Kiválasztott Szűrők

Maxxis Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Maximumot nyújtó Maxxis gumi gyártó

Az 1967-es alapítás óta a Maxxis a kiváló termékek és az ügyfelek iránti elkötelezettség miatt vált ismertté. A világ egyik legmegbízhatóbb gumiabroncs márkája, a Maxxis gumi 180 országban kiváló minőségű gumiabroncsokat állít elő az ügyfelek számára, és több mint 25 000 embert foglalkoztat. Az érték iránti elkötelezettség mellett a Maxxis arra törekszik, hogy folyamatosan meghaladja vevői elvárásait. A győzelem vagy a biztonságos napi ingázás érdekében a Maxxis a gumiabroncs társaság a versenyzők és a vezető bizalmát élvezi.

Mint a legtöbb nagy cég, a Maxxis is kicsiként indult. 1967-ben alapították a Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd.-t, a Maxxis Internationalt Tajvanon kerékpár gumiabroncs gyártóként. Folyamatosan nőtt, a Maxxis végül a világon a legnagyobb kerékpár gumiabroncsok gyártója lett - akárcsak ma. Az elkövetkező évtizedekben a Maxxis új piaci szegmensekre bővült, amelyek motorokat, ATV-ket, fűnyírókat és kerti termékeket, versenyautókat, ipari járműveket, pótkocsikat, autókat, könnyű teherautókat, teherautókat és buszokat fed le. Ma a Maxxis valóban globális vállalat, amely Tajvanon, Kínában, Thaiföldön, Vietnamban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Nagy-Britanniában, Németországban, Hollandiában, Japánban, Dubajban működik, valamint 2017-ben Indiával és Indonéziával bővíti tevékenységét. A Maxxis számos új gyárat nyitott meg elosztó létesítményeket és mintegy 180 ország fogyasztóit szolgálja ki.

A Maxxis gumik minősége megér egy misét

A legjobb termékek kínálatának vágya a Maxxis-t arra késztette, hogy új technológiákat hozzon létre a gumiabroncsok fejlesztése érdekében. A Maxxis termékeket mind a saját, mind a világ vezető gumiabroncs-vizsgáló központjaiban tesztelik. A bajnokságban győztes versenyzők névjegyzékéből származó bevételek azt is biztosítják, hogy termékeik a legnehezebb valós színvonalig megfeleljenek. Minden Maxxis gumiabroncsot a legfejlettebb berendezések és a személyzet minden szintjén, a menedzsmenttől a gyári padlóig terjedő minőség iránti elkötelezettséggel állítják elő.

A világ egyik legmegbízhatóbb gumiabroncs-márkája. De függetlenül attól, hogy mekkora lesz, a Maxxis népe mindig emlékezni fog arra, hogy elsődleges céljuk az egész életen át tartó ügyfelek megszerzése és megtartása. Az a törekvés, hogy a legjobbat kínálják, arra ösztönzi őket, hogy új technológiákat hozzanak létre gumiabroncsaik fejlesztéséhez. A Maxxis termékeket mind a saját, mind a világ vezető gumiabroncs tesztközpontjaiban tesztelik.

A fejlesztéshez tartozik a számítógépes kezdeti kialakítás, amelyet arra használtak, hogy a gumiabroncsot meg kell erősíteni annak érdekében, hogy biztosítsa a jó terheléselosztást egyenes vonalban és kanyarodáskor. Ezt azután az európai utakon mindenféle időjárási viszonyok között hónapokig valósították meg a valós tesztek.

Maxxis gumi árak: hol találhatjuk meg a legolcsóbbat?

A Maxxis magas színvonalát a minőség, a hatékonyság és az innováció terén számos ismerik el. Emellett pedig gazdaságos áron kínálják gumiabroncsaikat. Kemény szabályok a minőségre; a technológiai változások (mind a számítógéppel támogatott tervezés, mind az anyagok), valamint az intenzív verseny azt jelenti, hogy nehéz lenne nagyon rossz gumiabroncsot vásárolni. Mégis nagy különbségek vannak a márkák között - a top névtermékek kétszer annyiba kerülnek, mint a kevésbé ismert dolgok. Tekintse át honlapunk segítségével a Maxxis gumiabroncs árakat!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1430
továbbiak megtekintése 20
ebből 1430
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé