Kiválasztott Szűrők

Uniroyal RainSport 3 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

EU címkézés


eddig:

Eladó

Uniroyal RainSport 3: a csúcsminőségű nyári gumiabroncs

Az Uniroyal márka a Continental alá tartozik, ez már eleve biztosítékot jelent az autóvezetők számára. Az Uniroyal RainSport 3 gumikat, ahogy a neve is mutatja, esős, vizes utakra fejlesztették ki kifejezetten sportos felhasználásra. Maximális biztonságot, kezelhetőséget, irányíthatóságot és tapadást nyújtanak mindenféle környezeti tényező mellett.

Miért az Uniroyal RainSport 3 a legkiválóbb nyári gumi?

Az Uniroyal gumiabroncsaira egy Shark Skin nevezetű technológiát alkalmaznak gyártásukkor. Ez a „vízre felúszást” segíti elő, vagyis a vízáramlásnak megfelelő mintázatot kapott. Optimalizált struktúra, ami minimálisra csökkenti a vízben kialakuló turbulencia kockázatát. Ez pedig lehetővé teszi a víz gyors elvezetését, tehát végső soron a remek tapadást.

Ezzel az abroncs mintázattal az Uniroyal RainSport 3 elnyerte a Red Dot dizájn díját, és a zsűri tagjai kiemelték az innovatív kialakítást, és az egyedülálló teljesítmény biztosítását.

A Shark Skin technológia mellett kiemelendő még egy fontos jellemzője a RainSport 3 abroncsoknak, mégpedig az, hogy a gumiabroncsok oldalfalai egy különleges merevítést kaptak. Ezzel defektállóvá téve azokat. Az Uniroyal SSR abroncsoknak is nevezi ezeket a gumikat, vagyis támasztóprofilosnak. Defekt esetén nem esik össze a gumi, kiszorítva a benne lévő levegőt, hanem még tartani fogja magát annyira, hogy akár 80 km-t mehetünk még az autóval (max. 50 km/h-s sebesség mellett). Ez pedig megadja azt a kényelmet, hogy nem kell egyből pótkerékre váltanunk, hanem akár elérhetünk egy közeli szervizig.

Magabiztos élményt nyújtó RainSport 3

Az innovációs technológiáit bemutattuk már ennek a remek gumiabroncsnak, de mit is jelent ez számunkra? A lehető legnagyobb biztonságot és kezelhetőséget. Nem kell attól tartani, hogy az autó megcsúszik a vizes utakon. Magabiztosan kordában tarthatjuk paripáinkat, az autó nem csúszik ki a kanyarban. Erős tapadást biztosít erős esőzésben is, és ezt jobbra/balra kanyaradáskor is megtartja. A fékút jóval kisebb az Uniroyal RainSport 3-mal, mint hasonló versenytársainál.

Az autó fogyasztását tekintve a gumik akár az üzemanyag +- 20%-ért tehetők felelőssé, és a szakemberek azt javasolják, válasszunk minél magasabb besorolású autógumit, főleg, ha rendszeresen teszünk meg hosszabb utakat. Nem mellesleg egy jobb autógumival széndioxid-kibocsátásunkat is csökkenthetjük, ezáltal természetkímélőbben közlekedhetünk. Az Uniroyal RainSport 3 gumikkal kisebb a gördülési ellenállás, így kevesebb energiát veszítünk, ami együtt jár az üzemanyag felhasználás csökkenésével.

Magabiztosság az utakon, mindenek felett

Ki ne vágyna arra, hogy autója a lehető legbiztonságosabb legyen. Kezdje a gumiabroncsoknál! Ici-pici tenyérnyi felületen érintkezünk magával az úttesttel, mégis a balesetmegelőzés szempontjából ez jelenti az alapkelléket gépjárművünknél. Bármikor találkozhatunk vizes felületekkel, ahol meglehetősen más technikával szükségeltetik vezetni. Ám, ha olyan jó minőségi gumikat szereltetünk fel, mint amilyen az Uniroyal RainSport 3 gumiabroncsai, nagy terheket vehetünk le vállainkról. Mindemellett az Uniroyal RainSport 3 ár-érték arányban is megéri a hosszabb távú beruházást. Az esernyős Uniroyal márka RainSport 3 gumija összehasonlításban (a piaci ár és a kínált minőség tekintetében) mindenféleképp veri a mezőny többi versenyzőjét!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 84
továbbiak megtekintése 20
ebből 84
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé