Kiválasztott Szűrők

Dunlop Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A Dunlop gumi, első kézből minőség

Boyd Dunlop volt az első felfújható gumiabroncs hivatalos feltalálója és a híres Dunlop gumiabroncs márka megalapítója. Az iparágban vezető gumiabroncs technnológiai fejlesztéseknek és a motorsportok gazdag történetének köszönhetően a Dunlop Tyres megteremtette a teljesítmény, a kényelem és a biztonság etalonját.

A Dunlop Tyres továbbra is úttörő szerepet játszik a gumiabroncsok gyártásában, amelyek a járművezetők számára maximális pontosságot biztosítanak járműveik irányítása és kontrollálása szempontjából. A Dunlop gumiabroncsok a legújabb nagyteljesítményű vegyületeket és polimereket tartalmazzák, elsősorban a motorsportban használt gumiabroncsokban, amelyek legyőzik az autósok által tapasztalt „fokozott tapadás és fokozott kopás” konfliktusait. A védjegy innovációi, mint például a Star Spec futófelület keverék tovább növelik a nagy teljesítményű haladás elérésekor elért vontatási erőt.

A Dunlop gumiabroncs kényelme az út során

A kiváló út azt jelenti mindenki számára, hogy a vezetés kényelmes, és a Dunlop azon termékek gyártására törekszik, amelyek precíz kezelhetőséget és elhanyagolható zajszintet kínálnak. A Dunlop gumiabroncsok oldalsó Evaqua hornyokkal rendelkeznek, amelyek ötvözik a vízszigetelési ellenállást a zajcsökkentéssel a sima utazás érdekében. Ezen felül az olyan szerkezeti fejlesztések, mint a Dunlop Dimensionally Stabil Poliészter és a JointLess Band (JLB) technológia tovább növelik az utazás minőségét.

A gyártó lépéseket tesz a maximális biztonsági protokollok biztosítása érdekében, még kihívásokkal teli körülmények között is. A Dunlop gumiabroncsok erős belső felépítéssel bírnak, és magas sűrűségű acélszíjakat használnak a sérülésekkel szembeni ellenálló képesség megerősítésére. Ezenkívül a Dunlop önhordó technológiát (DSST) is alkalmaz, amely megerősíti az oldalfalakat, hogy akár 80 kilométerre is eljuthassunk lapos, defektes gumikkal, akár 88 km/h sebességet tartva is!

A Dunlop ma már egyedi elektromos járművekhez is gyárt gumiabroncsokat, amelyek jelentősen csökkentik a CO2-kibocsátást és a környezeti károkat, miközben megnövelik az üzemanyag felhasználásának hatékonyságot. A Dunlop Enasave (Energy Saver) 01 A / S alacsony gördülési ellenállású futófelület keverékből készül, amelyet még tovább javít az üzemanyag-hatékony kialakítás. Ez egységes nyomvonalat biztosít, és csökkenti a gumiabroncsok energiavesztését anélkül, hogy a teljesítmény képességeit veszélyeztetné.

A Dunlop gumi árak a hétköznapi vezetőknek is megfizehetők

A Dunlop globális sikerének alapvető oka a gumiabroncs gyártási folyamatának modernizálására irányuló könyörtelen törekvés. Ez nem mellesleg a Dunlop gumi árakra is hatással van. Számos vezető szabadalommal és technológiával jelent egyet a neve, például az IntelliGrip következő generációs koncepciógumija. Fejlett kialakításának köszönhetően ez a gumiabroncs érzékeli a különböző útfelületeket és időjárási körülményeket, és ezáltal kommunikál az önálló járművezérlő rendszerrel - tovább javítva a biztonságot és a teljesítmény szempontjait.

A hatalmas készlet és a költségvetésbarát Dunlop gumiabroncs árak mellett a Dunlop átfogó megközelítést alkalmaz a gumiabroncsok gyártása terén. Az eljárásban alkalmazott vegyületek tartósak és elég merevek ahhoz, hogy hosszú ideig kitartsanak és legyőzzék a mindennapi akadályokat. Ezenkívül az olyan megerősítések, mint a felni védőburkolatok, megerősítik a felépítést és megerősítik az oldalfalakat, még tovább meghosszabbítva az abroncsok élettartamát.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1638
továbbiak megtekintése 20
ebből 1638
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé