Kiválasztott Szűrők

Continental Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Az interkontinentális Continental gumi gyártó

A Continental AG, közismert nevén a Continental, egy vezető német autóipari gyártó cég, amely gumiabroncsokra, fékrendszerekre, belső elektronikára, autóbiztonságra, hajtásláncra és alvázalkatrészekre, tachográfokra és más alkatrészekre szakosodott az autóiparban és a közlekedési ágazatban. A Continental székhelye Hannover, Alsó-Szászország, Németország. A Continental a világ negyedik legnagyobb gumiabroncsgyártója. A Continental 1871-ben alakult gumi gyártónak, a Continental-Caoutchouc és a Gutta-Percha Compagnie-nak. Miután megvette a Siemens AG VDO autóipari egységét 2007-ben, a Continental a harmadik helyen szerepelt a globális OEM autóipari alkatrészek értékesítésében 2012-ben, a PricewaterhouseCoopers által támogatott tanulmány szerint.

A Continental 2008-ban túlságosan kiterjedtnek mutatkozott a VDO integrációjával, és azóta elvesztette piaci kapitalizációjának felét, amikor a családi tulajdonban lévő Schaeffler AG felvásárlási céljaként találta magát. 2009-ig a Schaeffler sikeresen telepítette a motorosztály vezetőjét a Continental irányába. 2012. szeptember 6-án a Continental 45 hónapos távollét után visszatért a 30 kiválasztott német blue chip készlet DAX indexéhez. A Schaeffler AG az irányító részvényes, és jelenleg a Continental részvényeinek 46 %-át birtokolja.

Mi tudható még a Continental gumikról?

A Continental a gumi márkáját világszerte értékesíti autókhoz, motorkerékpárokhoz és kerékpárokhoz. Egyéb márkákat is regionális szinten hoz létre és forgalmaz, mint például a General (US / Canada), a Gislaved (Kanada, Spanyolország, Nordic Markets), Semperit (ipari alkalmazások), Euzkadi (Mexikó / Latin-Amerika) Oroszország. A Continental ügyfelei közé tartoznak az összes nagy autó-, tehergépkocsi- és buszgyártó, mint a Volkswagen, a Daimler AG, a Ford, a Volvo, az Iveco, a Schmitz, a Koegel, a Freightliner teherautók, a BMW, a General Motors, a Toyota, a Honda, a Renault, a PSA és a Porsche.

2001-ben a Continental megszerzett irányítási érdeklődést Temicben, a Daimler Chrysler autóipari-elektronikai üzletágában, amely ma már része a Continental Automotive Systemsnek. A vállalat 2004-ben megvásárolta a német autógyártó gumi- és műanyagipari céget, valamint a Motorola autóipari elektronikai egységét. A Continental megvásárolta a Siemens AG-t is 2007-ben.

Argentínában 1999-ben csatlakozott a FATE-hez a személygépkocsik, teherkocsik és buszok gumiabroncsainak gyártásához, és exportálta a San Fernando üzem termelését Dél-Amerika többi részére. A Continental emellett kerékpár gumikat is gyárt (hegyi kerékpárokhoz), és folyamatosan gondozott gumi talppal rendelkezik az Adidas futócipőjéhez hasonlóan, mint Ultra Boost.

Continental gumik minősége, Continental gumiabroncs árak

A Continental volt az egyik legváltozatosabb és átfogóbb a méreteket és a minőséget tekintve. Valószínű, hogy nem lesz probléma, hogy megtalálja a modellt, amely illeszkedik a járművéhez. Szinte minden olyan környezetben élvezhetjük hasznát, amelyet csak tervezni lehet, és általában sokkal olcsóbbak, mint a nagy három versenytárs kínálata.

A Continental gumiabroncsok ideálisak mindenki számára, aki egy magas szintű gumiabroncsot szeretne, de nem akar sok pénzt költeni. Szinte minden körülmények között ugyanúgy teljesítenek, mint a legmagasabb minősítésű modellek. Ez azt jelenti, hogy meg tud menteni néhány forintot. A téli modellek a legjobb értéket nyújtják, bár az évszakok gumiabroncsai általában kicsit drágábbak. Ha 4 évszakosat használnánk, akkor elegendő egy szettet venni. De ha egy olyan környezetben élünk, ahol két gumit kell megvásárolni, akkor egy olcsóbb márkájú nyári gumiabronccsal párosítanánk.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 3727
továbbiak megtekintése 20
ebből 3727
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé