Kiválasztott Szűrők

Dunlop Winter Sport 5 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Árkategória

Dunlop Winter Sport 5

A Winter Sport 5 Dunlop berkekben a Winter Sport 4D leváltásaként érkezett meg. Az új széria elsősorban a sportos személyautókra lett kifejlesztve. Elődjéhez képest tíz százalékkal jobb teljesítményt mutat jeges útviszonyokon, ami a gyártó által alkalmazott rengeteg újításnak köszönhető. Olyan fontos technológiák kerültek alkalmazásra a Dunlop Winter Sport 5 gumi esetében, mint a gumiabroncs és a felni közötti kapcsolat megerősítése, ami pontosabb vezetési élményt nyújt és javítja az irányítást.

Sportos technológiák: JLB, MRT és a Silicia-Plus vegyület

Ennél a szériánál már bevezetésre került a JLB (Jointless Belt), tehát toldalék nélküli megoldás, amit eredetileg motorkerékpárokra terveztek, azzal a szándékkal, hogy verseny teljesítményt érhessenek el utcai gumikon. A JLB konstrukció kiküszöböli az átfedéseket, így simább kezelhetőséget és stabilabb érintkezést biztosít az úttal. Az MRT (Multi Radius Tread) tíz különböző rádiuszt alkalmaz, ami rendkívül hatékony tapadást eredményez az úttal való érintkezésnél. A motorsportból származó Silica-Plus vegyület alkalmazása a gumi gyártásánál magas tapadást biztosít nedves utakon és hideg hőmérsékletben. Ez elősegíti a fékezést és a gyorsulást hideg útviszonyok esetén is, miközben csökkenti a gumiabroncsok kopását.

Kiemelkedő stabilitás a téli utakon

A többszörösen barázdált futófelület kielégíti a havas, száraz és nedves körülmények különböző igényeit. A Dunlop Winter Sport 5 gumiabroncs teljesítménye így folyamatos marad. A laposabb profil a gumiabroncs méretétől függően akár nyolc százalékkal növeli a stabilitást, lehetővé téve a gyors reagálását és pontos irányítását. A futófelület irányított kialakításának előnye főleg a hideg, nedves úton történő vezetésnél tapasztalható, ahol a vizet, a hódarát és a latyakot a barázdák közé kényszeríti, és gyorsan elvezeti a gumiabroncs felületétől. Ez csökkenti a vízre felúszás kockázatát.

Egy egyedi kialakítású gumiabroncs: Dunlop Winter Sport 5

A V alakú hornyok a futófelület alapmintázatával összekapcsolódva kifinomult hálózatot hoznak létre, amely összegyűjti a havat a jobb tapadás érdekében a teli útviszonyok közepette. A gumiabroncs futófelületének mély hornyai lehetővé teszik a Dunlop Winter Sport 5 gumik számára, hogy fenntartsák az irányítást a nedves útviszonyok között. A szögletes középső lamellák hossza megnövekedett, hogy javuljon az útfelülettel történő érintkezés, garantálva a kitűnő oldalirányú tapadást csúszós téli utakon. A blokkok számának növekedésével a Dunlop Winter Sport 5 további érintkezési felületet biztosít az útburkolattal, hogy kiemelkedő tapadást biztosítson.

Egy díjazotton költségkímélő gumi: Dunlop Winter Sport 5

Könnyű konstrukciója és az alacsony gördülési ellenállás együttesen nagyobb hatékonyságot eredményez a fogyasztási mutatóknál, ezért a Dunlop Winter Sport 5 ár összehasonlítása esetén arra lehet jutni, hogy egy gazdaságos megoldás. A Dunlop Winter Sport 5 ára nagyon jól passzol a konstrukció által nyújtott értékekhez. Költséghatékonyságának köszönhetően a gumiabroncs az „Eco-Master” címet is megkapta 2018-ban.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 147
továbbiak megtekintése 20
ebből 147
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé