Kiválasztott Szűrők

Nokian WR D4 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

EU címkézés


eddig:

Eladó

Nokian WR D4

A WR D4 Nokian termék, aki a téli gumiabroncsok úttörője. Az egyedi újítások lehetővé teszik a biztonságos és kiegyensúlyozott vezetést a nedves és havas viszonyok között is. Ez a világ első prémium kategóriájú abroncsa, amely az EU gumiabroncs címkéi közül a legjobb, A osztályzatot kapott. A Nokian WR D3 utódja, amely a motoros magazinok összehasonlító tesztjeinek többszörös győztese.

Egy Európára szabott gumiabroncs: Nokian WR D4

Kifejezetten Közép-Európára tervezeték ezt a megoldást. Manapság a téli időjárás Közép-Európában a hóvihar, az eső és a száraz időszak között változik. A Nokian WR D4 a változó időjárási körülményekre készült válaszul, és a legjobban tükrözi a Nokian személyre szabási szakértelmét. Ez egy környezetbarát, minőségi gumiabroncs, amely tökéletesen ellenáll a változó feltételeknek. Ez a kompromisszum nélküli téli gumiabroncs az új generációt képviseli.

A legkegyetlenebb viszonyok között tesztelve

A pontos és biztonságos Nokian WR D4 gumi egy testreszabott termék, amelynek szerkezetét és gumikeverékét a világ vezető téli gumiabroncs gyártójának laboratóriumaiban és hiteles tesztjeiben finomították. A Nokian tesztpályán elérhető egyedülálló süllyesztési teszt módszer lehetővé tette a gumiabroncs tulajdonságainak optimalizálását. A kiterjedt kutatást könyörtelen tesztelés követte a Nokian saját, Lappföldön, Ivalóban található vizsgálóközapontjának sarkvidéki körülményeiben. A jég és a hó királysága után számos közép-európai tesztpályán is finomhangoltva lett a Nokian WR D4 gumiabroncs.

A Nokian Twin Trac Silica gumivegyület

Ennek az abroncscsaládnak az egyik legnagyobb sajátossága a Nokian Twin Trac Silica gumikeverék. Ez az innováció egyedülálló tapadást, kiváló kopásállóságot és alacsony üzemanyag fogyasztás biztosít. A Nokian Twin Trac Silica gumivegyület egyedi eloszlású, amely természetes gumit, szilícium-dioxidot és repceolajat tartalmaz. Ez a korszerű vegyületinnováció garantálja a Nokian WR D4 gumik csúcsteljesítményét hóban és nedves úton egyaránt, miközben javítja a vezetési stabilitást és a kopásállóságot is. A természetes gumi és repceolaj nagy mennyisége biztosítja, hogy a kiváló téli tapadási tulajdonságok változatlanok maradjanak még a hőmérséklet változása és a hosszú kilométerek után is. A rendkívül alacsony gördülési ellenállás alacsony üzemanyag fogyasztást eredményez.

Egy csendes és biztonságos gumi: Nokian WR D4

Az alkalmazott technológiák nem csak a gumiabroncs élettartamát hivatottak megnövelni, de a vezetési kényelmet is. Az oldalfal és a futófelület között a testreszabott speciális gumikeverék aktívan szűri a futófelület hangját és rezgését, megakadályozva ezzel, hogy az oldalfalon keresztül a káros hanghullámok áthaladjanak az utastérbe. Illetve a futófelület hátsó részének ferde kialakítása megakadályozza a vízre felúszás kialakulását.

Gazdaságos ér értékálló téligumi

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 70
továbbiak megtekintése 20
ebből 70
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé