Kiválasztott Szűrők

Uniroyal MS PLUS 77 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

EU címkézés


eddig:

Eladó

Uniroyal MS Plus77

Az MS Plus66 után az MS Plus77 Uniroyal berkekben a következő. Minden kétséget kizáróan elmondható, hogy az új gumiabroncs jobb, mint az elődje, aminek a helyét hivatott átvenni. Különösen azon kritériumok esetén, amelyek rendkívül fontosnak a téli vezetéshez. Kifejezetten olyan napokra lett kifejlesztve, amikor nedves az időjárás. Főleg azon vezetőknek ajánlott, akik a biztonságot tartják a legfontosabbnak.

A vízre felúszás kockázatának megelőzése

Kivételesen nedves útteljesítményt nyújtva az Uniroyal MS Plus77 gumik másodpercenként 25 liter vizet tudnak eltávolítani a futófelületről 80 km/h sebességnél mérve. A jobb átláthatóság érdekében ez azt jelenti, hogy körülbelül hat másodperc alatt lennének képesek teleltölti egy átlagos kádat. Ez a kapacitás az új futófelület kialakításnak köszönhető, amelyet a folyadék elvezetésére és a vízre felúszás kockázatának csökkentésére optimalizáltak. Így az egyik legbiztonságosabb téli gumi: Uniroyal MS Plus77 .

Európa nedves teleihez igazítva

Az Uniroyal MS Plus77 gumiabroncs innovatív szilika alapanyag keverékét kifejezetten latyakos, vízzel telített téli viszonyokhoz fejlesztették ki. Ez a megoldás teszi lehetővé, hogy a gumiabroncs kapcsolata az útfelülethez vezetés közben stabil maradjon. A speciális keverék segít a merev vállblokkoknak kanyarodás közben megtartani az oldalirányú stabilitást. A megnövekedett tapadás jobb kezelhetőséget eredményez a vizes utakon.

Egyedi futófelület kialakítás

Alaposan szemügyre véve az Uniroyal MS Plus77 gumi vezetőfelületét látható, hogy sok hajszálvékony lamella található rajta. Ezek az apró komponensek felmorzsolják az útfelületet borító havat, így sokkal nagyobb stabilitást biztosítanak a gépjármű számára. Minden lamellához tartozik egy apró ütköző is, amik nyitva tartják a mélyedéseket, hogy több víz folyhasson keresztül rajtuk, így javul a vonóerő és a fékteljesítmény.

A legjobb középkategóriás gumiabroncs: Uniroyal MS Plus77

Az Uniroyal MS Plus77 ára vonzó opció lehet azok számára, akik egy megbízható téli gumit szeretnének vásárolni. Ez egy középkategóriás téli gumiabroncs, de kategóriáján belül minden igényt kielégít, főleg a kedvező árához mérten. Az Uniroyal MS Plus77 ár összehasonlítása esetén számos vetélytársát szorítja háttérbe.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 90
továbbiak megtekintése 20
ebből 90
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé