Kiválasztott Szűrők

Vredestein Wintrac Pro Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


Minden mutatása

A Vredestein Wintrac Pro gumik előnyei

A Vredestein Wintrac Pro gumiabroncs rendkívül nagy teljesítményű téli gumi, amelyet a gyártó szerint személygépkocsiknak gyártanak. De használhatók sportautókhoz, nagy teljesítményű szedánokhoz és terepjárókhoz. Helyettesíti ugyanazon gyártó másik téli gumiabroncsát, nevezetesen a Vredestein Wintrac Xtreme S-t.

A Vredestein Wintrac Pro gyártásához használt rendkívül nagy teljesítményű vegyület lehetővé teszi számukra a jobb tapadást és stabilitást havas vagy jeges körülmények között.

A Wintrac Pro Vredestein egyéb jellemzői

A befelé néző, irányított futófelület görbék középpontjában a víz vagy a hó összegyűjtése áll, és lehetővé teszi a víz kiszorítását a gumiabroncsokból. Bár az abroncsok havas osztályúak, teljesítményük fantasztikus egyéb nedves körülmények között is. A vállapok jobb kezelhetőséget biztosítanak járművén havas és nedves körülmények között is.

A nedves, jeges utakon csúszás vagy csúszás elkerülése érdekében elengedhetetlen a jobb fékezési képesség. A Vredestein Wintrac Pro abroncsok éppen ezt adják Önnek; ezek lehetővé teszik, hogy autója gyorsabban törjön nedves és havas utakon a befelé néző irányított futófelület kialakításának és a ferde középső barázdáknak köszönhetően. A szilícium-dioxid és a gyanta alapú, rendkívül nagy teljesítményű vegyület javítja járműve kezelhetőségét, így nedves vagy havas időben nem kell aggódnia a csúszás és csúszás miatt.

A Vredestein Wintrac Pro olyan válllapátokkal is rendelkezik, amelyek segítenek az úttartásban a kanyarok során, így a kanyarban is stabilitást kap. Nagy sebességnél kényelmes utazásra számíthat, amelyet jobban irányíthat, a Vredestein Wintrac Pro-ban használt gyanta és szilícium-alapú futófelület-keveréknek köszönhetően. A közúti zaj is minimális, így Ön is csendes utat kap.

A Vredestein Wintrac Pro gumiabroncsot téli gumiabroncsnak minősítették, és a gyártók teljes mértékben a tapadás és a téli tapadás optimalizálására koncentráltak.

Hogyan találhatunk olcsó Vredestein Wintrac Pro gumikat?

A legjobb Vredestein Wintrac Pro árak megtalálásához minden eszközt biztosítunk önnek. Használja gumiabroncs keresőnket, melynek segítségével gyorsan és könnyen szerezheti be autójához az új gumiabroncsokat.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 104
továbbiak megtekintése 20
ebből 104
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé