SzŇĪrŇĎk megnyit√°sa

A gumiabroncsok méretei

Index

√Ār

Ft
eddig:
Ft

EU címkézés


eddig:

Eladó

M√°rka

Minden mutat√°sa

Tov√°bbi lehetŇĎs√©gek

Average Test Review

eddig:

A nyári gumiabroncsok kifejezetten optimális teljesítményt nyújtanak nyári idŇĎjárási viszonyok között. A vegyületek és formatervezés jó tapadást és kezelést tesz lehetŇĎvé mind száraz, mind nedves utakon melegebb körülmények között, miközben garantálja a maximális biztonsági teljesítményt, ha a hŇĎmérséklet 7 ° C felett van.

Ezenkívül magasabb szintŇĪ élettartamot és üzemanyag hatékonyságot biztosítanak, ami segít a gépkocsi költségeinek csökkentésében.

A nyári autógumi elŇĎnyei

A legfontosabb elŇĎnyök a következŇĎk: Érzékenység - gyorsabb és pontosabb, különösen erŇĎs kanyarodáskor. Kezelése - a lágyabb gumikeverékekkel kiváló teljesítményt és kormányozhatóságot nyújtanak. Kényelem - fokozott kényelmet nyújtanak a vezetési élmény maximalizálása érdekében. Zaj - alacsonyabb zajszintet biztosítanak, így csendesebb vezetést tesznek lehetŇĎvé. Gazdaságosság - segít csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást, pénzt takarít meg, minden tankolásnál.

Azok a vezetŇĎk, akik a nyári és a téli gumiabroncsok között váltanak, általában akkor cserélik le a nyári autógumit, amikor a hŇĎmérséklet folyamatosan 7 ° C alatt van. Ezen a ponton a nyári gumiabroncsban lévŇĎ vegyület és a gumiabroncs kezd megszilárdulni, így kevésbé érzékeny és csökken az optimális teljesítmény.

Nincs kemény szabály arra vonatkozóan, hogy mikor kell váltani, de az ügyfelek nagy része október közepétŇĎl április közepéig vált, az idŇĎjárástól függŇĎen.

Nyári gumi vásárlás

Bár a nyári idŇĎjárás nem olyan kemény, mint a téli hónapokban, nem engedheti meg magának, hogy megfeledkezzen a karbantartás és a biztonság szempontjairól.

Két veszély jelenthet komoly problémákat – a magas hŇĎmérséklet és az esŇĎ. Amikor forró napok következnek, a gumiabroncsok hŇĎmérséklete gyorsabban növekszik, következésképpen a gumiabroncsokon belüli fŇĪtött levegŇĎ ennek hatására tágul, és a nyomása gyorsan nŇĎ. Ez tovább súlyosbítja a meglévŇĎ károkat és gyenge pontokat, növelve a kilyukadás és az esetleges durrdefekt veszélyét.

Ezért, mindig ellenŇĎrizze az autó és a nyári gumik állapotát is. Többek közt a gumiabroncsok nyomását is ellenŇĎrizze.

Ha nincs megfelelŇĎ futófelület mélység, ez akadályozza a fékezést, a gyorsítást és a megfelelŇĎ kanyarodást, de a legnagyobb veszély a megcsúszás veszélye.

Nyári gumi árak

Természetesen rengeteg verzióból, márkából tudunk választani. Így az nyári gumi árak csak pénztárcánkon múlnak. Fontos, hogy olyat válasszunk, ami teljes mértékben megfelel a célnak, így a minŇĎség egyáltalán nem utolsó szempont.

A vizes felületen való megcsúszás nagyon gyakori a nyári hónapokban. Ez akkor fordul elŇĎ, amikor a víz felhalmozódik és az autónak nem megfelelŇĎ tapadást nyújt. Ez a tapadásvesztés a kerekek csúszását okozza, és megakadályozza a jármŇĪvet, hogy reagáljon a kormányra, a fékezésre vagy a gyorsulásra, és ennek következtében a jármŇĪ az irányítástól függetlenül elkezdhet csúszni vagy forogni.

A vizes felületen való megcsúszás esélyeinek csökkentése érdekében egyszerŇĪen ellenŇĎrizze a futófelület mélységét, és cserélje le, amikor kopott.

Ha nem biztos benne, hogy milyen a futófelület mélysége, vegyen egy 20 Ft-os érmét, és helyezze a gumiabroncs mélyedéseibe. Mindezek szem elŇĎtt tartásával érdemes megjegyezni azonban, hogy a legtöbb autós és biztonsági csoport azt javasolja, hogy cserélje le a gumit, ha annak futófelületete 3 mm-nél kevesebb, hogy az optimális tapadást megŇĎrizze.

Több...

ūüöó Itt Szem√©lyg√©pkocsi Ny√°ri Gumik az √°rakat √∂sszehasonl√≠tani

Több...

K√©rj√ľk v√°lasszon ki az √∂sszehasonl√≠t√°shoz legfeljebb 4 term√©ket:

ebbŇĎl 13500
továbbiak megtekintése 20
ebbŇĎl 13500
Ez egy fizetett hirdetés

A legjobb és egyben olcsó nyárigumi

Nyári gumi olcsón nem lehetetlen feladat, oldalunk és a nyári gumi keresŇĎ segítségével könnyedén megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelŇĎt. A nyári gumi vásárlás is külön rászánt idŇĎt kíván, minden esetben jól nézzük át a legjobb nyári gumi specifikációt is, nem mellesleg ügyeljünk rá, hogy a megfelelŇĎ méretet válasszuk ki autónkhoz.

Eladó nyári gumi rengeteg webshopban, honlapon, csere-bere oldalon fellelhetŇĎ, az autógumi nyári szezon elŇĎtt fellendülŇĎ piacot mutat. Tehát csupán némi idŇĎ, utánajárás és egy kis szerencse kell a legjobb nyárigumi megtalálásához. Reméljük, ebben mi is segítségére leszünk! 

Több...

A klasszikus weboldalhoz