Kiválasztott Szűrők

Dunlop Sport BluResponse Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

EU címkézés


eddig:

Eladó

Dunlop Sport BluResponse

A Dunlop a Genfi Autó Show-t választotta a Dunlop Sport BluResponse gumi, az új személygépkocsikra tervezett nyári gumiabroncsának bemutatására, a cég 125 éves fennállásának alkalmából. A Sport BluResponse Dunlop mérnökök motoros sportban szerzett tapasztalatából származik, ahol az alacsony üzemanyag fogyasztás és a jó kopási tulajdonságok iránti vágy ugyanolyan fontos szerepet kap, mint a gumiabroncs nyers tapadása. A Dunlop Sport BluResponse ára kedvező köszönhetően a lenyűgözően alacsony gördülési ellenállásnak, ami lehetővé teszi az üzemanyag fogyasztás csökkentését.

Egy igazán sportos gumiabroncs: Dunlop Sport BluResponse

A nyári gumiabroncs teljesítményének javítása érdekében a Dunlop kihasználta a motorsport tapasztalatait. A Dunlop Sport BluResponse motoros sportból származó polimer vegyületet használ, hogy jobb tapadást és kezelhetőséget érjen el nedves felületeken is. Az Európai BA címkével ellátott Dunlop Sport BluResponse gumik megfelelnek az új gumiabroncs címkézési követelményeknek, amelyek a tapadásra, gördülési ellenállásra és a csökkentett külső zajra vonatkoznak. A Dunlop kompromisszum nélkül vállal garanciát a gumiabroncs teljesítményre.

Igazoltan dinamikus gumi: Dunlop Sport BluResponse

Az aszimmetrikus futófelület kialakításnak köszönhetően a Dunlop Sport BluResponse gumik jobb úttartást biztosítanak, különösen nedves utakon. A TUV SUD független intézet által elvégzett tesztek alapján a féktávolság rövidebb, mint a versenytársak átlagos teszteredményei, és a kezelési teljesítmény is jobb. A folyamatos központi borda elősegíti a stabilitást és a kormányzási pontosságot. A laposabb futófelület profil növeli az úttal való érintkezést, hogy javítsa a jármű reakcióját, különösen kanyarodáskor.

Csúcsteljesítmény minden körülményben

Dunlop Sport BluResponse gumiabroncs aerodinamikai formát és alacsony hőhatású keveréket alkalmaz, hogy az elődjéhez képest 30%-kal csökkentse a gördülési ellenállást. A Dunlop innovatív rövid fékező blokkjai redukálják a fékezési távolságot nedves és száraz utakon is. A nagy teljesítményű vezetéshez tervezték ezeket az extra merev blokkokat, amelyek a fékezőerő hatására növelik az úttal történő érintkezését. A Dunlop Sport BluResponse ár összehasonlítása kiemeli társai közül hiszen a motorsportban megszokott vezetési élményt kínálja, de emellett takarékos, ami egy ritka kombináció.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 81
továbbiak megtekintése 20
ebből 81
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé