Kiválasztott Szűrők

Toyo Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória

Toyo gumi gyártó vonzza a vásárlókat

A Toyo Tire & Rubber Co. Ltd. egy gumiabroncs- és gumitermék gyártó cég, székhelye Japánban van. A név hasonlósága ellenére a Toyota Corporationnal nem áll kapcsolatban, és nem is áll a tulajdonában. A Tire Rack a Toyo Proxes teljesítmény gumiabroncsokat és az Open Country könnyű tehergépkocsi gumiabroncsait tartalmazza, valamint több új gumiabroncs-vonalat, amelyeket eredeti kiegészítőként használnak az új járműveken.

A Japánban 1945-ben alapított Toyo Tires egy széles körben elismert, közepes árú gumiabroncs márka, amely nagy és hűséges követést jelent mind az autók, mind a teherautók rajongóinak és értékes márkakereskedőinek. 1966-ban a Toyo Tires volt az első japán gumiabroncs-gyártó cég, amely elindította az Egyesült Államok részlegeit, és elkezdte forgalmazni gumiabroncsait észak-amerikai vásárlóknak. Azóta a Toyo Tires egy nagyvállalattá fejlődött, és vezető szerepet tölt be minden olyan gumiabroncs alkalmazásban, amelyek széles mérettartományokkal rendelkeznek személyautók, könnyű teherautók, SUV-k és teherautók számára.

A Toyo gumik minősége nem fog csalódást okozni

A Toyo elkötelezett a termékminőség iránt, kiterjedt kutatási és fejlesztési tevékenységet folytat, és biztosítja, hogy minden piacon találkozzanak vele és meghaladja a fogyasztói igényeket. Ma a Toyo Tires az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb gumiabroncs az Egyesült Államokban.

A Toyo különösen jól ismert a könnyű tehergépkocsi-abroncsok széles választékáról. A Toyo Tires szerint a terepjáró gumiabroncsok több mint 40 %-kal több élettartamot biztosítanak, mint a főbb versenytársak, és konzekvensen kiváló off-road vontatási szintet biztosítanak.

A Toyo Tires teljes vonalat kínál a személyszállító autók számára szezonális, téli és nyári gumiabroncsok formájában, az SUV-k és a crossover járművek hosszú távú futópályás abroncsainak teljes választékával.

A tucatnyi gumiabroncs-stílusra az autók, teherautók, dzsipek, SUV-k és CUV-k minden modelljéhez és típusához a Toyo gumik között megtalálja a megfelelő gumiabroncsot a vezetési stílus és igények tekintetében. A Toyo gumiabroncsok mindenféle utakon biztonságban tartják Önt és családját, ezért szánjon egy pillantást arra a sok jó minőségű, olcsó Toyo gumiabroncsra.

A Toyo Tires egy technológiai központú gyártó cég, amely 2015-ben ünnepli 70. évfordulóját. A Toyo gumi kifejlesztette és gyártja a saját technológiájával gyökerező, gépjármű gumiabroncsokkal készült termékcsaládot.

A Toyo Tires motorkerékpár-részvételének filozófiája egyszerű és közvetlen; akár a pályán, akár az úton, a Toyo gumik nyertesnek tesznek meg. Az évek során a Toyo világszerte sikeresnek találta a motorsportot, a győzelem örökségét. A Tire Racken keresztül elérhető autók, sportszállító járművek és könnyű teherautók gumiabroncsain túl a Toyo számos gumiabroncsot is gyárt versenyautókhoz és teherautókhoz.

A Toyo gumiabroncs árak az élen járnak

Gépkocsi gumiabroncsok, ipari gumi és szintetikus gyanta termékek gyártása és forgalmazása, lágy és merev poliuretán termékek, vízszigetelő lemezek, rezgéscsillapító gumiabroncsok autóalkatrészekhez, üléspárnákhoz és sportszerekhez. Ezek is a Toyo gumigyártó profilját képezik.

A Toyo Tires & Rubber Co. Ltd. által vezetett Toyo Tires csoport jó hírnevet szerzett több évtizeden keresztül azáltal, hogy megtervezte és fejlesztette a leginnovatívabb és legmagasabb minőségi gumiabroncsokat az útra és az úton.

A Toyo megérti, hogy minden motorkerékpár különféle, és teljes körű választékot kínál a prémium csere gumiabroncsok terén a legtöbb gépkocsi és modell számára; a legjobb gumiabroncsok gyártása a nagy teljesítményű, családi és luxus járművekhez, 4WD, 4x4 és SUV-k, könnyű és nehéz tehergépkocsik és buszok számára.

A Kaizen japán gyártási gyakorlatában a Toyo továbbra is olyan új technológiákat fejleszt ki, amelyek gumiabroncsjait környezetbarátabbá, biztonságosabbá és hosszabb ideig használatban tartják, megfelelő és elérhető árak mellett.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1293
továbbiak megtekintése 20
ebből 1293
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé