Kiválasztott Szűrők

Laufenn Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


A gyorsan száguldó Laufenn gumi gyártó

Ha ismeri a Hankook márkájú abroncsokat, akkor ismerkedjen meg a Laufenn gumikkal is! Ahogy a Hankook versenyez más prémium márkákkal, mint a Bridgestone, a Dunlop és a Goodyear, a Laufenn gumiabroncsok bevezetése a Las Vegas-i 2016-os SEMA kiállításra is ilyen célt hordoz, a Hankook hasonlóan cselekedett a globális piacra irányuló belépő szintű termékeknél.

Ez nem egy másik, újabb kínai márka. A Laufenn gumiabroncsokat a Hankook csúcstechnikai gumiabroncsgyárában gyártja Indonéziában. A név a német "laufen" szóból származik, ami azt jelenti, hogy "fut". A Laufenn gumiabroncsok azoknak a fogyasztóknak szólnak, akik gyakorlatiasabb gumiabroncsokat keresnek, amelyek még mindig teljesítményt és stílust kínálnak. Ez a rövid, mégis átfogó 2017-es Laufenn gumiabroncs felülvizsgálata. A viszonylag új márka teljes kínálatát tesztelték annak megállapítására, hogy a Laufenn gumiabroncsok méltóak-e a figyelemre.

Ha van olyan dolog, amit a Laufenn gumiabroncsokról el lehet mondani, akkor az a gumiabroncsok kategorizálásának általános egyszerűsége. Az S FIT rendkívül nagy teljesítményű nyári gumiabroncs; a G FIT egy szezonális gumiabroncs; az X FIT a SUV-k és a könnyű teherautók számára készült, és az I FIT Laufenn egy téli/hójáró gumiabroncs.

Miért jó a Laufenn gumi?

A név viccesnek tűnhet, de a Laufenn komoly, amikor a minőségről és az úton járó teljesítményről beszél. Prémium minőség alacsonyabb áron. A többi nagy márkához képest a Laufenn jó minőségű gumikat kínál kedvezőbb áron. Mindannyian tudjuk, hogy a gumiabroncsok az autó egyik legdrágább fogyóeszközei közé tartoznak, és a rossz minőség szerzése nemcsak a pénztárcáját károsítja, hanem akadályozza az utazás teljesítményét és útviselkedését is. Ha szűkös költségvetéssel telvezi az új Laufenn gumiabroncs vásárlását, akkor a Laufenn gumiabroncsai tökéletesek lesznek az Ön számára. Olcsó Laufenn gumi vásárláshoz ajánljuk a Laufenn gumi kereső alkalmazásunkat.

Garancia. A Laufenn gumiabroncsokat 5 év / 45 000 mérföldes futófelület-garanciával kínálják megvételre. Emellett 5 éves gyártói és anyagi garanciával is rendelkeznek. A nagy garancia arra törekszik, hogy kiküszöbölje a fogyasztók által a Laufenn márkanév alatt tapasztalható aggodalmakat.

A Laufenn G FIT AS egy évszakos nagy turista gumiabroncs. Nyilvánvalóan az összes kereskedelem mestere, mivel nagyon jól teljesítenek nedves, száraz, vagy akár jeges úton is. Lehet, hogy a Laufenn G FIT AS a legtöbbje coupékra és szedánokra szerelt, de ez a gumiabroncs is jó minivánok és kis crossover járművek számára.

A Laufenn gumik minősége

Tapasztalatból említhető egy 2000 Honda CR-V SE élmény, amely a Laufenn G FIT AS gumiabroncsokkal volt felszerelve. Aznap esett az eső, de a Laufenn gumik simák, csendesek voltak, és sok tapadást nyújtottak. Amikor az utak kiszáradtak, a gumiabroncsok még mindig csodálatosan jártak. Azonban a CR-V tulajdonosa gyorsan felszaladt, hogy problémái vannak a gumiabroncs viselésével kapcsolatban. Úgy tűnik, a szokásosnál gyorsabban koptak a gumik. Minden tisztességességében sok határokon átnyúló vezetésen volt túl, és állandóan az autópályán. Nyilvánvaló, hogy a Laufenn G FIT AS inkább a kényelem felé irányul, mintsem a pedálba taposós vezetésre. Ez a gumiabroncs félgömbkötéses rudakkal van felszerelve, amelyek tovább erősítik a gumik futófelületének merevségét a jobb kanyarodás érdekében, miközben minimalizálják a szabálytalan kopást.

A bordaszeletek csendes menetét biztosítják, miközben a hajtogatott szalagot úgy tervezték, hogy maximalizálják a gumiabroncs futófelületének élettartamát. Az egész évszakos futófelületet nedves és száraz használatra is optimalizálták. A futófelületen lévő többszörös hornyok és lamellák segítik a jégeső miatti csúszós és havas utakon a vonóerőt és a kanyarodást.

A Laufenn G FIT AS egy pár széles, nagy szakítószilárdságú acélszalag segítségével készül, amelyet tovább erősítenek egy nemesített nejlon burkolat segítségével, hogy javuljon a kormányzási reakció és a jármű kezelhetősége.

Ez a gumiabroncs kiváló választás lehet minden vezető számára. Laufenn gumi vásárláskor nemcsak minőséggel, hanem pénztárca kímélő árakkal is találkozunk. 

Az Ön választásához jelenleg nincsenek rendlekezésre álló termékek.

Ennek a boltnak jelenleg nincs elérhető ajánlata

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 41425
továbbiak megtekintése 20
ebből 41425
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé