Kiválasztott Szűrők

Michelin Road 5 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Eladó

Michelin Road 5

A Road 5 Michelin minőségű, sportos gumiabroncs, amit olyan technológiákkal láttak el, amelyeket első alkalommal használnak a kétkerekűekre szánt sorozatban. A Michelin Road 5 komoly tulajdonságokkal rendelkezik a nedves és száraz felületeken is. Az új gumiabroncs tapadási és stabilitási szintje minden körülmények között egyenesen lenyűgöző.

Verseny minőségű gumiabroncs: Michelin Road 5

A Michelin Road 5 gumi egészen új az elődjéhez, a Michelin Pilot Road 4-hez képest. Olyan úttörő technológiákkal van felszerelve, mint az additív fémgyártási folyamat, amely a 3D-s nyomtatás egyik formája. Ez teszi lehetővé a Michelin sport gumiabroncsának rendkívül hatékony, karcsú futófelületmintázatát. A technológia a Michelin XST EVO nevet kapta. Az XST EVO mintázat elősegíti a víz hatékony elvezetését nedves időben történő motorozás közben, így növeli a teljesítményt és a biztonságot. Így az egyik legbiztonságosabb motoros gumi: Michelin Road 5.

Speciális 2CT és 2CT+ szilícium-dioxid keverékek

A cég két új formulát is bevezetett a Michelin Road 5 gumik megalkotásánál, amelyek javítják a tapadási szintet mind nedves, mind száraz körülmények között. Az elülső gumiabroncs kétféle típusú, úgynevezett 2CT szilícium-dioxid keveréket tartalmaz. Az egyiket a futófelületen, a másikat a gumiabroncs vállán használják, hogy elkerüljék az alulkormányzást. A hátsó Michelin Road 5 gumiabroncs a 2CT+ változatot kapta meg. Az elülső gumiabroncshoz képest magasabb szilícium-dioxid koncentrátummal rendelkezik, hogy jobban ellenálljon a kopásnak. A hátsó gumiabroncsnál alkalmazott összetétel figyelemre méltó módon növeli a száraz tapadást.

Michelin ACT+ (Adaptive Casing Technology)

A Michelin Road 5 gumi másik kulcsfontosságú eleme az ACT+, amely optimalizálja a gumitest merevségét a stabilitás érdekében egyenesen szakaszokon és kanyarokban egyaránt. Ez a technológia lehetővé teszi a huzalrétegek átfedését, hogy növeljék az oldalfalak merevségét anélkül, hogy károsítanák a rugalmasságot. A Michelin Road 5 ár összehasonlítása esetében a vívmányokat figyelembe véve a Michelin Road 5 ára nagyon kedvezőnek számít a kategóriájában. Ez az abroncs kitűnő vétel azok számára, akik újítani szeretnének.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 11
ebből 11
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé