Kiválasztott Szűrők

Michelin Pilot Sport 4 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Egy újabb csúcsminőségű sportgumi: Michelin Pilot Sport 4

A Michelin régóta ismert az autóversenyzős szakmában is, rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, a fejlesztésekben is az élen járnak. Ezért is kiemelkedő új fejlesztésű Michelin Pilot Sport 4 sport autógumijuk. Hogy mitől sport? Az autóversenyzők után szabadon, csupán annyit tesz, hogy nagy sebesség mellett is biztosítani tudják a megfelelő tapadást és irányíthatóságot. Saját honlapjuk szerint, felhasználóik 98 %-a ajánlja a Michelin sport gumiabroncsait.

A Pilot Sport 4 elindításával a Michelin célja, hogy a Pilot Sport nevét visszaüljön a pályára. Az új gumiabroncs a Pilot Super Sport és a Michelins formula-e versenysorozatban való részvételéből származó tanulságokat veszi fel. Ez azt eredményezte, hogy a gumiabroncs, amely sokkal nagyobb teljesítményfókuszt, mint a Pilot Sport 3, de még mindig kicsiben elad kiváló futófelület élet, erős nedves teljesítményt és a jó szintű kényelmet, amit elvárunk egy prémium gumiabroncs.

Milyen tulajdonságokkal bírnak a Michelin Pilot Sport 4 gumik?

Biztosítja a maximális fékhatást (első helyezést ért el száraz és nedves útfelületeken zajló fékteszteken). Kiváló dizájn, ami nemcsak az esztétikumot szolgálja, külső felületének megjelenése bársonyos. Emellett széles peremvédőt kapott. Nem mellesleg olyan nagy márkák is ajánlják, mint a Mercedes, Ferrari és a Porsche.

A maximális kormányozhatóságért a Michelin Pilot Sport 4 ultraszenzitív futófelület mintázatot kapott, amiről azt állítják, képes alkalmazkodni az aktuális útfelülethez, így biztosítja a megfelelő tapadást.

Aramid és nylon összetevőkből álló övbetét garantálja, hogy kormánymozdulatainkat megfelelően kövessék a Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncsai. Innovatív hibrid elasztomert használnak, hogy még jobb tapadást kapjunk és funkcionális elasztomereket és szilikátot, vagyis futókeveréket, ami a nedves felületeken való megfelelő tapadást és fékutat segíti elő.

Rendkívüli száraz tapadást kínálnak és még jobb nedves fékhatást. Vagyis mindent, amire csak vágyhatunk egy prémium kategóriás gumiabroncs esetén.

Sportosan a hétköznapokban a Pilot Sport 4 gumikkal

Igen, némiképp akár versenyre is használható gumiabroncsokat látunk. Maga a gyártó, a Michelin 80 % közút és 20 % verseny kategóriába helyezi, szóval látható mennyire komolyan veszik a hétköznapi közlekedés biztonságát, hiszen tudjuk, mennyivel több tapadásra lehet szükség egy versenypályán. Természetesen még is inkább hétköznapi használatban kell gondolkodnunk, ám megnyugtató az a professzionalizmus és biztonság, amit a Michelin Pilot Sport 4 gumijai ígérnek.

Amúgy jelenleg a világ legjobb utcai sportabroncsaként is nevezik.

A Michelin Pilot Sport 4 a szenvedélyes vezetőkért

A szalonok és sportautók vezetői számára, az öröm- és izgalomkereső vezetők számára a Michelin Pilot Sport 4 ideális gumiabroncs mind a vezetés öröme, mind a biztonság szempontjából.

Ennek a gumiabroncsnak az ultraérzékeny futófelületének technológiai újításai a Michelin versenyzési tapasztalataiból származnak, beleértve a Forma1-t is. Folyamatosan alkalmazkodik az úthoz, köszönhetően a kialakításának, a futófelület mintázatának és az anyagok közötti dinamikus kölcsönhatások okos alkalmazásának, ami a tapadás javításának optimális kezelését eredményezi. Ha Ön szeret vezetni, sokszor szeli az autópályákat a megengedett legnagyobb sebességgel, ám a magasfokú biztonságot is szeretné élvezni, akkor a legjobb ár-minőség arányú választása csakis a Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncs lehet! A legjobb Michelin Pilot Sport 4 ár tekintetében keresse fel oldalunkat! 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 86
továbbiak megtekintése 20
ebből 86
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé