtalálásához. Reméljük, ebben mi is segítségére leszünk! 

Felfelé