Kiválasztott Szűrők

Michelin Primacy 4 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Michelin Primacy 4

A Primacy 4 Michelin minőségű gumiabroncs, amit Thaiföldön bocsátotta útjára a cég, hogy lecserélje a kifutó Primacy 3 ST-t. A Primacy 4 kétségkívül kifinomultabb és következetesebb, ami végül sokkal biztonságosabbá teszi. A mérnökök célja az volt, hogy nagyobb konzisztenciát és tartósságot érjenek el az egész használat során. A francia gumiabroncs gyártó termékét egy „Biztonságos, amikor új, biztonságos, ha kopott” jeligével látta el, mert meglepő módon képes megtartani kiemelkedő tapadási értékét.

EverGrip és Silent Rib technológiák

Ezenkívül a Michelin Primacy 4 gumi a vállalat legújabb EverGrip technológiáját használja, amely olyan megoldással rendelkezik a futófelület kialakításánál, amely 50% -kal növeli a vízürítési hatékonyságot, amikor a gumiabroncs elhasználódik. A másik innováció a második generációs Silent Rib technológiája az új gumiabroncsnak, amely egymásba reteszelt sávokat használ a futófelületen található blokkok deformációjának minimalizálása érdekében. Illetve a keletkező hanghatások tompításáért felelősek.

A tesztnyertes gumiabroncs: Michelin Primacy 4

A társaság megbízta a TÜV Rheinland Thailand céget, hogy végezzen nedves fékezési tesztet nagy sebességről nullára új és kopott gumiabroncsokon, és hasonlítsa össze az eredményeket más prémium márkák új és kopott gumiabroncsaival egyaránt. Nedves utakon a teszt megállapította, hogy az új Michelin Primacy 4 gumik 2,5 méterrel rövidebb fékutat tudtak felmutatni, mint a versenytársak, és kopás esetén a fékezési távolságok különbsége sokkal nagyobb volt. Egyes esetekben azt is megállapították, hogy a kopott Michelin Primacy 4 gumiabroncs képes olyan eredményeket felmutatni, amit felülmúlja némely jó hírű versenytársának vadonatúj abroncsainak az eredményeit. A kopott gumiabroncsokon, ahol a futófelület mélysége 2 mm vagy már kevesebb, a Michelin Primacy 4 abroncsot véve alapul a japán konkurens márkának plusz 5,9 méteren, míg a briteknek a plusz 8,4 méteres jelölésnél sikerült megállniuk.

Biztonságos és hangtalan vezetésélmény

A gumiabroncs konzisztenciájának érdeme az új gumi-szilika keverékéből fakad, amely nemcsak egyenletesebben oszlik el, hanem megfelelőbb ragasztással is rendelkezik elődjénél a következetesebb tapadás érdekében nedves felületeken. Ez nem utolsó sorban csendesebb utazást, valamint jobb ütéselnyelést eredményez a nagyobb kényelem érdekében. Bónuszként a Michelin Primacy 4 hozzájárul a jármű vezetési szintjének emeléséhez is, köszönhetően annak, hogy képes csökkenteni a kabinba behatoló zajt, rezgést és keménységet. A tesztek azt is bizonyítottak, hogy a Primacy 4 sokkal csendesebb és megbízhatóbb az egyenetlen útfelületeken vetélytársainál.

Egy remek ár-érték arányú gumi: Michelin Primacy 4

A Michelin Primacy 4 ár összehasonlítása során az egyik legfontosabb szempont az üzemanyag fogyasztás volt, ahol a tesztek során kiemelkedő eredményt ért el. Ezzel a szériával a cég azt a hiányosságot akarta lefedni, hogy a gyártók és tesztelők elsősorban az új gyártmányokkal vannak elfoglalva és kevés szó esik a termékek kopott mivoltáról. A Michelin Primacy 4 ára, tekintetbe véve a hosszútávú, alig hanyatló teljesítményét minden forintot megér.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 126
továbbiak megtekintése 20
ebből 126
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé