Kiválasztott Szűrők

Nexen Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória

Az erős múltú Nexen gumi

A 60 éves iparági örökség révén a Nexen Tire a gumiabroncsgyártók egyik legnagyobb tiszteletével bír. A Nexen tartós ügyfélkapcsolatokat teremtett, kiváló minőségű termékekkel megfizethető árakon. Számos olyan nagy teljesítményű gumiabroncsot és rendkívül nagy teljesítményű gumiabroncsot szállít, amelyek meghaladják a minőségi, tervezési és értékelési elvárásokat.

A Nexen Tire Corporation gumiabroncsgyártó, amelynek székhelye Yangsan, Dél-Gyeongsang tartomány és Szöul Dél-Koreában található. A Nexen Tire Co. 1942-ben alapították a Heung-A Tire Company nevű céget az elmúlt 71 évben.

1985-ben a Nexen koreai Yangsanban üzemelt, hogy radiális gumiabroncsokat gyártson. A vállalat 2000-ben megváltoztatta a nevét a Woosung Tyre-ról a Nexen Tire Corporation-re. Ugyanebben az évben a Nexen Tire szerepel a KOSPI 200 Index jövőpiacán is.

2005-ben a Nexen Tire szabadalmaztatta a gumi / rétegzett szilikát nano-kompozit gumiabroncsok gyártására szolgáló technológiát. 2006-ra befejezték a fejlesztést az új UHP és Winter LTR / SUV mintákon. A növekvő kereslet kielégítésére a vállalat 2007-ben megnyitotta a kínai Qingdaoban új gyárát. Legfontosabb koreai versenytársai a Hankook és a Kumho.

A cég neve, a következő század portmanteauja tükröződik a "Next Century Tire" marketing címkében.

A Tire Rack a Nexen Extreme Performance nyári gumiabroncsokat és más vonalakat használt eredeti felszerelésként az új személygépkocsik és könnyű haszongépjárművek számára.

Termékei minőségének bizonyítékaként a Nexen egy eredeti berendezés gumiabroncsgyártó, amelynek termékei az Észak-Amerikában értékesített új járművek szabványos felszerelése. Amíg a kabin kényelme és a gumiabroncs teljesítménye közvetlenül összefügg az összes vezető jármű iránti elégedettségével, a Nexen megnyerte az autógyártók bizalmát, akik tudják, hogy ha a vezető elégedett a gumiabroncsokkal, akkor valószínűleg elégedett lesz a járművel is.

A Nexen fejlett automatizált gyártóberendezései ötvözik a hatékonyságot a technológiával annak biztosítására, hogy a Nexen a lehető legjobb termékkel szállíthassa a legjobb termékeket. Valamennyi Nexen gumiabroncs a 36 hónapos közúti segélyprogramot magában foglaló teljes lefedettségi jótállást foglalja magában, a szabványos egységességi és gyártási garanciák mellett. Válassza ki a Nexen gumiabroncsokat, weboldalunkon pedig megtalálhatja, hogyan juthat hozzá olcsó Nexen gumihoz.

Milyen a Nexen gumik minősége?

A legújabb technológiával és formatervezéssel gyártott Nexen gumiabroncsok biztonságosak és tartósak. A minőségi termékek, a barátságos kiszolgálás és a nagy értékű kivételes elkötelezettség mellett a Nexen több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztat és kiváló termékeket exportál 120 országba.

A Nexen arra törekszik, hogy az aktív családok és egyének biztonságos úton érhessék el rendeltetési helyüket, miközben kényelmes utazást élvezhetnek. A Nexen Tire a nagy teljesítményű, utas-, SUV- / könnyű tehergépjármű- és a téli gumiabroncsok globális gyártója, a legmodernebb technológiák felhasználásával és az ipar legmagasabb minőségű gumiabroncsainak szállítása révén. A Nexen egyike a gumiabroncs-gyártók egy kiválasztott csoportjának, amely az eredeti gépjárműveken szabványos felszerelésként jelölt, ami igaz a minőségi termékekre. A legmodernebb gyártási és élvonalbeli kutatások és fejlesztések terén megvalósított beruházások biztosítják, hogy a Nexen gumi továbbra is teljesítse a márka ígéretét az ügyfelek számára.

A Nexen gumiabroncsok biztonsága

A Nexen Tire első számú prioritása a termékminőség és a fogyasztók biztonsága. A gumiabroncsok gyártásának több mint 70 évében a Nexen soha nem volt nem biztonságos. A Nexen gumik minőségi előnyeinek maximalizálása a fogyasztók számára a gumiabroncs-ipar egyik legjobb garanciáit mindenfajta mintára alapozva segít megelőzni a korai karbantartási költségeket.

Tipp a Nexen gumiabroncs árakhoz

Honlapunkon a Nexen gumi kereső alkalmazás segítségével megtudhatja, hol és hogyan juthat olcsó Nexen gumikhoz.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1616
továbbiak megtekintése 20
ebből 1616
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé