Kiválasztott Szűrők

Scooter/Moped Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Robogó gumik

A robogó, moped gumiabroncsai, mint bármely jármű, létfontosságú szerepet játszanak a teljesítményben, kezelésben és biztonságban. Sokszor hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a gumiabroncsok biztonságának fenntartásához szükséges karbantartást. A motorkerékpároknál csak két kis érintkezési felület van a motoros számára, ezért rendkívül fontos, hogy a gumiabroncsok csúcsminőségben maradjanak.

Robogó gumi olcsón a legjobbak

Tipikusan a robogó gumiabroncsok használatának függvényében, de nincsenek kőbe vésett szabályok arra vonatkozóan, hogy mikor kell cserélni a gumit. Folyamatosan ellenőrizni kell a robogó gumi futófelületét, és ha kopott, ideje váltani. A robogó gumi árak szintén változatosak, a megfelelő választáshoz ajánljuk keresőnket, bizonyára segítségére válik.

Bármely gumiabroncs, függetlenül attól, hogy mennyire jól megépített, használhatatlanná válhat egy szúrás, vagy ütközés miatt, vagy a nem megfelelő guminyomás, a túlterhelés vagy a felhasználásból vagy helytelen használatból eredő egyéb feltételek következtében szükségessé válhat a csere. A gumiabroncs meghibásodása anyagi kárhoz, súlyos személyi sérüléshez vagy halálhoz vezethet. A gumiabroncs meghibásodás kockázatának csökkentése érdekében javasoljuk, hogy olvassa el és kövesse az itt található biztonsági információkat.

Javasoljuk, hogy a vezetők rendszeresen vizsgálják meg robogó vagy moped gumiabroncsaikat, és minden beágyazott tárgyat ki kell szerelni egy szakképzett személy által. A gumiabroncs meghibásodása súlyos személyi sérülést vagy halált okozhat. Sok gumiabroncs meghibásodását megelőzi a vibráció, a dudorok vagy a szabálytalan kopás. Ha rezgés fordul elő a motorkerékpár vezetése közben, vagy észreveszi a dudorokat, és az egyenetlen kopást, akkor a gumiabroncsokat és a motorkerékpárt nézesse át egy szakképzett személlyel.

Gyakran előfordul, hogy egy megfelelően karbantartott gumiabroncs leereszt vezetés közben. Általában, ez fokozatosan történik. Ha a fúvóka vagy hirtelen gumiabroncs meghibásodás tapasztalható, jobb, ha amilyen hamar lehet, leáll és szerelő segítségét kéri.

Ha megtalálja a hibát, és a gumikat le kell cserélni, keressen az internet és honlapunk segítségével új robogó gumit olcsón. Otthonából, kényelmesen intézheti a vásárlást.

Robogó gumi árak és egyéb tényezők

Mindig tartsa a motorkerékpár gyártójának ajánlott légnyomását mindkét gumiabroncsban. Ez fontos követelmény a gumiabroncsok biztonsága és futásteljesítménye tekintetében. A motorkerékpár műszaki kézikönyve tájékoztatja Önt az ajánlott hidegnyomásról, a gumi méretről és a szükséges típusról. Néhány motorkerékpáron az ajánlott első és hátsó gumiabroncsnyomás eltérő. A gumiabroncs oldalfalán feltüntetett nyomások csak a maximális terhelésnél felelnek meg. Bizonyos esetekben ezek a nyomások a gyártó által javasolt beállítások is.

A túl alacsony légnyomású gumiabroncsokon való vezetés veszélyes. A gumiabroncsok túlzott hőt termelnek, ami hirtelen gumiabroncs meghibásodásához vezethet, súlyos személyi sérüléshez vagy halálhoz.

A megfelelő mennyiségű levegővel a robogó gumiabroncsok nem fognak gyorsan elhasználódni, és nem kell őket gyakran cserélni. Ez jelentős megtakarítást jelenthet egy robogó vagy moped életében. Bár a robogók eléggé gazdaságosak tankolás tekintetében, ha biztosítják a jármű megfelelő gumiabroncsnyomását, még több pénzt takaríthat meg, ha jobb futásteljesítményt kap. Olcsó robogó gumi pedig oldalunk keresője segítségével is elérhető, ha mégis váltásra kerülne a sor. 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 834
továbbiak megtekintése 20
ebből 834
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé