Kiválasztott Szűrők

Continental WinterContact TS 860 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka


EU címkézés


eddig:

Eladó

Continental WinterContact TS 860

A WinterContact TS 860 Continental minőségű trónkövetelőként érkezett meg a gyártó futószalagjáról. A kilépő széria, a Continental WinterContact TS 850 vitathatatlanul Közép-Európa legelterjedtebb és legtöbbet keresett téli gumiabroncsa. 48 tesztet nyert meg, és a gumiabroncson elvégzett 68 teszt közül 61-ben minden kompromisszum nélkül ajánlották. Ez azt jelenti, hogy a WinterContact TS 860 elég nagy űrt hivatott kitölteni.

Téli útviszonyokhoz igazított gumikeverék

A Continental Wintercontact TS 860 gumiabroncs az első, amely egy új, magas szilícium-dioxid tartalmú vegyületet, a "Hideg Chili" néven ismert megoldást alkalmazza. Az új keverési technológia és a kémiai reakciók finomhangolása révén sikerült a gumiabroncs szilícium-dioxid tartalmát csökkenteni, ami a gumiabroncs számára sokkal jobb rugalmasságot biztosít hideg hőmérsékleten.

Az első Snow Curve gumi : Continental Wintercontact TS 860

A második új technológia a Continental Wintercontact TS 860 gumik futófelületének mintázatán lett alkalmazva. Ez a Snow Curve névre keresztelt innováció. Ez az újítás lényegében egy egyirányú futófelület mintázat, megnövekedett tömbszélekkel. Az új kialakításnak köszönhetően a Continental Wintercontact TS 860 gumi nagyobb futófelülettel lett ellátva. Így megnövelt erőátvitelt jöhet létre a hóban és a jégen, illetve jobb tapadást biztosít még a legzordabb körülmények között is.

Még jobb tapadás a jeges utakon

A harmadik technológia nem látható, ám ennek ellenére érdekes. Úgy hívják, hogy "folyadékréteg elvezetés". Ez egy többcsatornás csík, amelynek függőleges lamellái a futófelület alján találhatók, hogy a vizet a blokkokról a fő futófelület mintájába irányítsák. Ez különösen akkor hasznos, ha alacsony tapadású felületeken, például jégen van. Mivel hatékony vízáramlási csatornát hoz létre a folyadék kiszabadulásához, lehetővé teszi a gumiabroncs számára, hogy jó kapcsolatot tartson fenn a talajjal.

A kedvezőbb értékű gumiabroncs: Continental Wintercontact TS 860

Az új Continental Wintercontact TS 860 ár összehasonlítása esetén felülmúlja a Continental Wintercontact TS 850-et. Jelentős javulásokat érve el a nedves és jeges felületen történő fékezésnél, valamint a tapadás szempontjából. A Continental Wintercontact TS 860 ára elődjéhez lett igazítva, így jutányosan kínálja a már garanciális és immáron feljavított teljesítményt.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 74
továbbiak megtekintése 20
ebből 74
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé