Kiválasztott Szűrők

Continental AllSeasonContact Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Continental AllSeasonContact

Az AllSeasonContact Continental körökben az egyik leginnovatívabb újdonság. Négyévszakos gumiabroncs, ennek köszönhetően kiváló alternatíva azok számára, akik időt és pénzt akarnak megtakarítanak. A Continental AllSeasonContact ára a prémium osztályba sorolható, amelyet a kivitelezés minősége, a modern kialakítás és a legmagasabb szintű biztonság jellemez. A Continental AllSeasonContact megbízhatósága független az út minőségétől és az időjárási viszonyoktól.

Minden idényben gazdaságos és biztonságos

Télen a biztonságot a szilícium-dioxiddal és gyantákkal dúsított speciális gumikeverék garantálja. Ezzel a gumiabroncs alacsony hőmérsékleten is rugalmas marad, és a jármű gördülékenyen vezethető. A Continental AllSeasonContact gumi lenyűgöző tapadást biztosít havas és latyakos téli utakon az adaptív gumikeverék miatt. A modell kiváló társ a nyári utazások során is, és megfelel azoknak a járművezetőknek, akik biztonságban akarják érezni magukat száraz és nedves felületeken is. Ezenkívül a gumiabroncs alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, így gazdaságos. A Continental AllSeasonContact gumik alacsonyabb üzemanyag fogyasztása az oldalfalak modern geometriájának és a speciálisan kialakított szerkezetnek köszönhető.

A ContiSeal technológia

A Continental AllSeasonContact gumiabroncs rendelkezik a ContiSeal technológiával, ami a cég saját fejlesztése. Ennek a célja, hogy idegen tárgyak, például szögek behatolása esetén nincs szükség a gumiabroncs azonnali cseréjére. A lyukak akkor is tömítettek maradnak, ha a behatolt tárgy elmozdul. A ContiSeal egy ragacsos, viszkózus tömítőréteg. Ezt a gumiabroncs belsőjén alkalmazzák a futófelület területén. A ContiSeal lezárja a gumiabroncsot, és így csökkenti a laposodás kockázatát. A ContiSeal technológiával támogatott gumiabroncsokat egy szimbólum jelzi az oldalsó falon, és kompatibilisek az összes általánosan elérhető felnivel.

Garantált minőségű gumi: Continental AllSeasonContact

A Continental AllSeasonContact ezen felül az Alpine szimbólummal is el van látva. Ez információt ad arról, hogy az AllSesonContact egy gumiabroncs, amely hatékonyság, biztonság és irányítás szempontjából objektív teszteken estek át hóval és jéggel borított utakon is. Ezeket a teszteket az ENSZ-EGB előírásainak megfelelően hajtották végre.

Egész évre egy gumiabroncs: Continental AllSeasonContact

A Continental AllSeasonContact a jó fékteljesítményét száraz és nedves utakon is megőrzi a négyévszakos futófelület kialakítása révén. Mint egy kitartó társ, megbízható minden körülmények között. A Continental AllSeasonContact az osztályában a ​​legjobb gördülési ellenállással rendelkezik. Ez teszi lehetővé, hogy optimalizált maradjon minden évszakban. A Continental AllSeasonContact ár összehasonlítása tükrözi a prémium kategóriát, ahova tartozik, de ha számításba vesszük, hogy egy négyévszakos gumiabroncsról van szó, több mint megéri, amit kérnek érte.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 145
továbbiak megtekintése 20
ebből 145
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé