Kiválasztott Szűrők

Michelin Primacy 3 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


Minden mutatása

Michelin Primacy 3

A Primacy 3 Michelin minőségű, prémium gumiabroncsot, amit a Michelin Primacy HP leváltására fejlesztettek ki. Ezt a gumiabroncsot a biztonságot, a kopást és a kényelmet szem előtt tartva fejlesztették ki. A Primacy 3 megtervezése során a Michelin összeállt a VUFO balesetekkel foglalkozó központtal, amely a balesetek kutatására specializálódott. A VUFO több mint 20 000 különálló balesetet vizsgált 10 év alatt. Miután kidolgozták a végső specifikációt, a gumiabroncsot átadták a független TUV vizsgálóbizottságnak, ahonnan pozitív visszajelzések érkeztek.

Egy nagy sebességhez tervezett gumi: Michelin Primacy 3

A Michelin a Primacy 3-at Green X jelzéssel jutalmazta. Ez egy szimbólum, amely szerint a gumiabroncs megfelel az alacsony gördülési ellenállás követelményeinek. Az abroncs új generációs futófelülettel rendelkezik, és szimmetrikus mintázattal van felvértezve. A Michelin Primacy 3 gumik központi bordával és nagy vállrudakkal lettek kialakítva. Ez a kombináció biztosítja, hogy a járművezetőknek stabil teljesítményt nyújtson még nagy sebességnél is. A belsőben a Michelin két acélszíjat használt a gumiabroncs integritásának jobb megerősítéséhez. Elősegítve ezzel a kiegyensúlyozott vezetési minőséget és a hosszú élettartamot.

Biztonságos és gazdaságos

A nagyteljesítményű Michelin Primacy 3 gumiabroncs megtervezésénél az üzemanyag felhasználás hatékonyságának növelése és a jobb fékezés biztosítása volt a fő cél. Az egyedi futófelület összetétel és az új Michelin futófelületminta hozzájárul a szilárd tapadás biztosításához száraz és nedves körülmények között azáltal, hogy a futófelület teljes felületét érintkezésben tartja az úttal.

Hosszú élettartam és kényelem

A MaxTouch Construction maximalizálja a gumiabroncsok érintkezését az úttal, és egyenletesen elosztja a gyorsulás, a fékezés és a kanyarodás erőit, ami megnövelt élettartamot eredményez. A Michelin Comfort Control Technology számítógéppel optimalizált tervezést és precíziós gyártást alkalmaz a vibrációk és a zajszint csökkentése érdekében. Az egyedi futófelület kialakítás segíti az úthoz való tapadást esőben és hóban is. A Michelin Primacy 3 gumi a kiváló minőségről és a teljesítményről szól. Ellenáll az útviszonyoknak, így ezekre a gumiabroncsokra minden esetben támaszkodhat a tulajdonosa.

Egy kedvező ár-érték arányú gumiabroncs: Michelin Primacy 3

A Michelin Primacy 3 ár összehasonlítása terén elmondható, hogy a Michelin nevet viselő gumiabroncsok köztudottan bizonyos fokú minőséggel rendelkeznek, és a Primacy 3 is ezt teszi. A Primacy 3 belépő szintű modellként lett kialakítva, és szépen elvégzi, amit vállal. A Michelin Primacy 3 ára, mivel a világ egyik vezető márkanevéről beszélünk, ésszerű és következetes.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 91
továbbiak megtekintése 20
ebből 91
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé