Kiválasztott Szűrők

Continental PremiumContact 6 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Tökéletes nyári gumiabroncs a Continental brandjétől

Mi is lehetne a legfontosabb az autónk számára, mint a megfelelő gumiabroncsok kiválasztása. Jobbnál jobb termékeket találunk a hazai piacon, és ezek közül az egyik legjobb nyári a Continental PremiumContact 6 típusa. Köztudott, hogy nyáron teljesen más tényezőkre, pl. nagy forróságra, zivatarokra is fel kell készülnünk, és gépjárművünk gumiabroncsai tekintetében is.

A gumi anyaga legyen strapabíró, jó vízlevezetésű, hogy mindig teljes biztonsággal közlekedhessünk, nedves és száraz felületeken is jó tapadással bírjon, és azért lássuk be, nem árt, ha ez az üzemanyag-költségre vonatkozó hatékonyságot is figyelembe veszi.

Milyen tulajdonsággal rendelkezik a Continental PremiumContact 6 gumi?

A Continental PremiumContact 6 elnevezése is beszélő név. Magas minőséget nyújt elsőkörben prémium tapadásával. Egyszerre kínál biztonságot, kényelmet és mindig maximális kormányozhatóságot autónkhoz. Elődeivel szemben is kicsit többet tud. A Continental PremiumContact 6 egy nagy teljesítményű gumiabroncs, amely áthidalja a kényelmes és sportos gumiabroncsok közötti szakadékot.

A Continental kifejlesztett egy innovatív futófelületet, amely egy kopásálló polimer vegyületet és egy rugalmas futófelület mintát ötvöz. Így az új PremiumContact 6 gumiabroncs 15 %-kal több futásteljesítményt biztosít elődjéhez képest - a ContiSportContact 5 és a ContiPremiumContact 5 gumikhoz képest. Hasonlóképpen, a Continental alacsonyabb zajszintet ért el, mely akár 10 %-kal is kevesebb lehet versenytársaihoz képest.

A PremiumContact 6 high-tech SportContact 6 gumiabroncs vállkonfigurációval, aszimmetrikus futófelület bordageometriával kerül kombinálásra. Ez biztosítja a gumiabroncs még erősebb tapadását, és biztosítja, hogy a gumiabroncs képes legyen nagy erőket elvezetni, mint például, amit kanyarodásnál tapasztalunk, mindezt rendkívül hatékonyan - a nagyobb kontroll és a tapadás érdekében.

A Continental PremiumContact 6 ár tekintetében

Sokszor előkerül az autós szcénában is, hogy a minőséget meg kell fizetni. Mindenki a maga pénztárcájához mérten választ autógumit, azonban érdemes utánaszámolni. Egy prémiumkategóriás gumiabroncsra lehet, hogy jobban megéri beruházni, mint többször egy alacsonyabb minőségű, árú márkára.

Hogy miért? A válasz egyszerű. A prémiumkategóriás gumiabroncsok minősége magasabb, ami azt jelenti, tovább őrzik meg minőségüket, tovább kitartanak. Kopásállóbb, ezért nem kell őket gyakran cserélni, és egy remekül megtervezett autógumi hatással van az üzemanyag felhasználásra is. Minél könnyebben gurul az autó, annál kevesebb benzinre van szüksége. És a vizsgálatok alapján igen nagy különbségek vannak egy-egy autógumi használatakor.

Szóval, nyári gumiszettnek mindenféleképp ajánlott a Continental PremiumContact 6 használata, nem mellesleg ár-minőség arányban bőven veri a piacon jelenlévő versenytársakat.

Összegzés

Azt mondhatjuk, hogy a Continental egyik legjobban megtervezett, biztonságos és kényelmes vezetést kínáló gumiabroncsa a Continental PremiumContact 6, mely igazán jó tolerálja a nyári időszakban előforduló környezeti tényezőket. Vagyis jó tapadást nyújt esős és száraz felületeken is, megtartva mellette a biztonságos és kényelmes vezetői élményt.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 176
továbbiak megtekintése 20
ebből 176
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé