Kiválasztott Szűrők

225 50 R17 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Hogyan vásároljunk 225 50 r17 gumit?

A gyártó és a gumiabroncs nevével együtt (például Goodyear Eagle) a gumiabroncs oldalfalán szám- és betűkészlet is található. A számok mutatják a gumiabroncs méretét, típusát, képességeit és teljesítményét.

Egy kis magyarázattal könnyű megérteni, hogy mit jelent az összes betű és szám - Íme egy gyors bemutató, mit jelent ezek a számok:

Gumiabroncsméretek A., B. és C. szám

A - szélesség (mm)

A gumiabroncs szélessége az oldalfaltól oldalfalig, milliméterben. A 225 50r17 gumi esetén 225 milliméter széles. A futófelület szélessége valójában valamivel kisebb, mint a gumiabroncs tényleges szélessége.

A gumiabroncs teljes szélessége az egyik oldalról a másikra történő mérés, beleértve az esetleges kiegészítő oldalfal elemeket, például a bordákat, emelt mintákat stb. ugyanaz.

A profilszélesség a gumiabroncs egyik oldalról a másikra történő mérése, kizárva az esetleges további oldalsó elemeket, mint például bordák, emelt betűk stb.

B - Profil / méretarány (%)

Ez a gumiabroncs oldalfalának magassága, kifejezve a gumiabroncs metszetének szélességének százalékában (A). Például: egy 225 50r17 gumiabroncs 50 százalék magas, mint amilyen széles, ezért oldalsó tényezőnek is nevezik.

A fenti példa tényleges profilméretének megadása mm-ben: (225 mm X 0,5 = 112,5 mm)

Ahogy a „méretarány” csökken, az abroncs szilárdsága növekszik. A kisebb méretarányokat, más néven „alacsony profilú” gumiabroncsokat általában a sportautók teljesítménygumijainak fenntartják.

C - felni méret (hüvelyk)

Az abroncs belső átmérője, amely megegyezik az autó kerekeinek külső átmérőjével. Ezt centiméterben mérik, és a kerék karimájáról veszik, ahol a gumiabroncs ugyanazon a ponton ül az ellenkező oldalon. Az „R” előtag a gumiabroncs építési típusára utal, és „Radial” (vagy radiális rétegű szerkezet) kifejezést jelent. Ma minden modern személygépkocsi és könnyű teherautó sugárzást használ.

225 50r17 Gumiabroncsméretek és a D és E számok

D - Terhelhetőség

A terhelési osztályt numerikus kód képviseli, és hozzá van társítva annak a maximális terhelésnek, amelyet a gumiabroncs képes elviselni, amikor a maximális sebességnél (maximális felfújási nyomás) 210 km / h-ig terjed.

A terhelési osztály 0 és 279 között van, és mindegyikhez hozzá van rendelve egy megfelelő súly.

Ez meglehetősen technikai jellegű lehet, de ha például nehéz lakókocsit vagy pótkocsit vontatni kíván, akkor nagyobb teherbírású gumiabroncsokra lesz szüksége. Kérje meg helyi forgalmazóját, hogy tanácsolja-e a beállítások helyes értékelését.

225 50 17 gumi sebesség besorolása

Mivel a nagyobb sebesség nagyobb hő felhalmozódást jelent, a sebesség besorolása valójában csak azt jelzi, hogy a gumiabroncs képes a hő eloszlatására az ütés elkerülése érdekében. A magasabb sebességű gumiabroncsok úgy készülnek, hogy jobban kezeljék a hőt, de azzal a kompromisszummal, hogy keményebben is közlekednek, mint az alacsonyabb sebességű gumiabroncsok.

Az „Y” sebességgel jelölt gumiabroncsok azt jelzik, hogy „biztonságosan” üzemeltethetők legfeljebb 300 km / h sebességgel. Tehát, ha Bugatti Veyront vagy hasonlót vezet, valószínűleg ezeket telepíti.

A 225 50 r17 gumi eladó típusaihoz és a legjobb 225 50 r17 gumi ár megtalálásához használja gumikereső alkalmazásunkat!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 467
továbbiak megtekintése 20
ebből 467
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé