Kiválasztott Szűrők

Michelin CrossClimate Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Minden, amit tudni kell a Michelin CrossClimate gumikról

Gondolom, ismerős az érzés, amikor tavasszal és ősszel újra utolér az érzés, hogy már megint gumit kell cserélni az autón. A gumiabroncsmárkák vezető hőse, a Michelin épp ezért hozta létre CrossClimate gumijait, amivel elkerülhetjük az évszaknak megfelelő váltással járó gondokat. Korábban sokan úgy gondolták, hogy a négyévszakos gumi csupán kibúvót jelent, hogy ne kelljen állandóan cserélni a téli és a nyári szettet, ellenben télen és nyáron sem elég jók a négyévszakos kerekek.

Ez manapság már bőven megdöntött nézet. A nagy gyártók igyekeznek újabbnál újabb technológiákkal előrukkolni, így ma már nem kell félni attól, hogy esetleg nem a legjobb minőséget használjuk. Számos országban, ahol amúgy télen kötelező a téli gumi használata, már ezeket a termékeket is elfogadják, ha szerepel rajtuk a megfelelő jelzés. Így tehát elmondható, hogy a CrossClimate termékeivel megkapunk mindent, ami autónk számára egész évben kell. Kényelmes, jó, biztonságos, de nézzük meg közelebbről!

Miben más a Michelin CrossClimate, mint hasonló társai?

A Michelin CrossClimate új gumi összetevőkből készül - a tapadás maximalizálása érdekében. A gumiabroncs összetevői között magas mennyiségű szilícium-dioxidot használnak, mint a téli gumiabroncsoknál - ez az összetett szerkezet alacsony gördülési ellenállást és egyenletes teljesítményt biztosít téli körülmények között.

A Michelin CrossClimate bármilyen időjárási körülmény között használható gumiabroncs, erős téli tapadási szimbólummal ellátva. A Consumer Reports tesztelése szerint a futófelület élettartama kb. 120 000 km. A CrossClimate gumikat évekig tesztelték, összesen hét ország segítségével (Németországban, Kanadában, Finnországban, Svédországban, Spanyolországban, Lengyelországban és Franciaországban). Gyakorlatilag mindenféle időjárási körülményt figyelembe vettek, a -30 C-os hegyvidéki utaktól a +40 C-os tengerparti kánikuláig.

A Michelin CrossClimate fő jellemzői

A biztonság és a mobilitás biztosítása a legfőbb célja a Michelin gumijainak. Ezalatt értjük a száraz felületen való biztos fékezést, a nedves úton való jó tapadást, és hogy soha ne ragadjunk be a hóba, köszönhetően a 3PMSF (3 hegycsúcs hópehely) téli tanúsításának. Az Egyesül Királyságban 2016-ban elnyerte a Fleet News „Legjobb új termék vagy szolgáltatás” díját is.

Nedves tapadási kategóriában „A” típusú minősítést kapott az európai abroncscímkézési rendszerben. Tulajdonképpen a szokványos nyári gumiabroncsokhoz hozzáadták a téliek tulajdonságait is. Méretválasztéka igen széleskörű, gyakorlatilag bármilyen típusú személyautónkhoz megtaláljuk az igazit.

Abszolút gazdaságos a Michelin CrossClimate használata, hiszen megspóroljuk az évi két gumicsere árát, és csak egy szettet kell vásárolnunk, mely évekig kiszolgál. Ezeket alapul véve a Michelin CrossClimate gumi ára abszolút autófelhasználó barát, sőt azt is mondhatjuk, jó beruházás.

Összegzés

Hála a környezetváltozásnak, ma már nem is igazán számíthatunk ausztriai hófödte tájakra emlékeztető téli környezetre. Néha kisebb-nagyobb hómennyiséggel találkozunk, sokszor az is eltakarítva. Ezt a helyzetet tekintve is jó választás lehet egy jó négyévszakos gumiszett. Egyszeri szerelés, évekig jól bírja, nagyon jó a kopásállósága, és még biztonságos is. Ez a Michelin CrossClimate gumija, szóval, ha valaki a négyévszakos gumik mellett dönt, döntsön a Michelin CrossClimate mellett, mely ár-érték arányban a piac egyik legjobbja!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 30
továbbiak megtekintése 10
ebből 30
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé