SzŇĪrŇĎk megnyit√°sa

A gumiabroncsok méretei

Index

√Ār

Ft
eddig:
Ft

Eladó

M√°rka

Minden mutat√°sa

Tov√°bbi lehetŇĎs√©gek

Average Test Review

eddig:

A robogó, moped gumiabroncsai, mint bármely jármŇĪ, létfontosságú szerepet játszanak a teljesítményben, kezelésben és biztonságban. Sokszor hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a gumiabroncsok biztonságának fenntartásához szükséges karbantartást. A motorkerékpároknál csak két kis érintkezési felület van a motoros számára, ezért rendkívül fontos, hogy a gumiabroncsok csúcsminŇĎségben maradjanak.

Robogó gumi olcsón a legjobbak

Tipikusan a robogó gumiabroncsok használatának függvényében, de nincsenek kŇĎbe vésett szabályok arra vonatkozóan, hogy mikor kell cserélni a gumit. Folyamatosan ellenŇĎrizni kell a robogó gumi futófelületét, és ha kopott, ideje váltani. A robogó gumi árak szintén változatosak, a megfelelŇĎ választáshoz ajánljuk keresŇĎnket, bizonyára segítségére válik.

Bármely gumiabroncs, függetlenül attól, hogy mennyire jól megépített, használhatatlanná válhat egy szúrás, vagy ütközés miatt, vagy a nem megfelelŇĎ guminyomás, a túlterhelés vagy a felhasználásból vagy helytelen használatból eredŇĎ egyéb feltételek következtében szükségessé válhat a csere. A gumiabroncs meghibásodása anyagi kárhoz, súlyos személyi sérüléshez vagy halálhoz vezethet. A gumiabroncs meghibásodás kockázatának csökkentése érdekében javasoljuk, hogy olvassa el és kövesse az itt található biztonsági információkat.

Javasoljuk, hogy a vezetŇĎk rendszeresen vizsgálják meg robogó vagy moped gumiabroncsaikat, és minden beágyazott tárgyat ki kell szerelni egy szakképzett személy által. A gumiabroncs meghibásodása súlyos személyi sérülést vagy halált okozhat. Sok gumiabroncs meghibásodását megelŇĎzi a vibráció, a dudorok vagy a szabálytalan kopás. Ha rezgés fordul elŇĎ a motorkerékpár vezetése közben, vagy észreveszi a dudorokat, és az egyenetlen kopást, akkor a gumiabroncsokat és a motorkerékpárt nézesse át egy szakképzett személlyel.

Gyakran elŇĎfordul, hogy egy megfelelŇĎen karbantartott gumiabroncs leereszt vezetés közben. Általában, ez fokozatosan történik. Ha a fúvóka vagy hirtelen gumiabroncs meghibásodás tapasztalható, jobb, ha amilyen hamar lehet, leáll és szerelŇĎ segítségét kéri.

Ha megtalálja a hibát, és a gumikat le kell cserélni, keressen az internet és honlapunk segítségével új robogó gumit olcsón. Otthonából, kényelmesen intézheti a vásárlást.

Robogó gumi árak és egyéb tényezŇĎk

Mindig tartsa a motorkerékpár gyártójának ajánlott légnyomását mindkét gumiabroncsban. Ez fontos követelmény a gumiabroncsok biztonsága és futásteljesítménye tekintetében. A motorkerékpár mŇĪszaki kézikönyve tájékoztatja Önt az ajánlott hidegnyomásról, a gumi méretrŇĎl és a szükséges típusról. Néhány motorkerékpáron az ajánlott elsŇĎ és hátsó gumiabroncsnyomás eltérŇĎ. A gumiabroncs oldalfalán feltüntetett nyomások csak a maximális terhelésnél felelnek meg. Bizonyos esetekben ezek a nyomások a gyártó által javasolt beállítások is.

A túl alacsony légnyomású gumiabroncsokon való vezetés veszélyes. A gumiabroncsok túlzott hŇĎt termelnek, ami hirtelen gumiabroncs meghibásodásához vezethet, súlyos személyi sérüléshez vagy halálhoz.

A megfelelŇĎ mennyiségŇĪ levegŇĎvel a robogó gumiabroncsok nem fognak gyorsan elhasználódni, és nem kell ŇĎket gyakran cserélni. Ez jelentŇĎs megtakarítást jelenthet egy robogó vagy moped életében. Bár a robogók eléggé gazdaságosak tankolás tekintetében, ha biztosítják a jármŇĪ megfelelŇĎ gumiabroncsnyomását, még több pénzt takaríthat meg, ha jobb futásteljesítményt kap. Olcsó robogó gumi pedig oldalunk keresŇĎje segítségével is elérhetŇĎ, ha mégis váltásra kerülne a sor. 

Több...

ūüŹć Itt Scooter/Moped az √°rakat √∂sszehasonl√≠tani

Több...

K√©rj√ľk v√°lasszon ki az √∂sszehasonl√≠t√°shoz legfeljebb 4 term√©ket:

ebbŇĎl 1124
továbbiak megtekintése 20
ebbŇĎl 1124
Ez egy fizetett hirdetés

A klasszikus weboldalhoz