Kiválasztott Szűrők

Uniroyal Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Az esőszakértő Uniroyal gumi

Az eső gumi 1969. évi feltalálása óta az Uniroyal gumi gyártó tovább növelte hírnevét a nedves időjárási technológiák szakértőjeként. Célja, hogy az autósok biztonságban legyenek az úton, még nedves körülmények között is. Az Uniroyal folyamatosan innovatív és alaposan megtervezett gumiabroncsokat készít. Az Uniroyal a Continental Group része.

A RainExpert gumijuk tökéletes választás a kompakt autók számára. Az innovatív RainExpert gumiabroncs azt ígéri, hogy az időjárás többé nem teheti tönkre autóját. Ezt a gumiabroncsot az Egyesült Királyság időjárási körülményeit szem előtt tartva tervezték, és nagyobb biztonságot és hosszú élettartamot biztosít nedves és száraz utakon egyaránt.

A RainExpert kivételes teljesítménye annak köszönhető, hogy a gumiabroncson megtalálható futófelület technológia innovatív módon használható. A futófelület közepén lévő kettős homorú alakú horony térfogata elősegíti a simább vízáramlást, és magas védettséget biztosíthat az aquaplaning ellen, valamint rövidebb törési távolságot garantál. Maga a futófelület mintázata az egyenletes kopáshoz optimalizált, így nagyobb futásteljesítményt biztosít és lehetővé teszi a kerék helytelen igazításának korai azonosítását.

Az MS Plus 77-t úgy tervezték, hogy bármilyen téli körülményre képes legyen. A nagy szárú sűrűség maximalizálja a gumiabroncs teljesítményét és javítja a víz eltávolítását a jégből; ez jobb tapadást jelent hóban és jégen. Új téli gumiabroncsokra szabva az MS Plus 77-t úgy fejlesztették ki, hogy mindent képes kezelni a nedves és hideg körülményektől a hóig.

Uniroyal gumi árak a minőségért cserébe

Az Uniroyal gumiabroncs technológia növeli az irányítást és a kezelhetőséget is. A középen és a vállon lévő szélesen nyitott csatornák növelik a víz áramlását a gumiabroncs nyomától, ezáltal javítva az aquaplaning biztonságát. Kiváló teljesítményű nedves és hideg felületeken, valamint magas szintű biztonság a hóban, ez az új erő télen. Az Uniroyal gumiabroncs árak némiképp tükrözik ezt a minőséget, ám mindig érdemes alaposan utánajárni, hogy esetleg hol lehet olcsó Uniroyal gumit beszerezni.

A Rallye 4x4 abroncsot úgy fejlesztették ki, hogy maximalizálja a vezetési élményt terepen és bármilyen körülmények között. Az ezekben az innovatív gumiabroncsokban használt speciális szilícium-dioxid keveréknek köszönhetően a Rallye 4x4 kiváló vezetési stabilitást és rövidebb távolságot biztosít.

A robosztus kialakítás és a stabil vállrúd kiváló tapadást és kezelhetőséget tesz lehetővé, még könnyű terepen is. Ezenkívül ezek a tulajdonságok folyamatos vezetési stabilitást és pontos kormánystabilitást biztosítanak.

Uniroyal gumiabroncs, vízre fel!

A nagy kilométerrel és üzemanyag hatékonysággal bíró RainMax2 az egyik vezető abroncs nedves körülmények között, haszongépjárművek számára. A RainMax2 jelentősen nagyobb védelmet nyújt az aquaplaning ellen, jobb kezelhetőséget és optimalizált kanyar stabilitást biztosít.

Ezt a gumiabroncsot egy teljesen új futófelület mintázattal alakították ki, amely elősegíti a víz sima áramlását. Ez nagymértékben csökkenti az aquaplanning kockázatát. A RainMax2 kiemelkedő gazdaságosságot is jelent a futófelület bordáinak és az oldalsó hornyok optimalizált merevségének köszönhetően. Ezek biztosítják a nyomás egyenletes eloszlását a teljes érintkezőfelületen, hosszú élettartamot eredményezve.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 593
továbbiak megtekintése 20
ebből 593
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé